anetina 13.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jeszcze odnośnie kubków. Ja kupiłam sobie taki: http://img44.imageshack.us/img44/2962/kubekk.jpg Niestety, samo picie z niego nie pomaga Ale ma fajny wierszyk w środku: "To niemodne, to za małe, to rozchodzi sie na biuscie. No i spodnie tez za ciasne, bo posladki jakby tłustsze. Jedna tylko rada na to... Kubek ziółek zamiast ciastka i figura jak z obrazka!" ta, jakby się jeszcze te ziólka same parzyły z tej serii wnuczek dziadkom kupił kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Delfinko, czy możesz napisać i le zapłaciłaś za kabinę prysznicową i z jakiej firmy, bardzo mi się podoba, a łazieneczka śliczna :) lampa też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.11.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Delfinko, czy możesz napisać i le zapłaciłaś za kabinę prysznicową i z jakiej firmy, bardzo mi się podoba, a łazieneczka śliczna :) lampa też Kabinka firmy durasan nazwa jej havana 90 x 120 i nie pamietam dokładnie , ale chyba coś ok 1200 razem z brodzikiem kosztowała . Jutro spytam męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Będę się za nią rozglądać :) - spytaj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.11.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Będę się za nią rozglądać :) - spytaj męża Zakupilismy ja w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.11.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Będę się za nią rozglądać :) - spytaj męża Zakupilismy ja w castoramie Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam porannie, poniedziałkowo! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzien doberek , ,i jak sie mieszka we własnym domku coraz blizej swiąt oj ale beda swięta u Was bo w nowym juz domku aż wam zazdroszczę bo ja tez bym juz tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dobry siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam porannie, poniedziałkowo! Miłego dnia i ja wam wszystkim miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam porannie, poniedziałkowo! Miłego dnia i ja wam wszystkim miłego dnia życzę i jeszcze milszej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Hej kobitki Fajnie , że zaglądacie do mnie Co do świąt , to spędzamy na zmianę u moich lub męża rodziców. Nocujemy tam i jest super , bo są siostry lub szwagierka i można w swiateczne wieczory posiedzieć przy kominku z lampka winka , pogadać , powspominac . Ehhhhhhh , alem się rozmarzyła . W tym roku świeta u teściów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witaj delfinko! W tym roku Świeta będa raczej na pewno u nas, musze dobrze rozdzielic pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.11.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witaj delfinko! W tym roku Świeta będa raczej na pewno u nas, musze dobrze rozdzielic pracę Hej. Grunt to dobrze rozdzielić gotowanie potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Przeczytałam własnie, że Ty znowu pracujesz- rozpakowujesz i układasz. I znów mi wtyd bo stos kartonów jak stał tak stoi. Tylko gdzie to układac jak szafa jest tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Będę się za nią rozglądać :) - spytaj męża Zakupilismy ja w castoramie Dziękuję :) Byliśmy w Castoramie i widziałam :) , nawet rozmiar 80x80 jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.11.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 U mnie też nie za wiele szaf , ale jakos wcisnęłam ubranka i inne durnostoiki . Teraz zacznę marzyć o nowych meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 16.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wpadam pogratulować! Super domek i mieliście speeda z wykończeniem przed przeprowadzką! Macie cieplutko? POdobno w pierwszym roku trzeba grzać niemiłosiernie. Jak ja wam zazdroszczę.... bo jestem na samym począteczku tej wspinaczki... pozdrowionkapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wpadam pogratulować! Super domek i mieliście speeda z wykończeniem przed przeprowadzką! Macie cieplutko? POdobno w pierwszym roku trzeba grzać niemiłosiernie. Jak ja wam zazdroszczę.... bo jestem na samym począteczku tej wspinaczki... pozdrowionka pap mam nadzieję, że to nie będzie prawda My mieszkamy od miesiąca. W domu mamy 22 stopnie czyli cieplutko. Ogrzewamy gazem. A jak u Ciebie Delfinko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.11.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam . A u mnie 21 stopni , latamy w krótkich gatakach . A zużycie paliwaka?Moim zdaniem nie jest źle , bo jak było zimno to szło 30 kg . Teraz idzie o niebo mniej , ale jakby tak usrednić to ogrzanie zimowe moze nas wynieśc w okolicy 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts