Nefer 10.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No to jeszcze zanim kupisz - weź wypis z planu zagospodarowania albo warunki zabudowy. I zobacz co tam możesz postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ok to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A może kupić jakąś chatkę taką nie całkiem ruinę i ją wyremontować taką do całkowitego remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A może kupić jakąś chatkę taką nie całkiem ruinę i ją wyremontować taką do całkowitego remontu Odradzam osobiście! Nawet jak wyremontujeszcz na cacy to i tak zawsze stary będzie. i zawsze są jakieś "ale" przy adaptacji i przebudowie. A nowy to nowy, szybko sprawnie i budujesz taki jaki ci pasuje!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Droga Autorko Wątku, Termos z kawę, ramka fajek i poczytaj to forum. O tym jak np. ktoś kupił dom do remontu - budowany przez krawca. Warto poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 to fakt nowy to nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 albo pijanego budowlańca ojciec ma ściany jak w okrąglaku i z tym to już się nie da zrobić to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Droga Autorko Wątku, Termos z kawę, ramka fajek i poczytaj to forum. O tym jak np. ktoś kupił dom do remontu - budowany przez krawca. Warto poczytać Kawa tak! Ale żeby zaraz papieroski proponować!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 albo pijanego budowlańca ojciec ma ściany jak w okrąglaku i z tym to już się nie da zrobić to prawdaAlbo były kiepskie materiały, albo pompa nie daje rady, albo piec i instalacja do wyrzucenia, albo krzywe ściany, albo krzywe okna, albo dach przecieka, albo nie takie pomieszczenia, albo, albo, albo, albo... 10000 rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Mojego męża marzenie. Moje też!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A mam jeszcze jedno pytanie nowy to nowy ale jak policzyć koszt budowy ale tak najtaniej i plus minus chodzi mi o domek parterowy 100m2 ze skośnym dachem domek kwadratowy a dach cztero spadowy stan surowy otwarty czyli pozwolenia sciany fumdamęnty i dach bez piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nie kupuj starego! Włożysz w to ogromne pieniądze, a i tak nie będzie się dało wszystkiego zrobić tak, jakbyś chciała. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Tak, jak napisano wyżej zobacz na jakie miny wdepnęli ludzie kupując dom. Budując sama będziesz miała bliższy Twoim oczekiwaniom, niż kupując gotowy. Mówią, że dom, jak ubranie, powinien być skrojony na miarę właściciela. Udanych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Suzuki to musisz sobie kupić mój mąż chyba jutro pojedzie po suzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A mam jeszcze jedno pytanie nowy to nowy ale jak policzyć koszt budowy ale tak najtaniej i plus minus chodzi mi o domek parterowy 100m2 ze skośnym dachem domek kwadratowy a dach cztero spadowy stan surowy otwarty czyli pozwolenia sciany fumdamęnty i dach bez piwnicy 2000 za metr z ogromnym wkładem pracy własnej. 2500 za metr na materiałach z niskiej pólki 3000 za metr bez własnej pracy i nie oszczędzając na wszystkim. 35000 - na wypasie. Powyższe za metr domu - bez działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 zgadzam się z tym nowym domem a i chodzi mi o koszt tego domu bez robocizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 o i te sumy mnie cieszą wreszcie pożadne określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Koszt zależy od użytych matreriałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 10.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Droga Autorko Wątku, Termos z kawę, ramka fajek i poczytaj to forum. O tym jak np. ktoś kupił dom do remontu - budowany przez krawca. Warto poczytać Fakt - moooocne to było ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaTu 10.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Kurde mam taki mętlik w głowie że chyba dzisiaj nie zasnę. Najlepiej to wsiądę z mężem w samochód i pojedziemy po tą Hayabusę. Budowa domu dla nas to jest jedna wielka zagadka ale przy tym największe nasze marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 10.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 http://forum.muratordom.pl/ku-przestrodze-lepiej-przeczytaj,t22188.htm Żadnych okazyjnie,tanio, po znajomości ,do drobnego remontu itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts