ghost34 26.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Tyle ze ja nie gustuje hehe łajzy , doobra pouzywajcie sobie..hie hie..klopoty a i owszem..tyle ze ja kocham kochac ..tylko ze "to" do kochania musi obowiązkowo mieć płeć przeciwna do mojej i na początek żadnych ekstrawagancji heheh facet na górze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 znaczy wstydliwy jesteś ... wpadaj częściej do psychologa - pomożemy jak umiemy ...całym sercem z Tobą jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.10.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 daggulka z całym szacunkiem ale z takich spraw gentelmantel sie nie zwierza do konca nikomu...hłe hłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 ale jak to z Ciebie wyciągniemy to nie będzie zwierzanie tylko ulegnięcie presji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga_j 05.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nasza-klasa.pl ,lepiej nasza-paka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A tę stronę znacie ? http://naszaklasa.blox.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Miło było Cię zobaczyć na NK. Zapraszam Cię do moich przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 właśnie się zapisałam do "klanu muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 23.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a mnie Nasza Klasa zaczyna drażnić Tam prawie wszyscy się "sprzedają",pokazując swoje dzieci ,wakacje ,intymne życie itp Najbardziej powaliła mnie sytuacja jak koleżanka pokazała fotkę jak sobie wyremontowała łazienkę haahaha chyba jej się portale pochrzaniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Przynajmniej nie opowiadała na forum budowlanym, jak nienawidzi teściowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 24.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ja też jestem zwolenniczką NK po latach pogodziłam się z kolegą z podstawówki- przez wiele lat nie odzywaliśmy się do siebie, a w sercu jakiś żal zawsze siedział..pogadaliśmy na spokojnie, nawet nie pamiętaliśmy o co poszło, a gdyby nie ta rozmowa, pewnie przy przypadkowym spotkaniu na ulicy udawalibyśmy, że się nie znamy. podobnie ze starą przyjaciółką, która w liceum robiła podchody do mojego ówczesnego chłopaka- milczenie trwało wiele lat- a tak już po sprawie- teraz się z tego śmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 24.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 DPS wybacz ale w moim dzienniku budowy szkoda miejsca A jak zauważyłaś na forum nie tylko są sprawy budowalne. Założ lepiej wątek "kochamy nasze teściowe" i tam się udzielaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Sama decyduję, jakie wątki zakładam i w jakich się udzielam. Ale przynajmniej nie wyśmiewam się z koleżanek i nie nienawidzę nikogo, bo nie dał mi kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 27.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 DPS fajnie że jest nk ale jak pisałem rok temu zrobił się tam smietnik że szkoda gadać ale przynajmniej widac kto jaki jest prawdziwy jak to dobrze że zdjecia nie odzwierciedlaja w 100% tego co widzimy , no i można pokazac tylko głowe nie którzy przez 10 lat jak ich nie widzialem nic sie nie zmienili.za czasów szkolnych najgłośniej krzyczeli idziemy na wagary i oczywiście nie szli bo cos im wypadało i woleli iśc jednak na lekcje , tak teraz krzyczeli o spotkaniu a ich nie było mimo kilku okazji historia kołem sie toczy od tysięcy lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts