Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry. :)

Z tym elektrykiem to tak w ciemno .

Zakładałem ,że skoro czekasz na niego z utęsknieniem to pewnie z niego ładny element. :-?

Jeżeli nie będziecie ocieplać poddasza to może chociaż wełnę rozłożyć na stropie, będzie cieplej. :wink:

Dzień dobry. :)

Z tym elektrykiem to tak w ciemno .

Witam , miło , że zajrzałeś.:D

Zakładałem ,że skoro czekasz na niego z utęsknieniem to pewnie z niego ładny element. :-?

Jeżeli nie będziecie ocieplać poddasza to może chociaż wełnę rozłożyć na stropie, będzie cieplej. :wink:

A nom element , bo ielz można prąd robić :-?

Co do ocieplenia to na podłodze jest wełna i dechy rozłożyliśmy bez kręcenia , bo mokre mocno :-? Wełna leży tak ażurowo w kostkach co by te dechy schły . Trzeba bedzie je przekłądać , bo to foliowane co by dechy nie spleśniały. :wink:

Pierwszy raz u ciebie byłam ale mi kamień z serca spadł!!!! Sory, ale dobrze wiedzieć, ze nie jestem jedyną zwariwoawą kobietą, która mieszka na budowie

:lol: :lol: :lol: A ja zagladałam czasem :wink: . Tak , tak , ale zwariowana to ładnie powiedziane :wink: :lol:

Tosinek, ale dziennik chyba twój nie jest aktualny ?

pozdrawiam

:(

no niestety bezmyślność ludzka jest niekiedy widoczna bardzo :(

Z jednej strony bezmyślność ,a z drugiej teren mamy tu podmokły i drożność rowow pozwoli na odpływ tej wody . Żeby oczyścić rowy musieli niestey zniszczyć trzciny . Jeszcze łudze się , że przeniosły się troszkę dalej , a na wiosnę usłyszymy krzyki tuż pod naszymi oknami , bo tak było w tym roku. :wink:

mnie się wydaje, że równocześnie mogli w jakiś sposób zagwarantować inne miejsce

na przykłąd nie wiem - sadząć dalej coś innego, przenosząc coś ?

Nie no rowów tu jest od zasrania i wszystkich rowow nie czyścili więc może przeniosły się dalej . U nas na działce pod dębem stał w zeszlym roku karmnik dla nich i widać było , że systematycznie uzupwłniano go . Także , nyślę , że zadbano o ich bezpieczeństwo i gdzieś niedaloko się przeniosły.

Witam ,Delfinko licze na rewanz trzymaj za mnie kciuki jutro godzina :W:,czyli dołanczam do grona Sielankowiczow i w końcu się wprowadzam :D

Wszystko gotowe tylko syf straszny ,ale cały weekend poswiece na sprzatanie i moze to ogarne .Najważniejsze ,ze mam kuchnie i łazienki ,meble przyjadą jutro ,starocie wyworzę w nastepnym tygoniu do komisu.Tylko sofy do salonu nie kupione ,ale juz wybrane wiec to juz połowa sukcesu.Tylko neta nie będę miała wiec licze na telepatyczne wsparcie :D Pozdrawiam serdecznie zajrzę jeszcze do Ciebie jak znajdę neta bo oczywiście nic nie ma tam zasiegu(nic normalnego znaczy) :D

Witam ,Delfinko licze na rewanz trzymaj za mnie kciuki jutro godzina :W:,czyli dołanczam do grona Sielankowiczow i w końcu się wprowadzam :D

Wszystko gotowe tylko syf straszny ,ale cały weekend poswiece na sprzatanie i moze to ogarne .Najważniejsze ,ze mam kuchnie i łazienki ,meble przyjadą jutro ,starocie wyworzę w nastepnym tygoniu do komisu.Tylko sofy do salonu nie kupione ,ale juz wybrane wiec to juz połowa sukcesu.Tylko neta nie będę miała wiec licze na telepatyczne wsparcie :D Pozdrawiam serdecznie zajrzę jeszcze do Ciebie jak znajdę neta bo oczywiście nic nie ma tam zasiegu(nic normalnego znaczy) :D

Super wieści:D Będę telepatycznie nosić kartony i latać ze szmatą.; :wink: Odzywaj się i daj zanć jak się mieszka.