KrzysiekZ1719503286 09.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 W jaki sposób można doprowadzić wodę z wodociągów do postawionego domu jeszcze nie wykończonego? Taka rura to chyba musi być doprowadzona pod ziemią, prawda? Mam studnię, ale zastanawiam się nad wodociągami.Czy to w ogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachmachdach 09.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 W jaki sposób można doprowadzić wodę z wodociągów do postawionego domu jeszcze nie wykończonego? Taka rura to chyba musi być doprowadzona pod ziemią, prawda? Mam studnię, ale zastanawiam się nad wodociągami. Czy to w ogóle możliwe? W normalny, idź do wodociągów i załatw sobie przyłacze, rure poprowadź najlepiej 1,5 nad ziemią żona będzie mogła pranie wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 09.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A zimą - co będzie z tym praniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A co ma być, wyschnie, o sublimacji uczyliśmy się kiedyś w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekZ1719503286 10.08.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 W jaki sposób można doprowadzić wodę z wodociągów do postawionego domu jeszcze nie wykończonego? Taka rura to chyba musi być doprowadzona pod ziemią, prawda? Mam studnię, ale zastanawiam się nad wodociągami. Czy to w ogóle możliwe? W normalny, idź do wodociągów i załatw sobie przyłacze, rure poprowadź najlepiej 1,5 nad ziemią żona będzie mogła pranie wieszać dobre... Powaliłeś mnie na łopatki... Tak serio to ma ktoś wiedzę na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Oczywiście, że pod ziemią, poniżej poziomu przemarzania w danym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 10.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Tak serio to ma ktoś wiedzę na ten temat? Ależ oczywiście. Ma ją dystrybutor wody pitnej w twojej miejscowości Spytaj sąsiada skąd ma wodę - jak nie wie to niech przeczyta na fakturze. W tej firmie dowiesz się wszystkiego, mogą nawet wskazać (oczywiście dyskretnie ) wykonawcę przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 10.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 albo też sami je wykonać (większość wodociągów ma takie fajne żółte koparki jakby z Boba Budowniczego i za ich pomoca moga zdziałać takie cuda jak przyłacze wodociągowe, mało tego czasem nawet kanalizacyjne!), u mnie wodociągi to robiły, zero problemu potem z jakimikolwiek papierami, odbiorami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 10.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Konkretnie na nawiertkę i przeniesienie hydrantu potrzebowali 40 roboczo godzin + 8h koparki +16h wywrotki. Dopiero po pisemnej reklamacji spuścili z tonu i zredukowali czas pracy. o ja pierdziu !! to chlopaki w stukaniu godzinek sa lepsi niz najcwańsi prawnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts