Marzena 30.09.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Chcę otynkować dom przed zimą - najlepiej nadaje się do tego- wg moich fachowców- październik ,ale: nie mam jeszcze okien ( połowa listopada), mam deskowanie i papę - dachówki będę wolno układać październik / listopad . Więc czy to ma jakiś sens - jaka jest taka rozsądna kolejność prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.09.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Krycie dachu, wstawienie okien, tynki zewnetrzne czy wewnetrzne? Jesli wew. to przed oknami, jesli zew. to po oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 30.09.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Kryj dach i tynkuj wewnątrz, można to robić równolegle, wstawienie okien to 1 dzień. Zewnętrzne po oknach o ile pogoda pozwoli i to też pewnie ma znaczenie jaki tynk kładziesz. Po tynkach podbitka itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts