tomek123 30.09.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Szanowni forumnowicze podzielcie się proszę informacją ile płaciliście od m2 za strop teriwa tzn. stemplowanie, układanie belek i garów, zalewanie betonem.Interesuje mnie konkretnie koszt robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Czy nikt jeszcze nie kładł stropu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 30.09.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 ja dopiero będę , a samą terrive brałam z Sulejówka (do Białegostoku!!!). Bardzo jestem zadowolona z firmy, bo przywieźli tak jak mówili i bardzo dobrze się z nimi rozmawiało. Zalewać podobno będą we czwartek, ale deszcz leje więc nie wiem czy się nie opóźni.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 30.09.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ile za strop?Trzeba zajrzec do projektu ile czego potrzeba, jakie dlugie belki.Poszukac cen na stronach www - pierwsza z brzegu http://www.stropex.pl i policzyc. Albo gdzies zadzwonic i konkretnie zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts