kawika 18.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ps. mnie nie ma jutro w pracy, więc dzisiaj mogę sobie pozwolić ?????? będę tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ps. mnie nie ma jutro w pracy, więc dzisiaj mogę sobie pozwolić ?????? będę tęsknić dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Wiśnie wpierdzieliłam i miałam małego kaca Co do |Wigilii to jakoś brak warunkow na ugoszczenie dwunastu osób na raz( plus 4 nasza) i upierdliwego psa jaki gości teraz u mnie. :-?Nie mam stołu , krzeseł , noclegu , a pies dobija mnie sierścią nawet w jedzeniu i syfem Była by to raczej taka ,hmm garniturowe spotkanie. Nieeeee , nie chce tak , może kiedyś jak dorobię się stołu na 16 luda i górę zrobię i bedę mogła spokojnie przenocować gości , bo nie wyobrażam sobie końca Wigilii przed 22 , kiedy to rodzinka rozjedzie się do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 bo nie wyobrażam sobie końca Wigilii przed 22 , kiedy to rodzinka rozjedzie się do domku. a ja niestety sobie wyobrażam. Wszystkie moje dzieci miały zawsze uregulowany plan dnia. W tamtym roku Wigilia była u tesciowej. Około 20-tej, gdy juz minęła pora kapieli chłopaków Krzysztof stanął na srodku pokoju i zarządził: "do domu!" Nie było rady: pora spania to pora spania. A ze to niedaleko było to poszlismy zgodnie z zyczeniem syna grzecznie na kąpanko i spanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.11.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 bo nie wyobrażam sobie końca Wigilii przed 22 , kiedy to rodzinka rozjedzie się do domku. a ja niestety sobie wyobrażam. Wszystkie moje dzieci miały zawsze uregulowany plan dnia. W tamtym roku Wigilia była u tesciowej. Około 20-tej, gdy juz minęła pora kapieli chłopaków Krzysztof stanął na srodku pokoju i zarządził: "do domu!" Nie było rady: pora spania to pora spania. A ze to niedaleko było to poszlismy zgodnie z zyczeniem syna grzecznie na kąpanko i spanko A no właśnie . Chcę tego uniknąć . Świeta są raz do roku , uwielbiam je i chcę , żeby dzieciaczki pamietały je je pięknie , a nie jako ganianie , organizowanie spania , siedzenia , gotowanie i zarobioną matkę . I tak mają dość atrakcji , sprzedawanie przez ostatni miesiąc ich gdzie popadnie , żeby matka z ojcem warunki jakieś do mieszkania zorganizowali w domku , przeprowadzka . Wbrew pozorom , takie maluszki przeżywają te zmiany na swój sposób. Może za rok jak na dobre zadomowimy się to zrobimy taka mega wigilię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.11.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam!Coraz bliżej weekend http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.11.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam! Coraz bliżej weekend http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/dance.gif dzień dobry tak - wekend, oby jak najdalej od E. delfinko - buziaki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam! Coraz bliżej weekend http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/dance.gif dzień dobry tak - wekend, oby jak najdalej od E. delfinko - buziaki ślę kawika, to zrób wypad na jakies zakupy, na oglądanie mebli. Masz wymówkę bo przeciez do wiatrołapu trezba coś wybrać, no nie? Ja jak pojade do W-wy to nie ma mnie prawie cały dzień. Jakas IKEA, kawka gdzies na spokojnie w miłej kafejce. ja przeważnie jeżdże sama ale może Tobie pomógłby wypad z kumpelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 wiesz anetko niby mam kumpele, ale jej wszystkiego powiedziec nie mogę bo ona nalezy do ludzi którzy ciesza się z czyjegoś nieszczęścia, a po mojej minie od razu widać że coś jest nie tak a nie chce mi się jej tłumaczyć już prędzej sama a może mamie pomogę poukładać w meblach bo jej w sobotę przywiozą, a może sobie firanki powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 19.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam,chciałam napisac, ze z usmiechem na ustach czytalam Wasz dziennik - moze ten efekt byl dzieki mlodm inwestorom. Pozdrawiam i zycze wiele milych chwil w nowym gmiazdku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.11.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam, chciałam napisac, ze z usmiechem na ustach czytalam Wasz dziennik - moze ten efekt byl dzieki mlodm inwestorom. Pozdrawiam i zycze wiele milych chwil w nowym gmiazdku:) Witam u siebie Teraz tak podpatruję co tam u Was , bo też podczytywałam Wasz dziennik . Może napiszecie co nowego się dzieje , bo dziennik dość dawno nieuaktualniony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nic dodać, nic ująć - faceci to fany wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 bo nie wyobrażam sobie końca Wigilii przed 22 , kiedy to rodzinka rozjedzie się do domku. a ja niestety sobie wyobrażam. Wszystkie moje dzieci miały zawsze uregulowany plan dnia. W tamtym roku Wigilia była u tesciowej. Około 20-tej, gdy juz minęła pora kapieli chłopaków Krzysztof stanął na srodku pokoju i zarządził: "do domu!" Nie było rady: pora spania to pora spania. A ze to niedaleko było to poszlismy zgodnie z zyczeniem syna grzecznie na kąpanko i spanko u mnnie podobnie ale już np. w świeta czy w piatek czy w sobotę inwestorek stara się wytrzymać nieco dłuzej chociaż nie za bardzo mu to wychodzi - pada szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry tak - wekend, oby jak najdalej od E. przytulam mocno Anetka dobrze radzi a samotny wyjazd nie pomógłby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no teściu ładnie dzieci przypilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry tak - wekend, oby jak najdalej od E. przytulam mocno Anetka dobrze radzi a samotny wyjazd nie pomógłby? nie nie lubię tak całkiem samotna być a zajmę się czymś czytaj: sprzataniem to będę mieć spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry delfinko teściu - jest niezastąpiony do pilnowania dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kawika, no to sprzataja przy okazji - posprzatałabyś i u mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kawika, no to sprzataj a przy okazji - posprzatałabyś i u mnie ? sory ale nie kurde wczoraj zmywałam do 22.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 buuuuuuu i to ma być siostra chociaż moja siostra ta bio się też nie kwapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts