delfina7 10.12.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Miłej nocki i dzień dobry!!! Mimo, ze na co dzień nie pije to przychodze dziś z herbatka bo ZIMNO: http://img62.imageshack.us/img62/6666/frsxc45798552185438608l.jpg Oj idę robić drugą kawusię , bo aż mi tą zapachniełao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jestem , jestem , dzień doberek;) Zapraszam do dziennika skąd masz tęczę??? Co do garfitti to z ALicją nei miałam problemu a teraz oprócz ścian to mam podobnie jakTy: zabawki pomalowane, krzesełka bąków pomalowane. Wszedzie wkładają kredni: do samochodów, do pojemników wszelakich. Aż sie boję myslec gdzie jeszcze moga byc kryjówki. A aniołki przepiekne . Ty lepiej pomysl o wystawianiu na allegro, tylko musiałbyś się pospieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ale śliczne te aniołki, kurde może na aukcje dla Frania wystawisz co??[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.12.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Tęcza byla u nas chyba przedwczoraj. Za późno koleżnaka sprzedała mi pomysł na te aniołki , żeby je produkować na sprzedaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ja musze takiego aniołka mieć chociaz jednego plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ale śliczne te aniołki, kurde może na aukcje dla Frania wystawisz co??[/b] Myślałam o zrobieniu dużego anioła , ale chyba już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.12.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ja musze takiego aniołka mieć chociaz jednego plissssss Zdjęcia starałam się zrobić tym najładniejszym Tyłem wyglądają bardzo nie fotogenicznie , a i z przodu nie domalowane , nie doskonałe Jak dojde do wprawy to może naprodukuję takie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ja musze takiego aniołka mieć chociaz jednego plissssss Zdjęcia starałam się zrobić tym najładniejszym Tyłem wyglądają bardzo nie fotogenicznie , a i z przodu nie domalowane , nie doskonałe Jak dojde do wprawy to może naprodukuję takie idealne bredzisz piękne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ja musze takiego aniołka mieć chociaz jednego plissssss Zdjęcia starałam się zrobić tym najładniejszym Tyłem wyglądają bardzo nie fotogenicznie , a i z przodu nie domalowane , nie doskonałe Jak dojde do wprawy to może naprodukuję takie idealne bredzisz piękne som bbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuu nie będę miała siostra nie chce dać bbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 aniołki sliczne siostra - Zrobiłabyś i dla nas ? rysunki na ścianach też śliczne widać, że dzieciaki mieszkają a widoki superowe a kiedy kominek rusza na pełnym ogniu? mnie się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 aniołki sliczne siostra - Zrobiłabyś i dla nas ? rysunki na ścianach też śliczne widać, że dzieciaki mieszkają a widoki superowe a kiedy kominek rusza na pełnym ogniu? mnie się marzy mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 aniołki sliczne siostra - Zrobiłabyś i dla nas ? rysunki na ścianach też śliczne widać, że dzieciaki mieszkają a widoki superowe a kiedy kominek rusza na pełnym ogniu? mnie się marzy mnie też a ja z tych innych. Mi sie kominek nie marzy. Nie chcę go miec. Mogę popatrzec na ten ogień u kogoś. U kogo juz się pali? To moze przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 a teraz lecę bo znowu się zagadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ja musze takiego aniołka mieć chociaz jednego plissssss ja też sprzedaj nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 delfina - ja musze takiego aniołka mieć chociaz jednego plissssss ja też sprzedaj nam tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.12.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Kobitki jest mi wstyd Może jestem sknera , ale teraz nie podaruje aniołków. Zrozumcie mnie , ale obiecałam dziewczynom z mojej rodzinki za pomoc w budowie i przeprowadzce . Fakt zostało mi 6 sztuk , ale trzy są te pierwsze robione , więc wygladają nie za bardzo , jeden uszkodzil sobie nogę , a dwa pozostałe wybrali chłopaki dla siebie i sami zawieszą na choince. Winny się tłumaczy Wiecie co? Być może w przyszłym tygodniu przysiądę jeden dzionek i zrobię dla Was . Tylko wtedy muszą wyschnąć ze trzy dni , w czwarty pomaluje , w piąty lakierem machnę , nie wiem czy dojdą na święta. Postaram się przysiąść w poniedziałek , a jak starczy mi sił to jutro wieczorem coś machnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no co Ty delfina myślałam że więcej ci zostanie, a tak to nie no co ty chłopakom i rodzince - to najważniejsze daj spokój po prostu pikne są na następne święta nam zrobisz po jednym co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Wiecie ? Tak sobie myslę , że dziś popracuję wieczorem nad tymi aniołkami i do poniedziałku powinny być suche.Podajcie mi na priv swoje adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.12.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Spokojnie , dorobie i dla siebie ze trzy , bo te akie biduńki zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Wiecie ? Tak sobie myslę , że dziś popracuję wieczorem nad tymi aniołkami i do poniedziałku powinny być suche.Podajcie mi na priv swoje adresy serio???? nie chcę cię dodatkowo obarczać, ani nie chcę żś czuła się zmuszona do czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts