Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia - ciekawa koncepcja


nosek5

Recommended Posts

Rozumiem, że to Ci się podoba ale zastanawiałaś się nad ergonomią pracy w takiej kuchni???

 

Pomyśl, że wyjmujesz coś z lodówki, potem to chcesz umyć, przygotować do pieczenia, smażenie czy gotowania - chyba takie rozwiązanie jest mąło praktyczne.

Jednak ten tzw "trójkąt roboczy" ma sens - z praktycznego punktu widzenia.

Chyba, że kuchnia jest na tyle mała, że wszystko będzie pod ręką ?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

jesli chodzi ci tylko o to, że kuchenka jest w innym miejscu, poza głównym ciągiem roboczym, to u nas będzie w podobnie. ale przy kuchence będzie dodatkowo taki mikro - zlewik tylko z zimną wodą np. do odlewania ziemniaków. nie chcę biegać z wrzątkiem po kuchni.

 

nie umiem wklejać fotek. jeśli chcesz podaj adres to ci prześlę.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...