zezo 21.10.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tomek1950 napisał: w czwartek ze swoją pierwszą dziewczyną... Była z innej klasy. A 1212xx wyżej napisał: Teraz ja napiszę kilka słów, ku przestrodze innym Pół roku temu wstąpiłem na portal Nasza Klasa, znalazłem dziewczynę z tamtych lat, moją miłość z licealnej klasy, moją pierwszą miłość, miłość która mnie rzuciła ponad 20 lat temu. Pogadaliśmy sobie na N-K, wymieniliśmy telefony, kilka razy zadzwoniłem ja do niej kilka razy ona do mnie, w pewnym momencie doszło do naszego spotkania, wiadomo, piękne kwiaty i spotkanie w ustronnej kawiarence. Nasze spotkanie przebiegło w miłej przyjacielskiej atmosferze, wymieniliśmy swoje życiowe doświadczenie pożegnaliśmy się nawet czule i każde poszło swoją drogą. I się narobiło Kobieta dzwoni do mnie, wysyła SMS, pisze teksty że jestem zszokowany. Narobiłem sobie tylko kłopotu. Dlatego przestrzegam wszystkich przed takim postępowaniem. Ja zrobiłem błąd a nie wiem jaki będzie tego finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A w czwartek ze swoją pierwszą dziewczyną... Była z innej klasy. ) Tooomeeek ... a co na to Twoja żona??? A tak serio .... pewnie, że fajnie spotkać po latach kogoś znajomego . Żona jeszcze z innej klasy Tolerancyjna. Podobnie jak ja. Zastanawiam się, kupić jakieś kwiatki na to spotkanie, czy nie? To była taka szczenięca, trudno nawet nazwać, miłość, dwojga licealistów. Nie widzieliśmy się od IX klasy, jakieś 43 lata. Przypadek, że spotkaliśmy się na NK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tomek1950 napisał: w czwartek ze swoją pierwszą dziewczyną... Była z innej klasy. A 1212xx wyżej napisał: Teraz ja napiszę kilka słów, ku przestrodze innym Pół roku temu wstąpiłem na portal Nasza Klasa, znalazłem dziewczynę z tamtych lat, moją miłość z licealnej klasy, moją pierwszą miłość, miłość która mnie rzuciła ponad 20 lat temu. Pogadaliśmy sobie na N-K, wymieniliśmy telefony, kilka razy zadzwoniłem ja do niej kilka razy ona do mnie, w pewnym momencie doszło do naszego spotkania, wiadomo, piękne kwiaty i spotkanie w ustronnej kawiarence. Nasze spotkanie przebiegło w miłej przyjacielskiej atmosferze, wymieniliśmy swoje życiowe doświadczenie pożegnaliśmy się nawet czule i każde poszło swoją drogą. I się narobiło Kobieta dzwoni do mnie, wysyła SMS, pisze teksty że jestem zszokowany. Narobiłem sobie tylko kłopotu. Dlatego przestrzegam wszystkich przed takim postępowaniem. Ja zrobiłem błąd a nie wiem jaki będzie tego finał. Myślę, że to kwestia wieku. Co innego jak spotykamy wielką, szkolną miłość po 10, 15 latach, a co innego jak po ponad 40. Ona oczywiście już jest babcią, ja dziadkiem... Nie sądzę, by spotkanie zmieniło w jakimś stopniu nasze życie. Co innego gdyby ona miała dalej 16 lat. A spotkać się chyba będzie fajnie. Ciekawe czy się poznamy na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Coś na temat fotek na nk http://images50.fotosik.pl/22/b17ea80f4739438f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No i spotkaliśmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bardzo sympatyczne spotkanie po ponad 40 latach. Szkoda, że takie ktrótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ale poznaliście się czy było na zasadzie: czerwony goździk w dłoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Widzielismy nasze zdjecia na NK, więc nie było wiekszych problemów. Ona zmieniła się mniej niż ja. A jutro spotkanie grupowe, ale inna klasa. Niektórych widziałem już, niektórych nigdy od czasu opuszczenia szkoły w 1966 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Tomku, a momenty były...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A jeszcze jakie:) Poszliśmy do małej knajpki coś zjeść i pogadać. Podano nam karty, kelnerka przyniosła bezpłatny poczęstunek... i nie pojawiła się więcej mimo nawoływań. Posiedzieliśmy półtorej godziny i musieliśmy się rozstać. Każde z nas ma swoje obowiązki. Troche mało czasu było. Spotkamy się znowu w większym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 elutek ..Wasza Dociekliwośc heheh...tomek1950..gratuluje wytrwałosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 24.10.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 tomek1950 napisał kelnerka przyniosła bezpłatny poczęstunek... i nie pojawiła się więcej mimo nawoływań. No to widzę że nie szarpło Cię po kieszeni to spotkanie a kwiaty choć kupiłeś tak jak planowałeś? hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 eee tam od razu dociekliwość .....po prostu elutek poczuje większy komfort psychiczny jeśli będzie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 elutek jest cool i trendy swietnych perfum uzywa i nic do niej nie mam aby nie było..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.10.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 elutek jest cool i trendy swietnych perfum uzywa i nic do niej nie mam aby nie było..hehe dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.10.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ja idę dzisiaj na spotkanie po prawie 15 latach.............babskie spotkanie , bo nasza klasa w liceum to był babiniec............pewnie będzie o dzieciach, mężach i zmarszczkach........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 elutek jest cool i trendy swietnych perfum uzywa i nic do niej nie mam aby nie było..hehe dziękuję Nie ma za co nawachałem się przez Ciebe hie hie..niestety okazało sie że na darmo..(((.. Ale ..mam nadzieje ze ..bedzie jeszcze dla kogo wykorzystać tę wiedzę rodem z filmu "Pachnidło"..dla kogos w mym życiu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Duszek ...no alllle nie popełniaj tego błędu ..... po co Ci baba .... same kłopoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Duszek ...no alllle nie popełniaj tego błędu ..... po co Ci baba .... same kłopoty . pewnie, z chłopem jest o wieeele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts