delfina7 16.11.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wpadam pogratulować! Super domek i mieliście speeda z wykończeniem przed przeprowadzką! Macie cieplutko? POdobno w pierwszym roku trzeba grzać niemiłosiernie. Jak ja wam zazdroszczę.... bo jestem na samym począteczku tej wspinaczki... pozdrowionka pap Ja też zazdrościłam . Poczekaj , poczkaj , niedługo bedą i Ciebie odwiedzać zazdrośnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja odwiedzam z rana i przesyłam: http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/milosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 czee siostra super u Ciebie jest i kabina w moim stylu w sumie masz rację że weźmiecie się za górę w przyszłym roku, w końcu 120 metrów jak na razie chyba wystarczy, a tak spokojnie sobie możecie dłubać bez wariacji pozdrowionka gorące przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Delfinka, macie racje z tym niewykańćzaniem góry w tym roku chłopcy są mali, macie jeszcze na to czas - ja bym nawet powiedziała, aż pójdą do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej kobitki Fajnie , że zaglądacie do mnie Co do świąt , to spędzamy na zmianę u moich lub męża rodziców. Nocujemy tam i jest super , bo są siostry lub szwagierka i można w swiateczne wieczory posiedzieć przy kominku z lampka winka , pogadać , powspominac . Ehhhhhhh , alem się rozmarzyła . W tym roku świeta u teściów. świeta powinny być w nowym domu to ty powinnaś w tym roku całą rodzinę sprosić do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Przeczytałam własnie, że Ty znowu pracujesz- rozpakowujesz i układasz. I znów mi wtyd bo stos kartonów jak stał tak stoi. Tylko gdzie to układac jak szafa jest tylko jedna a dlaczego tylko jedna? dobrze, ze chociaż taką masz ja szafę będę miała tylko w wiatrołapie w każdym pokoju będzie garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja odwiedzam z rana i przesyłam: http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/milosc.gif jakie piękne buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Przeczytałam własnie, że Ty znowu pracujesz- rozpakowujesz i układasz. I znów mi wtyd bo stos kartonów jak stał tak stoi. Tylko gdzie to układac jak szafa jest tylko jedna a dlaczego tylko jedna?dobrze, ze chociaż taką masz ja szafę będę miała tylko w wiatrołapie w każdym pokoju będzie garderoba nie nooo, będzie wiecej. Ma byc w wiatrołapie, i duza w pokoju babci. Z naszej sypialni wchodzi się do garderoby ale oprócz wieszaków z IKEA nic tak jeszcze nie ma: ani pułek, ani szuflad. Gotowa jest ta szafa u chłopaków, ALicja ma meble w których mieści swoje rzeczy ale to i tak mało. Cały czas czekamy na resztę szaf. Najbardziej teraz to zalezy mi na tej w wiatrołapie. Zeby w końcu wchodząc do domu nie potykac sie o rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 elektryk powinien dostac w dziub ps. siostra uaktualnij sobie link do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 elektryk powinien dostac w dziub ps. siostra uaktualnij sobie link do komentarzy tylko bez przemocy prosze!!! witam z rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 hej, hej... Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 elektryk powinien dostac w dziub ps. siostra uaktualnij sobie link do komentarzy tylko bez przemocy prosze!!! witam z rana!! tak myslę, ale .... w dziub czy w dziób ??? zrobiłam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Delfino, Usmialam sie z Twoich zapedow wannowych A Gwiazdke - popieram dziewczyny - moze zorganizuj u siebie? Masz teraz piekny salon i kominek, i lazienke z prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 powinnaś naprawdę u siebie zrobić siostra Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień dobry siostra ty tymi wisienkami tak się nie obżeraj bo w nałóg wpadniesz buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a ciekawe, czy te wisienki smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a ciekawe, czy te wisienki smakowały jak tak wpierdziela to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a ciekawe, czy te wisienki smakowały jak tak wpierdziela to na pewno i zobacz, siostrom nie zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a ciekawe, czy te wisienki smakowały jak tak wpierdziela to na pewno i zobacz, siostrom nie zostawiła trzeba się upomnieć delfina - nie sama nam też coś zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dawaj siostra i nam ps. mnie nie ma jutro w pracy, więc dzisiaj mogę sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts