Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aneta-we a od czego te panele się powypaczały :roll: ? Od podłogówki,wilgoci,czy rzeczywiście są aż tak rozciągliwe :roll: :wink:

Pozdrawiam i cały czas kibicuję :lol:

Podłogówki nie mamy . Chyba taki ich urok , bo np u dzieci jest oki , mają innej firmy. W sypialni sa te same i też widzę w jednym miejscu , ze się zrobiła jakaś szczelina :evil: . Dyletacja pozostawiona to było ok 8 mm na grubość gresu , ktorego kawąłki służyły jako kliny.

a mogę się dowiedzieć jakiej firmy są takie "wypaczone" :wink: :lol:

To są panele firmy kronopol .

witam was serdecznie moje drogie :lol:

nie wiem czy się wkurzysz czy nie Delfinko ale mam znajomą która handluje podłogami i mówi, że jeżeli chodzi o kronopol to jest po prostu lipa, teraz to i tak musztarda po obiedzie ale to tak może dla innych którzy temat podłogi maja przed sobą, my kupilismy podłogi Balterio, chyba szwedzkie, jeszcze ich nie polożyliśmy więc nic narazie o nich nie moge powiedzieć po za tym, że nie były tanie :evil: , ale podłogę kupuje się na lata

Dzień dobry

Proponuję na dzień dobry :wink:

http://excluzive.pl/wp-content/gallery/martini/martini2.jpg

Tia , zdało by się , bo mnie małż podkurzył :evil:

my z małżem codziennie mamy spięcia :evil: , czasami to się nawet zastanawiam dla kogo ten dom budujemy, bo za nim się wprowadzimy to chyba najpierw rozwód będzie :wink:

Dzień dobry

my z małżem codziennie mamy spięcia :evil: , czasami to się nawet zastanawiam dla kogo ten dom budujemy, bo za nim się wprowadzimy to chyba najpierw rozwód będzie :wink:

Trudno , mamy glowniane panele i o tym wiem od pierwszego dnia :D

Już myślę czy jak bedzie jakiś dodatkowy grosz to nie kupic nowych:D

By były przyjemne przeprosiny z mężem :oops: to najpierw trzeba sie pospierać. :wink:

Pogodzenia niet , bo po wietrzeniu łba wkurzył mnie jeszce mocniej :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szkoda , że nie miałam gdzie isć , bo gdyby to b yło m iasto to bym se poszła na piwo nie mówiąc mu nic. A dlaczego? Bo po tym jak poszedł ładować jakieś cegły i pojechał na 1,5 godziny nie iwadomo gdzie , nic nie mówiąc , że jedzie , powiedział , że nic się nie stało i przecież wcale nie musi mi meldowac , ze jedzie i gdzie jedzie. Ręce opadają.

By były przyjemne przeprosiny z mężem :oops: to najpierw trzeba sie pospierać. :wink:

Pogodzenia niet , bo po wietrzeniu łba wkurzył mnie jeszce mocniej :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szkoda , że nie miałam gdzie isć , bo gdyby to b yło m iasto to bym se poszła na piwo nie mówiąc mu nic. A dlaczego? Bo po tym jak poszedł ładować jakieś cegły i pojechał na 1,5 godziny nie iwadomo gdzie , nic nie mówiąc , że jedzie , powiedział , że nic się nie stało i przecież wcale nie musi mi meldowac , ze jedzie i gdzie jedzie. Ręce opadają.

skąd ja to znam-mojego to tylko do sklepu wysłać(sklep kilka kroków od nas) to przepadnie jak kamień w wodę

a może my tego samego męża mamy? :lol: :wink:

Witam w pobilenonym mrozem świcie:D

Dzieci nie mają litości dla matki nawet dzis :x

Poleżakowało by się , a tu guzik,trza wstać i malowac...

A co ? Jak skończe pokaże.

:wink:

jasne, że pokazuj :lol:

A dzieci, jak dzieci.

Ja dziś miałam extra przespaną noc. Od 23-ciej, pobudka dopiero około wpół do 5-tej :wink:

Dawno tak nie było.

Aha, u mnie temperaturka plusowa. Ze 3 stopnie rano były :lol:

Słoneczko posyłam i ciepełko!!!

Hej Delfino...mezem sie nie przejmuj...u mnie tez tak jest :lol: :lol:

On po prostu wychodzi a ja musze zawsze sie meldowac co z kim i kiedy, a jak juz telefonu nie odbiore na czas, to awantura....ale jemu to wolno, bo dorosly i jego mamusia nie jestem... :roll: :roll: :roll:

Nic :wink: trzeba traktowac facetow z przymrozeniem oka :wink: , bo inaczej to zawal serca lub zylka peknie...to tylko facet....istota pelna bledow, ktore trzeba mu wybaczyc :wink: .....nie to co my, kobiety - istoty idealne :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak sie mieszka?

:wink:

Maja

Dzień dobry

to tak jak i u nas

ale ksiadz go wyświęcił, więc moze już będzie tylko lepiej :)

przepraszam, a nasi mężowie to nie bracia?

Okazuje się , że wszystkie wyszłysmy za tego samego faceta :lol: :lol: :lol: :lol:

A czy mi przeszło? Odpuściąłm rano jak przyjechał na śniadanie i składał mi zyczenia :wink: A potem wiecie co?Zjadł śnaidanie , odniósł talerzyk , a reszta majdany rozłożona :evil: :evil: :evil: , ręce opadają. Póki co kupiłam sobie magnez i łykam to może na spokojnosć mi wpłynie. :lol: :lol: :lol: