mayadaski 01.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Hej Delfino...zagoniona ostatnio jestem...ale musialam przycupnac na chwile Takie widoki wklejasz, ze musialam na chwilke zatrzymac sie w biegu Nie ma co fotografować , bo malo się zmienia , ale żeby nie było monotonnie . A tu widok z okna tarasowego . Te drzewo bardzo mi przypadło do gustu. http://lh5.ggpht.com/_QKTM9NEOPL4/SwxYAl3WJmI/AAAAAAAACKQ/6PllOQoat84/s640/IMG_6419.JPG Pieknie...Pani...Pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.12.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Miło mi , że widoczek spodobał się. Ja tylko myśle sobie jak długo uda się mieć taki widoczek . Narazie nie zapowiada się jakaś budowa , ale kiedyś . Oby jak najdłużej cieszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzien dobry z rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 i ja dzień doberek mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.12.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Na posterunku melduję się za śniadankiek. Miłego dzionka siostry i odwiedzający moje skromne progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I JAKIE PLANY NA DZISIAJ? sorry za capslock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aneta-we a od czego te panele się powypaczały ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe Pozdrawiam i cały czas kibicuję to chyba jednak nie do mnie miało byc U mnie z panelami ok, choc tam gdzi enie ma listew przypodłogowych tez widac, że pracowały i prawie nic nie zostało z przerwy, która była zrobiona. Trzeba pewnie dawac około 1 cm przerwy, żeby było miejsce na pracowowanie paneli. U nas tam, gdzie zostawione było mniej panele zaczęły dotykac sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aneta-we a od czego te panele się powypaczały ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe Pozdrawiam i cały czas kibicuję Podłogówki nie mamy . Chyba taki ich urok , bo np u dzieci jest oki , mają innej firmy. W sypialni sa te same i też widzę w jednym miejscu , ze się zrobiła jakaś szczelina . Dyletacja pozostawiona to było ok 8 mm na grubość gresu , ktorego kawąłki służyły jako kliny. a mogę się dowiedzieć jakiej firmy są takie "wypaczone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.12.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aneta-we a od czego te panele się powypaczały ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe Pozdrawiam i cały czas kibicuję Podłogówki nie mamy . Chyba taki ich urok , bo np u dzieci jest oki , mają innej firmy. W sypialni sa te same i też widzę w jednym miejscu , ze się zrobiła jakaś szczelina . Dyletacja pozostawiona to było ok 8 mm na grubość gresu , ktorego kawąłki służyły jako kliny. a mogę się dowiedzieć jakiej firmy są takie "wypaczone" To są panele firmy kronopol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aneta-we a od czego te panele się powypaczały ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe Pozdrawiam i cały czas kibicuję Podłogówki nie mamy . Chyba taki ich urok , bo np u dzieci jest oki , mają innej firmy. W sypialni sa te same i też widzę w jednym miejscu , ze się zrobiła jakaś szczelina . Dyletacja pozostawiona to było ok 8 mm na grubość gresu , ktorego kawąłki służyły jako kliny. a mogę się dowiedzieć jakiej firmy są takie "wypaczone" To są panele firmy kronopol . Czyli nie takie najzwyklejsze ,co prawda nie znam się jeszcze na panelach,ale jeszcze mam trochę czasu i pomału trzeba się zagłębić w to zagadnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.12.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I JAKIE PLANY NA DZISIAJ? sorry za capslock Narazie ogólne ogarnienie siebie i dzieci było , podłogi czyste , pomysłu na obiad ni ma.Trzeba by poszukac sobie jakiejs roboty , bo na dworze chłodno , pochmurno , dzieciaki nie ma co ciągać , nadal a katarem latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzień dobry Proponuję na dzień dobry http://excluzive.pl/wp-content/gallery/martini/martini2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzień dobry Proponuję na dzień dobry http://excluzive.pl/wp-content/gallery/martini/martini2.jpg jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ale to dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 niech ci będzie częstuję się ciekawe tylko, jak wrócę później do domu a jak wcześniej będę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ale to dla zdrowotności jak dla zdrowotności to i ja się piszę Poleciałam wczoraj po sprzataniu zgrzana z dzieckiem na roraty i teraz katar mnie męczy Własnie zwindykowałam kilkudziesięciu klientów i czas na przerwe, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzień dobry Proponuję na dzień dobry http://excluzive.pl/wp-content/gallery/martini/martini2.jpg Tia , zdało by się , bo mnie małż podkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 co się stało ???przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.12.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A taki całokształt i zapalnik podpalił Jak przyjedzie z pracy wyjde przed dom coś porobię to mi przejdzie i złość wywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A taki całokształt i zapalnik podpalił Jak przyjedzie z pracy wyjde przed dom coś porobię to mi przejdzie i złość wywieje to i tak masz fajnie. Jak mnie teściowa wczoraj wkurzyła to mnie jeszcze dzis trzymało całuski! bedzie dobrze. Może juz jest. Przewietrzyłas się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts