delfina7 20.11.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Anetinko , ja z rozpędu mogę i u Ciebie olecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 może z rozpedu i u mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 U mnie też, u mnie też... a co???? pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie??? Tulgam się do góry zobaczyć co Ps. Ciekawe czy się wstrzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień dobry. Z tym elektrykiem to tak w ciemno . Zakładałem ,że skoro czekasz na niego z utęsknieniem to pewnie z niego ładny element. Jeżeli nie będziecie ocieplać poddasza to może chociaż wełnę rozłożyć na stropie, będzie cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pierwszy raz u ciebie byłam ale mi kamień z serca spadł!!!! Sory, ale dobrze wiedzieć, ze nie jestem jedyną zwariwoawą kobietą, która mieszka na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.11.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień dobry. Z tym elektrykiem to tak w ciemno . Witam , miło , że zajrzałeś. Zakładałem ,że skoro czekasz na niego z utęsknieniem to pewnie z niego ładny element. Jeżeli nie będziecie ocieplać poddasza to może chociaż wełnę rozłożyć na stropie, będzie cieplej. A nom element , bo ielz można prąd robić Co do ocieplenia to na podłodze jest wełna i dechy rozłożyliśmy bez kręcenia , bo mokre mocno Wełna leży tak ażurowo w kostkach co by te dechy schły . Trzeba bedzie je przekłądać , bo to foliowane co by dechy nie spleśniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pierwszy raz u ciebie byłam ale mi kamień z serca spadł!!!! Sory, ale dobrze wiedzieć, ze nie jestem jedyną zwariwoawą kobietą, która mieszka na budowie A ja zagladałam czasem . Tak , tak , ale zwariowana to ładnie powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Anetinko , ja z rozpędu mogę i u Ciebie olecieć zgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadzam się zapraszam nawet noclegi zapewniam kuchnię do dyspozycji również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Pierwszy raz u ciebie byłam ale mi kamień z serca spadł!!!! Sory, ale dobrze wiedzieć, ze nie jestem jedyną zwariwoawą kobietą, która mieszka na budowie A ja zagladałam czasem . Tak , tak , ale zwariowana to ładnie powiedziane Tosinek, ale dziennik chyba twój nie jest aktualny ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.11.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 widok z okna masz niesamowity ja mam podobny - z tym, ze tylko jedno drzewo z pokoi na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nie ma takich niesety cały czas , ale teraz jak liście opadły to góry widzę Szkoda tylko , że czyszcząc rowy wycięli rosnące przy nich trzciny , bo tam miały chyba gniazda bażanty , kuropatwy . Teraz niestety nie widać ich.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no niestety bezmyślność ludzka jest niekiedy widoczna bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no niestety bezmyślność ludzka jest niekiedy widoczna bardzo Z jednej strony bezmyślność ,a z drugiej teren mamy tu podmokły i drożność rowow pozwoli na odpływ tej wody . Żeby oczyścić rowy musieli niestey zniszczyć trzciny . Jeszcze łudze się , że przeniosły się troszkę dalej , a na wiosnę usłyszymy krzyki tuż pod naszymi oknami , bo tak było w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 mnie się wydaje, że równocześnie mogli w jakiś sposób zagwarantować inne miejscena przykłąd nie wiem - sadząć dalej coś innego, przenosząc coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 mnie się wydaje, że równocześnie mogli w jakiś sposób zagwarantować inne miejsce na przykłąd nie wiem - sadząć dalej coś innego, przenosząc coś ? Nie no rowów tu jest od zasrania i wszystkich rowow nie czyścili więc może przeniosły się dalej . U nas na działce pod dębem stał w zeszlym roku karmnik dla nich i widać było , że systematycznie uzupwłniano go . Także , nyślę , że zadbano o ich bezpieczeństwo i gdzieś niedaloko się przeniosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no to dobrze to trzymam kciuki, by się tylko przeniosły, a nie wyniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no to dobrze to trzymam kciuki, by się tylko przeniosły, a nie wyniosły No własn ie , bo pięknie będą wyglądać na łące sąsiada tuż przed oknami mojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 1 26.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam ,Delfinko licze na rewanz trzymaj za mnie kciuki jutro godzina :W:,czyli dołanczam do grona Sielankowiczow i w końcu się wprowadzam Wszystko gotowe tylko syf straszny ,ale cały weekend poswiece na sprzatanie i moze to ogarne .Najważniejsze ,ze mam kuchnie i łazienki ,meble przyjadą jutro ,starocie wyworzę w nastepnym tygoniu do komisu.Tylko sofy do salonu nie kupione ,ale juz wybrane wiec to juz połowa sukcesu.Tylko neta nie będę miała wiec licze na telepatyczne wsparcie Pozdrawiam serdecznie zajrzę jeszcze do Ciebie jak znajdę neta bo oczywiście nic nie ma tam zasiegu(nic normalnego znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.11.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam ,Delfinko licze na rewanz trzymaj za mnie kciuki jutro godzina :W:,czyli dołanczam do grona Sielankowiczow i w końcu się wprowadzam Wszystko gotowe tylko syf straszny ,ale cały weekend poswiece na sprzatanie i moze to ogarne .Najważniejsze ,ze mam kuchnie i łazienki ,meble przyjadą jutro ,starocie wyworzę w nastepnym tygoniu do komisu.Tylko sofy do salonu nie kupione ,ale juz wybrane wiec to juz połowa sukcesu.Tylko neta nie będę miała wiec licze na telepatyczne wsparcie Pozdrawiam serdecznie zajrzę jeszcze do Ciebie jak znajdę neta bo oczywiście nic nie ma tam zasiegu(nic normalnego znaczy) Super wieści:D Będę telepatycznie nosić kartony i latać ze szmatą.; Odzywaj się i daj zanć jak się mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 czeee siostra co tam u Cię kurde zaniedbałam się na Forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts