Myszasta 10.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Jestem na etapie projektowania kuchni i chciałabym teraz poruszyć być może banalną kwestię, ale ponieważ jest to dla mnie duża inwestycja (bielony dąb) wolę uniknąć pomyłek. Stąd pytanie do Was: w jakiego typu szafkach przechowywujecie różne produkty i kuchenne przybory? Podobno świetnie sprawdzają się cargo, planuję 2, jedno na środki czystości przy zlewie. Chciałabym wiedzieć ile szuflad, cargo, półek itp powinnam zaprojektować. I jak sprawdza się drewno w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Drewno dobrze sie sprawdza w kuchni, kiedyś, gdy nie było płyt, wszystkie meble były z drewna. Moje meble kuchenne właśnie się robią. Co do półek cargo to mam 2. Planuję trzymać w nich wszystkie butelki z oliwami, octami itp., żeby nie nurkować w szafkach jak do tej pory. Dla wygody wszystkie dolne półki kazałam sobie zrobić wysuwane (będzie wygodnie sięgać i nic z tyłu mi się nie "zgubi" ). Blat kuchenny będzie równocześnie parapetem - jedna płaszczyzna, łatwiejsza do wytarcia. Moj pan od kuchni chyba sam też gotuje, bo pomógł mi zaprojektować układ kuchni. Początkowo miałam inną koncepcję, ale po przemyśleniu przyznałam mu rację. Wcześniej oglądałam 2 zrobione przez niego kuchnie (u koleżanek), obie były bardzo funkcjonalne no i ładnie, dokładnie wykonane. Życzę Ci udanych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 10.08.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 dużo zalezy od tego ile masz miejsca na kuchnię moze coś więcej napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 10.08.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Zabudowa kuchenna ma kształt litery L o wymiarach 2,4 i 3,4m. Lodówka poza tym ciągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts