kawika 13.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pobudka!!!!!!!!!!!!! Ile można spać??????????? kawa stygnie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/gb/eg/yhpv/OHWtaO8B6JJDiu9olB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 pyszna ta kawka ja włąśnie swoją dopijam jestem nietomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ha ja tez moją już konczę.. tylko ja rozpuszczalną piję z mleczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 rzeczywiście jesteś bliżniaczka, a właściwie z trojaczków ja tez rozpuszczalnąco prawda bez mleczka, bo w pracy nie mamale nie przepadam za zwykłą kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nie lubię jak mi te fusy na języku zostają, za to lubie zapach takiej kawy. Mleczko musiałam sobie kupić, takich rarytasów to tu nie ma, nawet papier toaletowy muszę sama kupować (oszczędności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no to ciężka sprawa ale ważne, ze praca jest że można zarobić na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dobrze że jest dobrze. Takiej pracy to ze świecą szukać. No wiesz państwowa (samorządowa) -hm upadłości nie ogłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 tylko pewnie pensja mogłaby byc większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 nie narzekam, inni gorzej mają a Ty anetinko - to w jakiej dziedzinie pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 marketing i też powiedzmy, że samorządówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A ja dopiero teraz zobaczyłam wybrane drzwi. Piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no proszę ile mamy ze sobą wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 idę trochę popracować bo mnie wyleją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 13.08.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Drzwi piękne, nawet takie same wybrałam tylko za wzgl. wiadomo jakich mam inne, są cudne i drewniane i nawet widziałam je w sielance u znajomych - będziesz zadowolona.Kuchnia napewno będzie śliczna bo twoja własna jak i cały dom, my też wypośrodkowaliśmy i koniec końców mam kuchnię podpatrzoną w brw u znajomego stolarza trochę ponad 5 tys i tak jak mówisz nie żal będzie kiedyś wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 normalnie - trojaczki a odnośnie pracy - ja mam dzisiaj lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 i ja się dołączam do osób, którym drzwi się podobają a kuchnia - hmmmm - chyba i ja muszę porozglądać się na razie wstępne wyceny są 2,5-3,5 tys. zł u nas metr kosztuje 550-700 zł a mam jedynie do zabudowy 3 metry pod ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 delfina - wstawaj!!!!!!!! anetinko- ja też mam lenia i to giganta, dobrze ze jutro mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 powiedzmy, że trochę tego lenia przegoniłam i trochę popracowałam chociaż nawet mało powiedziane trochę - spoooooooooooooro wolne macie za sobotę? my dopiero za tydzień a Delfinkę zapraszamy na jej własne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ja mam jutro wolne, koleżanka w poniedziałekTak dzielą żeby jednak coś pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jello, Ja wlasnie sie lanchuje Co to za kuchnia, o ktorej Delfina pisze....powiem, ze cena jest tego...bardzo interesujaca Ja wlasnie przechodze kryzys cen...kurcze drogie to wszystko! Mi tym bardziej, jest zal kupowania kuchni za nie_wiadomo_jaka_kase, bo to tylko dom wakacyjny bedzie, do czasu az zdecydujemy sie wrocic....wiec taka full wypas kuchnie to wtedy bym sobie kupila, a teraz po prostu chcialabym cos minimalnego, by garnki pochowac i na czym chleb ukroic a i tak sie obawiam, ze jak chlopacy za pare lat sami zaczna jezdzic i imprezy robic, to kuchnia za kazda cene bylaby do wymiany Te ceny co niektorzy podaja na forum, to ze tak powiem zaporowe sa Drzwi do Sielanki piekne - pasuja charakterem Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts