witu102 04.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 ja też mam całą kuchnie w samsungu ie jestem bardzo zadowolony...multum funkcji, ekstra wygląda, a cena ok 3 tys mniej niż za siemensa/boscha/electroluxa z połową funkcji..polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 04.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam,Przyłączam się do fanów Samsunga... Mam lodówkę side by side tej firmy i piekarnik z f.mikrofali. Oba sprzęty spisują się super.Czy orintuje się ktoś czy Samsung posiada w swojej ofercie kawiarki pod zabudowę??? Na razie mam "dziurę" która czeka na wypełnienie,obok piekarnika.Na razie brak $$$, poza tym nie widziałem nigdzie kawiarek tej firmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 07.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 z tego co wiem, to niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 13.05.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 samsung ma dobry design ale oczywiście nie tylko za to go cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
indigo 14.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 też planuję sprzęt kuchenny samsunga. a czy ktoś ma płytę indukcyjną tej firmy? będę wdzięczna za opinie. ja myślę o takiej: http://www.agdmedia.pl/plyty-ceramiczne/plyta-samsung-cti613gin?gclid=CPiG9L2V56gCFQuEzAodoWxoEg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.05.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 też planuję sprzęt kuchenny samsunga. a czy ktoś ma płytę indukcyjną tej firmy? będę wdzięczna za opinie. ja myślę o takiej: http://www.agdmedia.pl/plyty-ceramiczne/plyta-samsung-cti613gin?gclid=CPiG9L2V56gCFQuEzAodoWxoEg czytałąm opinie na ceneo.pl - no cóż niestety nie są zbyt pochlebne w wiekszosci http://www.ceneo.pl/;0152296366-10.htm gdzies indziej doczytAŁAm że czasem te płyty z polem any dish nie wykrywają małych garnuszków dlatego pomimo ze w większosci bedzie samsung to płyta i zmywarka nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tesla 16.05.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Także polecam! Zgadzam się że wyróżnia się designem, ale na awaryjność też nie narzekam a korzystam z wielu urządzeń tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 16.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Mam lodówkę z kostkarką, piekarnik z funkcją mikrofali, wszystko działa bez żadnych "ale", poza tym jak mawia się w kręgach dzisiejszej młodzieży "gites,lans"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 18.05.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ja mam piekarnik Samsung Bt62TDBCT. Jeżeli ktoś z was go posiada, mam prośbę. Czy moglibyście zmierzyć czas nagrzania odrębnie dolnej i górnej komory w termoobiegu do 240 stopni ? Uchodzi mi powietrze bokiem albo przesadzam, chciałabym się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 29.05.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 nie wiecie czy są już w sprzedaży nowe lodówki samsunga grand ? już reklamują ale nigdzie ich nie widzę a ciekawi mnie cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 31.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mój już dwa razy był naprawiany przez pseudo serwisantów Samsunga, a kupiłam go w październiku 2010r. Dlatego mam prośbę do użytkowników, czy moglibyście sprawdzić, ile dokładnie minut nagrzewają się poszczególne komory piekarnika (przy włożonym separatorze) w funkcji termoobieg do temperatury 240 stopni. I drugie pytanie, mam piekarnik zabudowany na dole w meblach Ikea. Obok piekarnika mam szuflady, wnętrze szuflad strasznie mi się nagrzewa, czy wy macie tak samo ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 06.06.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Powiem Wam, że sama mam chrapkę nba płytę CTI613 GIN . Wystaszyłam się trochę opini na ceneo, ale... o innych płytach też ludzie piszą że awaryjne itp. Wydaje mi się że taka już jest sp[ecyfika tych tańszych płyt- a na płytę AEG za 4 tyś nie mam ochoty ani na razie możliwości CZy jest jakiś zadowolony użytkownik tej płyty? Saqmsung ma w swojej ofercie też super rzeczx- piekarnik z mikroafalą. Niestety nie mam miejsca na mikro osobno więc też się skuszę. Takie same rozwiązania z Bosha czy Siemensa są od ok 1 tyś droższe CZY ktoś użytkuje pralkę (względnie pralko suszarkę)Samsunga????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 06.06.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 użytkuję pralkę samsunga silver nano od jakiś 4 lat. jestem bardzo zadowolona. teraz pokazały się nowe pralki eco bubble... mam na nią ochotę... z opisu jest super i jest tez wariant pralko-suszarki... tylko szkoda mi wywalić "starej" pralki;)) ja z niecierpliwością czekam na lodóweczkę grand samsung bo jeszcze jej nie ma w sprzedaży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kojox 17.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Mam kilka urządzeń kuchennych ( i nie tylko) Samsunga i nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów. Ostatni zakup to mikrofala, bardzo porządny sprzęt Edytowane 28 Czerwca 2011 przez kojox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 12.07.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ja mam ale chyba wczesniejsza wersje bo nie ma 3 w 1nie pamietam jaki to model dokladadnie..szuflada na dole wcale mi sie nagrzewa.. szafki obok tez nie, ale ja mam w rogu i ma troche wolnego miejsca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 13.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 a "moja" lodóweczka samsung seria Grand RL60GQERS już się pojawiła.. cena około 3700... muszę ją mieć)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 15.11.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Odkopuje temat dla nas aktualny. Jak Wam Panie idzie z wypiekami w tym badziewiu za grubą kasę? Dalej musicie kombinować z temperaturami i półkami żeby nie mieć zakalca? Tyle funkcji, programów i automatyzacji, a serwis radzi kontrolować temp. ręcznie... Czy może jednak jest jakieś inne rozwiązanie - naprawa, wymiana... Pytam, bo niestety wpadliśmy w te same tarapaty. Tyle wydanej forsy na "wypasiony" piekarnik i co ciasto to zakalec Marzy mi się takie rozwiązanie: rozgrzewam piekarnik do zadanej temperatury, wkładam ciasto i wyciągam je po x minutach nieźle upieczone od dołu i góry. Tymczasem piecze się gorzej niż w gazówce. Nigdy więcej produktów samsunga. Gdzie ta jakość, o której tyle osób pieje w komentarzach? Czy te osoby spojrzały chociażby na polską instrukcję obsługi, która chyba żywcem przetłumaczona jest jakimś automatycznym translatorem bez jakiegokolwiek później redagowania... Jawna olewka. Ale jestem wkurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtsvectra 16.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Piekarnik nie jest najgorszy, mogłeś kupić jeszcze ARDO no ale pretensje możesz mieć albo do siebie / jesli sam wybierałeś/ ew do sprzedawcy który zachęcił Cie do zakupu. Kto kupuje piekarnik Samsunga, mając do wyboru tylu producentów- przecież wolałbym mastercooka. Chłodziarkę tak, Tv tak, ale piekarnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 16.11.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Piekarnik nie jest najgorszy, mogłeś kupić jeszcze ARDO no ale pretensje możesz mieć albo do siebie / jesli sam wybierałeś/ ew do sprzedawcy który zachęcił Cie do zakupu. Kto kupuje piekarnik Samsunga, mając do wyboru tylu producentów- przecież wolałbym mastercooka. Chłodziarkę tak, Tv tak, ale piekarnik? A dlaczego chłodziarkę tak, a piekarnik nie? Czyżby chłodziarki i Tv produkował tylko Samsung? Rozumiem, że kolega posiada jakąś tajemną wiedzę/zdolność pozwalającą zawsze omijać buble poszczególnych firm podczas zakupów? My przed zakupem zawierzyliśmy całkiem niezłym opiniom (prawdopodobnie użytkowników) zamieszczonym w internecie - jak widać był to błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtsvectra 16.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 A dlaczego chłodziarkę tak, a piekarnik nie? Czyżby chłodziarki i Tv produkował tylko Samsung? Rozumiem, że kolega posiada jakąś tajemną wiedzę/zdolność pozwalającą zawsze omijać buble poszczególnych firm podczas zakupów? My przed zakupem zawierzyliśmy całkiem niezłym opiniom (prawdopodobnie użytkowników) zamieszczonym w internecie - jak widać był to błąd. Sarkazm nie na miejscu, po prostu źle zrozumiałeś, oczywiście że producentów jest wielu, z tym że o ile Samsung produkuje dobre lodówki i tv, to jego piekarniki już takie nie są i nie oznacza to, że trzeba kupować lodówki i tv samsunga. Jeśli chodzi o tz "buble" wiedzy tajemnej nie posiadam, a jedynie 9 letnie doświadczenie w branży. Nie wiem kiedy kupowaliści piekarnik, ale wiem że samsung jakieś 2 lata temu urządził w necie "marketing szemrany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts