markoto 10.08.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Tynkarze mieli nam robic tynki Knauf tymczasem nawiezli na budowe tynk o nazwie superox. Nigdzie nie umiem znalezc informacji na ten tem. Moze sie ktos spotkal z czyms takim i wie jak sie to ma do Kanufa i cenowo i jakosciowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAMP 14.12.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No właśnie, spotkała mnie podobna przygoda. Na ścianie wygląda dobrze, ale co to za marka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejk_z_krakowa 23.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 To marka WKT. Ja używałem zaprawę tynkarsko murarską Superox. Jakość dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts