beti,kris,mimi 30.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Was serdecznie ludziska jak mnie dawno tu nie było9miałam problemy z zalogowaniem się ), ale podglądałam, bardzo fajnie to wszystko wygląda, naprawdę gratki u mnie wykończeniówka w toku, chłopaki zasuwają równo, pozdrawiam serdecznie i lecę nadrabiać zaległości, będę chyba całą noc siedziała a rano do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witammmmmmmmm No proszę, tato dalej niezastąpiony i siostry pomogą i babcia przypilnuje - to się nazywa pomoc Ale i Wy możecie być dumni z siebie, wiem, że człowiek nieraz ma nerwa, bo tu to i tamto -tym bardziej że było te odliczanie a tutaj zawsze coś, ale jak teraz CZYTAM, jak to po tej wprowadzce jest, to ... SUPERRRRRR... No i proszę jak im pracy brak! Znowu by zdejmowali panale i składali od nowa Chłopaki fajni - no proszę i Starszak pozował Ale domowooooo... A bardziej domowo będzie jak będą firany... Poza tym grunt, że kuchnia bardzo funkcjonalna... A z tą szafą co się składała to SZOK Kurczę dobrze, że nie spadła tak tj. nie złożyła akurat na któreś z dzieci - ło Matko... Teraz jak wkład kominkowy przyjechał, to patrzeć jak zaraz pooglądmay zdjątka z ogniem Zdrówka życzę dla WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kupiłam numerki na dom, i skrzynke na listy i dzwonek. Bezprzewodowy -dopóki nie bedzie domofonu. Miał działać na 150 m- ten dzwonek. A około 20 m jest i działa jak chce Ot i badziew zakupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.11.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Was serdecznie ludziska jak mnie dawno tu nie było9miałam problemy z zalogowaniem się ), ale podglądałam, bardzo fajnie to wszystko wygląda, naprawdę gratki u mnie wykończeniówka w toku, chłopaki zasuwają równo, pozdrawiam serdecznie i lecę nadrabiać zaległości, będę chyba całą noc siedziała a rano do roboty Jak dobrze , że wróciłaś .Nadrabiaj zaległości i zaglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.11.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witammmmmmmmm No proszę, tato dalej niezastąpiony i siostry pomogą i babcia przypilnuje - to się nazywa pomoc Ale i Wy możecie być dumni z siebie, wiem, że człowiek nieraz ma nerwa, bo tu to i tamto -tym bardziej że było te odliczanie a tutaj zawsze coś, ale jak teraz CZYTAM, jak to po tej wprowadzce jest, to ... SUPERRRRRR... No i proszę jak im pracy brak! Znowu by zdejmowali panale i składali od nowa Chłopaki fajni - no proszę i Starszak pozował Ale domowooooo... A bardziej domowo będzie jak będą firany... Poza tym grunt, że kuchnia bardzo funkcjonalna... A z tą szafą co się składała to SZOK Kurczę dobrze, że nie spadła tak tj. nie złożyła akurat na któreś z dzieci - ło Matko... Teraz jak wkład kominkowy przyjechał, to patrzeć jak zaraz pooglądmay zdjątka z ogniem Zdrówka życzę dla WAS O ja Cę , ale dokładnie czytany dzinnik , ależ miło.Lecę na rewizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Siostra, ty się nie potrafisz nudzić teraz panele będziecie wymieniać uhuhuihuhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Was serdecznie ludziska jak mnie dawno tu nie było9miałam problemy z zalogowaniem się ), ale podglądałam, bardzo fajnie to wszystko wygląda, naprawdę gratki u mnie wykończeniówka w toku, chłopaki zasuwają równo, pozdrawiam serdecznie i lecę nadrabiać zaległości, będę chyba całą noc siedziała a rano do roboty no rzeczywiście dawno cię nie było co tam u was dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.12.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Siostra, ty się nie potrafisz nudzić teraz panele będziecie wymieniać uhuhuihuhu Tiaaaaaaa , nim Seba się zbierze to wiosna nas zastanie pewnie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.12.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kupiłam numerki na dom, i skrzynke na listy i dzwonek. Bezprzewodowy -dopóki nie bedzie domofonu. Miał działać na 150 m- ten dzwonek. A około 20 m jest i działa jak chce Ot i badziew zakupiła nie smiac się! Musze kupic domofon. Tylko kiedy??? I jaki??? A teraz zadzwonił dzwonkiem pan od malowania ogrodzenia. Czyli dzwonek działa (jak chce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 może to zależy od tego, kto ... dzwoni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.12.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ciekawe czy zadziałałby jakbysmy my przyszły Kopnijcie mnie w du..., robota czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ciekawe czy zadziałałby jakbysmy my przyszły Kopnijcie mnie w du..., robota czeka. już służe http://emoty.blox.pl/resource/fouet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ciekawe czy zadziałałby jakbysmy my przyszły nie musiałby same byśmy sobie weszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ciekawe czy zadziałałby jakbysmy my przyszły Kopnijcie mnie w du..., robota czeka. już służe http://emoty.blox.pl/resource/fouet.gif raczej to na kopniaka w d... nie wygląda ale jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ciekawe czy zadziałałby jakbysmy my przyszły Kopnijcie mnie w du..., robota czeka. już służe http://emoty.blox.pl/resource/fouet.gif raczej to na kopniaka w d... nie wygląda ale jakoś tak nooo kopniak to nie jest ale jakieś poganianie zawsze no nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 niech ci będzie ważne, by skutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Aneta-we a od czego te panele się powypaczały ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe Pozdrawiam i cały czas kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Aneta-we a od czego te panele się powypaczały ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe Pozdrawiam i cały czas kibicuję to chyba jednak nie do mnie miało byc U mnie z panelami ok, choc tam gdzi enie ma listew przypodłogowych tez widac, że pracowały i prawie nic nie zostało z przerwy, która była zrobiona. Trzeba pewnie dawac około 1 cm przerwy, żeby było miejsce na pracowowanie paneli. U nas tam, gdzie zostawione było mniej panele zaczęły dotykac sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.12.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Aneta-we a od czego te panele się powypaczały ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe Pozdrawiam i cały czas kibicuję Podłogówki nie mamy . Chyba taki ich urok , bo np u dzieci jest oki , mają innej firmy. W sypialni sa te same i też widzę w jednym miejscu , ze się zrobiła jakaś szczelina . Dyletacja pozostawiona to było ok 8 mm na grubość gresu , ktorego kawąłki służyły jako kliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts