kawika 08.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no właśnie Siostra, gdzieś ty7 polazła ??? dzięuję małżowi za perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 tyle czasu ??? ps. a mój nic nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 tyle czasu ??? ps. a mój nic nie dał witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja wysiadam normalnie wysiadam mam męża debila normalnie przepraszam za słownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja wysiadam normalnie wysiadam mam męża debila normalnie przepraszam za słownictwo debil - to normalne określenie debilizm - stan upośledzenia umysłowego w stopniu lekkim (Wikipedia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Anetina, co Ci ten Twój mąż zrobił, że go tak zwyzywałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Z tym netem to przechlapane jakieś limity. Ciekawe, kiedy to się zmieni i człowiek w spokoju będzie mógł korzystać z netu aż do bólu.Z tymi panelami to niezły numer, przynajmniej chłopy będą, mieli, co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Z tym netem to przechlapane jakieś limity. Ciekawe, kiedy to się zmieni i człowiek w spokoju będzie mógł korzystać z netu aż do bólu. mi dla odmiany to się teraz myszka buntuje. Niestety bezprzewodowa tez ma swoje limity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.12.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Żyje , żyje . Podziękowałam już dawno , a teraz opird... bom przed @ Jakos ostatnio znajduję sobie sporo zajęć domowych Niedługo pokażę co jeszcze zajmuje mi tyle czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jakos ostatnio znajduję sobie sporo zajęć domowych Niedługo pokażę co jeszcze zajmuje mi tyle czasu a kiedy to niedługo bedzie? Ja z tych niecierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.12.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Anetina, co Ci ten Twój mąż zrobił, że go tak zwyzywałać? Mnie tam nie musi zaleść za skóre wystarczy taki czas jak teraz i nawet kubek źle postawiony mnie wnerwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.12.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jakos ostatnio znajduję sobie sporo zajęć domowych Niedługo pokażę co jeszcze zajmuje mi tyle czasu a kiedy to niedługo bedzie? Ja z tych niecierpliwych Myślę , że najdalej pojutrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.12.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Z tym netem to przechlapane jakieś limity. Ciekawe, kiedy to się zmieni i człowiek w spokoju będzie mógł korzystać z netu aż do bólu. Z tymi panelami to niezły numer, przynajmniej chłopy będą, mieli, co robić. A no jest ten limit , nie mały , ale w zeszłym miesiącu brakło:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Anetina, co Ci ten Twój mąż zrobił, że go tak zwyzywałać? Mnie tam nie musi zaleść za skóre wystarczy taki czas jak teraz i nawet kubek źle postawiony mnie wnerwia Aaaaaa krzywe kluski w rosole No dobra wyluzuj, warto sobie nerwy szarpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.12.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Anetina, co Ci ten Twój mąż zrobił, że go tak zwyzywałać? Mnie tam nie musi zaleść za skóre wystarczy taki czas jak teraz i nawet kubek źle postawiony mnie wnerwia Aaaaaa krzywe kluski w rosole No dobra wyluzuj, warto sobie nerwy szarpać Nie warto , alem ja skoplikowana i hormony mieszają we łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 http://www.kupkwiaty.eu/product_img/1/1/7/0/2_mini_1.jpg To jest bukiecik dla Ciebie malutki, aby odpędził smutki, żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie nawet wówczas gdy śniegiem miecie. Jeden kwiatek to uśmiech, drugi to miłe słowo, trzeci to szczęście dla Ciebie i jeszcze listki to moje serdeczne uściski.Wszystkiego Najlepszego, Basiu życzenia spóźnione, ale szczere. Piszę dopiero teraz, bo w końcu do komputera doszłam. Z mężem to się dobrze udobruchaj, bo tak niesmacznie wyszło. W sumie to z jego winy, po co takie incydenty robi. Teraz ty musisz się tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 My kobitki to niezrozumiałe jesteśmy dla naszych facetów. Co by nie zrobili to i tak niedobrze, czasami myślę, że oni to nic się nie starają bo i tak wyjdzie, że źle zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.12.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziękuję za śliczny bukiecik i życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Korzystacie moze z YouTube? Ja własnei próbuje wrzucic filmiki, ale to dłuuugo i ciężko coś mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts