Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Wpadam pogratulować! Super domek i mieliście speeda z wykończeniem przed przeprowadzką! Macie cieplutko? POdobno w pierwszym roku trzeba grzać niemiłosiernie. Jak ja wam zazdroszczę.... bo jestem na samym począteczku tej wspinaczki...

pozdrowionka

pap

Ja też zazdrościłam :wink: . Poczekaj , poczkaj , niedługo bedą i Ciebie odwiedzać zazdrośnicy :wink:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej kobitki :lol: Fajnie , że zaglądacie do mnie :wink:

Co do świąt , to spędzamy na zmianę u moich lub męża rodziców. Nocujemy tam i jest super , bo są siostry lub szwagierka i można w swiateczne wieczory posiedzieć przy kominku z lampka winka , pogadać , powspominac . Ehhhhhhh , alem się rozmarzyła :wink: . W tym roku świeta u teściów.

świeta powinny być w nowym domu

to ty powinnaś w tym roku całą rodzinę sprosić do siebie

Przeczytałam własnie, że Ty znowu pracujesz- rozpakowujesz i układasz. I znów mi wtyd bo stos kartonów jak stał tak stoi. Tylko gdzie to układac jak szafa jest tylko jedna :roll: :-?

a dlaczego tylko jedna?

dobrze, ze chociaż taką masz

ja szafę będę miała tylko w wiatrołapie

w każdym pokoju będzie garderoba :)

Przeczytałam własnie, że Ty znowu pracujesz- rozpakowujesz i układasz. I znów mi wtyd bo stos kartonów jak stał tak stoi. Tylko gdzie to układac jak szafa jest tylko jedna :roll: :-?

a dlaczego tylko jedna?dobrze, ze chociaż taką masz

ja szafę będę miała tylko w wiatrołapie

w każdym pokoju będzie garderoba :)

nie nooo, będzie wiecej.

Ma byc w wiatrołapie, i duza w pokoju babci. Z naszej sypialni wchodzi się do garderoby ale oprócz wieszaków z IKEA nic tak jeszcze nie ma: ani pułek, ani szuflad.

Gotowa jest ta szafa u chłopaków, ALicja ma meble w których mieści swoje rzeczy ale to i tak mało.

Cały czas czekamy na resztę szaf. Najbardziej teraz to zalezy mi na tej w wiatrołapie. Zeby w końcu wchodząc do domu nie potykac sie o rzeczy. :evil: :wink: