aneta-we 27.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześć, cześć na nowej stronie witam! U mnie pieknie, słonecznie, choć rano musiałam szyby skrobac. Zaczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cześć, cześć na nowej stronie witam! U mnie pieknie, słonecznie, choć rano musiałam szyby skrobac. Zaczyna się I stronkę nową wystartowałaś A u mnie dziś słonko świeci jak by chciało , a nie mogło . Chłodniej w nocy było , bo piec słyszałam jak pracuje i okna podparowane dołem miałam. A no kiedyś musi ał nadejść ten moment , i tak długo można było się raczyć piękną jesienią w listopadzie , który jak dla mnie jest najgorszym miesiącem w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A ja pojechałam na szmacie jak co dzień rano , pranie szykowanie obiadku i teraz relax A nie no jeszcze zafundowąłm sobie odkrzaczanie siebie i nawet grzywę przycięłam , bo fryzjera planuje za dwa tygodnie , a zarosłam na twarzy. I w domku siedzmy , bo wieje , a dziś do grona zagluconych dołączył starszak i mnie grdło drapie cosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kto chce zimy niech w góry jedzie. Jak dla mnie to zima wolę jak jest łagodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.11.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kto chce zimy niech w góry jedzie. Jak dla mnie to zima wolę jak jest łagodna. Witaj . O tak , tak jak ktoś chce zimy niech jedzie w góry W mojej oklicy jak popada śnieg i u mnie chlapa to 20 minut drogi i moge delektować się zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Niestety tak to już jest, że jak zamieszka się na budowie to robota idzie znacznie wolniej, ponieważ inne rzeczy bardziej na absorbują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.11.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Niestety tak to już jest, że jak zamieszka się na budowie to robota idzie znacznie wolniej, ponieważ inne rzeczy bardziej na absorbują. to prawda. Ja juz nawet przyzwyczaiłam się do mieszkania bez drzwii A od wczoraj mam ogrodzenie. Co prawda nie dokończone ale jest. Dzis juz musiałam bramę otwierac i zamykac gdy wyjeżdżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Niestety tak to już jest, że jak zamieszka się na budowie to robota idzie znacznie wolniej, ponieważ inne rzeczy bardziej na absorbują. to prawda. Ja juz nawet przyzwyczaiłam się do mieszkania bez drzwii A od wczoraj mam ogrodzenie. Co prawda nie dokończone ale jest. Dzis juz musiałam bramę otwierac i zamykac gdy wyjeżdżałam a ja nie mam ogrodzenia jeszcze siatka co prawda kupiona......ale będziemy grodzic dopiero na wiosne witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Niestety tak to już jest, że jak zamieszka się na budowie to robota idzie znacznie wolniej, ponieważ inne rzeczy bardziej na absorbują. to prawda. Ja juz nawet przyzwyczaiłam się do mieszkania bez drzwii A od wczoraj mam ogrodzenie. Co prawda nie dokończone ale jest. Dzis juz musiałam bramę otwierac i zamykac gdy wyjeżdżałam a ja nie mam ogrodzenia jeszcze siatka co prawda kupiona......ale będziemy grodzic dopiero na wiosne witam wszystkich Jest wiele rzeczy jeszcze do zrobienia, ale myśl o tym, że mieszka się już na swoim jest tak ogromna, że na te „drobne” wykończenia przymrużamy oko. Wiemy, że je trzeba zrobić, ale odkładamy to na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 a ja nie maogrodzenia jeszcze siatka co prawda kupiona......ale będziemy grodzic dopiero na wiosne witam wszystkich kala, ale my juz od półtora miesiąca mieszkamy, do tej pory bez ogrodzenia. Tak ze wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.11.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam w poniedziałkowy poranek:D. Dieteę szlak trafił już w sobotę , ale tak sobie pomyślałam stając dziś na wadze ( a nic jakos nie przybylo nawet ) , że przecież w wekendy mogę deczko odpuscić , bo po nocach śnię o czekoladzie Miłam dziś zabrac dzieci ' na miasto' , a dokładniej na plac zabaw , żeby spotkały swoich kumpli , ale wieje kurczaki , a oni jeszcze nie do końca zdrowi Nic , zabiorę się za produkcję pewnej ozdoby świątecznej , jak wyjdzie wrzucę fotkę. I bida , bo net mi muli. Baba siedziała na kompie za dużo i limit przkroczyła Nie narzekam , ważne , że wogle moge pisac do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 czeee siostra co tam u Cię kurde zaniedbałam się na Forumie nie ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 stawiam http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg za nadany numer domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam, Niestety tak to już jest, że jak zamieszka się na budowie to robota idzie znacznie wolniej, ponieważ inne rzeczy bardziej na absorbują. to może lepiej się nie wprowadzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Nie narzekam , ważne , że wogle moge pisac do Was. najważniejsze czekamy na zdjęcie tej tajemniczej ozdoby i zdrówka dla całej rodzinki życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Miłam dziś zabrac dzieci ' na miasto' , a dokładniej na plac zabaw , żeby spotkały swoich kumpli , ale wieje kurczaki , a oni jeszcze nie do końca zdrowi to duuuzo zdrówka! My za chwilke jedziemy po numer na dom (teraz to wymalowany markerem na "rolecie" ) I po skrzynke na listy bo juz listonosz nie zapuka odkąd jest furtka Dzień dobry tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam w poniedziałkowy poranek:D. Dieteę szlak trafił już w sobotę , ale tak sobie pomyślałam stając dziś na wadze ( a nic jakos nie przybylo nawet ) , że przecież w wekendy mogę deczko odpuscić , bo po nocach śnię o czekoladzie Miłam dziś zabrac dzieci ' na miasto' , a dokładniej na plac zabaw , żeby spotkały swoich kumpli , ale wieje kurczaki , a oni jeszcze nie do końca zdrowi Nic , zabiorę się za produkcję pewnej ozdoby świątecznej , jak wyjdzie wrzucę fotkę. I bida , bo net mi muli. Baba siedziała na kompie za dużo i limit przkroczyła Nie narzekam , ważne , że wogle moge pisac do Was. Witam !! ja tez jestem na diecie od 2 tygodni.....i czasem zjem coś czego nie powinnamm ale cóż.....brak silnej woli niestety !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kupiłam numerki na dom, i skrzynke na listy i dzwonek. Bezprzewodowy -dopóki nie bedzie domofonu. Miał działać na 150 m- ten dzwonek. A około 20 m jest i działa jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam w poniedziałkowy poranek:D. Dieteę szlak trafił już w sobotę , ale tak sobie pomyślałam stając dziś na wadze ( a nic jakos nie przybylo nawet ) , że przecież w wekendy mogę deczko odpuscić , bo po nocach śnię o czekoladzie . Witam !! ja tez jestem na diecie od 2 tygodni.....i czasem zjem coś czego nie powinnamm ale cóż.....brak silnej woli niestety !!! ach... gdybym ja miała silną wolę to zrzuciłabym ze 20 kg Ale jak to zrobic skoro wszyskie smutki zagryzam czekoladą , albo wafelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts