Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiśnie wpierdzieliłam i miałam małego kaca :lol: :lol: :lol: :lol:

Co do |Wigilii to jakoś brak warunkow na ugoszczenie dwunastu osób na raz( plus 4 nasza) i upierdliwego psa jaki gości teraz u mnie. :-?Nie mam stołu , krzeseł , noclegu , a pies dobija mnie sierścią nawet w jedzeniu i syfem Była by to raczej taka ,hmm garniturowe spotkanie. :-? Nieeeee , nie chce tak , może kiedyś jak dorobię się stołu na 16 luda i górę zrobię i bedę mogła spokojnie przenocować gości , bo nie wyobrażam sobie końca Wigilii przed 22 , kiedy to rodzinka rozjedzie się do domku.

bo nie wyobrażam sobie końca Wigilii przed 22 , kiedy to rodzinka rozjedzie się do domku.

a ja niestety sobie wyobrażam. :-?

Wszystkie moje dzieci miały zawsze uregulowany plan dnia. W tamtym roku Wigilia była u tesciowej. Około 20-tej, gdy juz minęła pora kapieli chłopaków Krzysztof stanął na srodku pokoju i zarządził: "do domu!"

Nie było rady: pora spania to pora spania. A ze to niedaleko było to poszlismy zgodnie z zyczeniem syna grzecznie na kąpanko i spanko :wink:

bo nie wyobrażam sobie końca Wigilii przed 22 , kiedy to rodzinka rozjedzie się do domku.

Wszystkie moje dzieci miały zawsze uregulowany plan dnia. W tamtym roku Wigilia była u tesciowej. Około 20-tej, gdy juz minęła pora kapieli chłopaków Krzysztof stanął na srodku pokoju i zarządził: "do domu!"

Nie było rady: pora spania to pora spania. A ze to niedaleko było to poszlismy zgodnie z zyczeniem syna grzecznie na kąpanko i spanko :wink:

A no właśnie . Chcę tego uniknąć . Świeta są raz do roku , uwielbiam je i chcę , żeby dzieciaczki pamietały je je pięknie , a nie jako ganianie , organizowanie spania , siedzenia , gotowanie i zarobioną matkę . I tak mają dość atrakcji , sprzedawanie przez ostatni miesiąc ich gdzie popadnie , żeby matka z ojcem warunki jakieś do mieszkania zorganizowali w domku , przeprowadzka . Wbrew pozorom , takie maluszki przeżywają te zmiany na swój sposób. Może za rok jak na dobre zadomowimy się to zrobimy taka mega wigilię.

Witam!

Coraz bliżej weekend http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/dance.gif

dzień dobry tak - wekend, oby jak najdalej od E.

delfinko - buziaki ślę

kawika, to zrób wypad na jakies zakupy, na oglądanie mebli.

Masz wymówkę bo przeciez do wiatrołapu trezba coś wybrać, no nie?

Ja jak pojade do W-wy to nie ma mnie prawie cały dzień. Jakas IKEA, kawka gdzies na spokojnie w miłej kafejce. ja przeważnie jeżdże sama ale może Tobie pomógłby wypad z kumpelą.

wiesz anetko niby mam kumpele, ale jej wszystkiego powiedziec nie mogę bo ona nalezy do ludzi którzy ciesza się z czyjegoś nieszczęścia, a po mojej minie od razu widać że coś jest nie tak a nie chce mi się jej tłumaczyć

już prędzej sama

a może mamie pomogę poukładać w meblach bo jej w sobotę przywiozą, a może sobie firanki powieszę

Witam,

chciałam napisac, ze z usmiechem na ustach czytalam Wasz dziennik - moze ten efekt byl dzieki mlodm inwestorom. Pozdrawiam i zycze wiele milych chwil w nowym gmiazdku:)

Witam u siebie :wink: Teraz tak podpatruję co tam u Was , bo też podczytywałam Wasz dziennik . Może napiszecie co nowego się dzieje , bo dziennik dość dawno nieuaktualniony :wink: .

u mnnie podobnie

ale już np. w świeta czy w piatek czy w sobotę inwestorek stara się wytrzymać nieco dłuzej

chociaż nie za bardzo mu to wychodzi - pada szybko :)