Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Witam Was serdecznie :lol:

ludziska jak mnie dawno tu nie było9miałam problemy z zalogowaniem się ), ale podglądałam, bardzo fajnie to wszystko wygląda, naprawdę gratki :lol:

u mnie wykończeniówka w toku, chłopaki zasuwają równo, pozdrawiam serdecznie i lecę nadrabiać zaległości, będę chyba całą noc siedziała a rano do roboty :evil: :lol:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witammmmmmmmm :wink:

No proszę, tato dalej niezastąpiony i siostry pomogą i babcia przypilnuje - to się nazywa pomoc :wink:

Ale i Wy możecie być dumni z siebie, wiem, że człowiek nieraz ma nerwa, bo tu to i tamto -tym bardziej że było te odliczanie a tutaj zawsze coś, ale jak teraz CZYTAM, jak to po tej wprowadzce jest, to ... SUPERRRRRR...

No i proszę jak im pracy brak! Znowu by zdejmowali panale i składali od nowa :lol:

Chłopaki fajni - no proszę i Starszak pozował :wink:

Ale domowooooo... A bardziej domowo będzie jak będą firany...

Poza tym grunt, że kuchnia bardzo funkcjonalna...

A z tą szafą co się składała to SZOK :o :wink: :lol:

Kurczę dobrze, że nie spadła tak tj. nie złożyła akurat na któreś z dzieci - ło Matko...

Teraz jak wkład kominkowy przyjechał, to patrzeć jak zaraz pooglądmay zdjątka z ogniem :wink: :D

Zdrówka życzę dla WAS :wink:

ludziska jak mnie dawno tu nie było9miałam problemy z zalogowaniem się ), ale podglądałam, bardzo fajnie to wszystko wygląda, naprawdę gratki :lol:

u mnie wykończeniówka w toku, chłopaki zasuwają równo, pozdrawiam serdecznie i lecę nadrabiać zaległości, będę chyba całą noc siedziała a rano do roboty :evil: :lol:

Jak dobrze , że wróciłaś .Nadrabiaj zaległości i zaglądaj. :D

Witammmmmmmmm :wink:

No proszę, tato dalej niezastąpiony i siostry pomogą i babcia przypilnuje - to się nazywa pomoc :wink:

Ale i Wy możecie być dumni z siebie, wiem, że człowiek nieraz ma nerwa, bo tu to i tamto -tym bardziej że było te odliczanie a tutaj zawsze coś, ale jak teraz CZYTAM, jak to po tej wprowadzce jest, to ... SUPERRRRRR...

No i proszę jak im pracy brak! Znowu by zdejmowali panale i składali od nowa :lol:

Chłopaki fajni - no proszę i Starszak pozował :wink:

Ale domowooooo... A bardziej domowo będzie jak będą firany...

Poza tym grunt, że kuchnia bardzo funkcjonalna...

A z tą szafą co się składała to SZOK :o :wink: :lol:

Kurczę dobrze, że nie spadła tak tj. nie złożyła akurat na któreś z dzieci - ło Matko...

Teraz jak wkład kominkowy przyjechał, to patrzeć jak zaraz pooglądmay zdjątka z ogniem :wink: :D

Zdrówka życzę dla WAS :wink:

:o :o :o :o :o :o

O ja Cę , ale dokładnie czytany dzinnik :wink: , ależ miło.Lecę na rewizytę.

no rzeczywiście dawno cię nie było

co tam u was dokładniej?

Kupiłam numerki na dom, i skrzynke na listy i dzwonek. Bezprzewodowy -dopóki nie bedzie domofonu.

Miał działać na 150 m- ten dzwonek. A około 20 m jest i działa jak chce :evil:

Ot i badziew zakupiła :wink:

nie smiac się! :evil:

Musze kupic domofon. Tylko kiedy??? I jaki???

A teraz zadzwonił dzwonkiem pan od malowania ogrodzenia. Czyli dzwonek działa (jak chce ) :wink:

Aneta-we a od czego te panele się powypaczały :roll: ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe :roll: :wink:

Pozdrawiam i cały czas kibicuję :lol:

to chyba jednak nie do mnie miało byc :wink:

U mnie z panelami ok, choc tam gdzi enie ma listew przypodłogowych tez widac, że pracowały i prawie nic nie zostało z przerwy, która była zrobiona.

Trzeba pewnie dawac około 1 cm przerwy, żeby było miejsce na pracowowanie paneli. U nas tam, gdzie zostawione było mniej panele zaczęły dotykac sciany.

Aneta-we a od czego te panele się powypaczały :roll: ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe :roll: :wink:

Pozdrawiam i cały czas kibicuję :lol:

Podłogówki nie mamy . Chyba taki ich urok , bo np u dzieci jest oki , mają innej firmy. W sypialni sa te same i też widzę w jednym miejscu , ze się zrobiła jakaś szczelina :evil: . Dyletacja pozostawiona to było ok 8 mm na grubość gresu , ktorego kawąłki służyły jako kliny.