michur 16.11.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Sarkazm nie na miejscu, po prostu źle zrozumiałeś, oczywiście że producentów jest wielu, z tym że o ile Samsung produkuje dobre lodówki i tv, to jego piekarniki już takie nie są i nie oznacza to, że trzeba kupować lodówki i tv samsunga. Jeśli chodzi o tz "buble" wiedzy tajemnej nie posiadam, a jedynie 9 letnie doświadczenie w branży. Nie wiem kiedy kupowaliści piekarnik, ale wiem że samsung jakieś 2 lata temu urządził w necie "marketing szemrany" Czyli jednak wiedza tajemna (niedostępna zwykłym śmiertelnikom) płynąca z doświadczenia, którego zwykli konsumenci (np. my) nie posiadają Choć teraz już wiem, że produkty Samsunga należy omijać szerokim łukiem (mam jeszcze tel. kom. równie niedopracowany). Piekarnik kupowaliśmy w tym roku ale może ślady tego marketingu jeszcze są widoczne i miały na nas wpływ. Pzdr, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOKiL 26.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Witam, Ja wprawdzie nie mam modelu opisywanego wcześniej ale mam model BQ2D7G144 i póki co, jestem z niego zadowolona. Piecze równomiernie (piekłam na każdym poziomie razem i osobno), szyba hmm... zimna nie jest ale też nie jest gorąca, ot ciepła zwyczajnie. Jedyny mankament, jaki zauważyłam to instrukcja obsługi - mało czytelna - ale ja wyjątkowo antytechniczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DeeF 13.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A ja właśnie zamówiłem zmywarkę Samsunga - zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 07.04.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ma ktoś piekarnik samsung stem twin? dlaczego piekarniki samsunga miałyby piec zakalce??? to lekki absurd;) ja planuje caly sprzęt samsunga i mam zamiar byc zadowolona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 08.04.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 będziesz zadowolona...wykończenie wewnątrz bardzo sympatyczne i czyści się mega łatwo...(piekarnik +MW) płyta gazowa też działa ok bez problemów..do tego całość bardzo ładnie się prezentuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 25.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Piekarnik Samsung BT62TDBCT - funkcja rozna - poradzccie prosze czy do pieczenia kurczaka na roznie nalezy wybrac jakis program automatyczny? moj problem polega na tym ze kurczak na prowadnicy do rozna sie nie okreca - z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mastero 09.12.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ja mam w kuchni wszystko samsunga i jest ok. elegancko wygląda i dobrze służy i jakoś jeszcze nie udało mi się upiec zakalca ... może coś robie źle ... mianowicie polecam AGD samsunga jak i RTV do domu. Na pewno się nie zawiedziesz ... ja mam wszystko od lodówki po piekarnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 10.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ma ktoś piekarnik samsung stem twin? dlaczego piekarniki samsunga miałyby piec zakalce??? to lekki absurd;) ja planuje caly sprzęt samsunga i mam zamiar byc zadowolona;) Musi wadliwy. Ja sprawdzałem na swoim piekarniku - bardzo ładnie trzyma zadaną temperaturę; sprawdzając przy kilku ustawieniach innymi termometrami - minimalne różnice (do 5 stopni chyba). W zasadzie ten piekarnik + robot kuchenny Boscha - i pieczone w domu ciasta podskoczyły jakościowo, zwykłe ucierane wyrastają co najmniej jak biszkopty itp. @rena rena - ja mam Steam Twina; gdzieś wcześniej w wątku są moje wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 10.12.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Musi wadliwy. Ja sprawdzałem na swoim piekarniku - bardzo ładnie trzyma zadaną temperaturę; sprawdzając przy kilku ustawieniach innymi termometrami - minimalne różnice (do 5 stopni chyba). U nas to wygląda tak jakby ciepło nie było rozłożone równomiernie na dolnej płaszczyźnie. Ale pewnie po prostu nie umiemy piec ciast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 02.07.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Odświeżam temat mam piekarnik SAMSUNG w pierwsze dwa lata zepsuł się już 4 razy ( tak cztery razy) w sumie kilka miesięcy w naprawie najgorsze że jak na razie SAMSUNG z uporem maniaka tyko naprawia, obecnie czekamy na decyzję nie ukrywam że oczywiście liczę na nowy piekarnik najlepiej inny model nawet jeżeli miałbym do niego dopłacić. Gwarancja kończy się bodajże w listopadzie. Jak zakończy się ta sprawa to napiszę tu żeby ludzie wiedzieli jak traktuje SAMSUNG jak się coś psuje notorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 24.07.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 c.d. Od maja mamy niesprawny piekarnik kontakt na poziomie zerowym. ODRADZAM WSZYSTKIM PIEKARNIKI SAMSUNG firma nastawiona tylko i wyłącznie na sprzedaż oświadczyli że nawet jak się 10 razy zepsuje to będą naprawiać a to że nie mamy piekarnika kilka miesięcy to ich nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatanek 25.08.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 c.d. Od maja mamy niesprawny piekarnik kontakt na poziomie zerowym. ODRADZAM WSZYSTKIM PIEKARNIKI SAMSUNG firma nastawiona tylko i wyłącznie na sprzedaż oświadczyli że nawet jak się 10 razy zepsuje to będą naprawiać a to że nie mamy piekarnika kilka miesięcy to ich nie interesuje. Jeśli możesz, napisz jaki masz model piekarnika - będzie się łatwiej wystrzegać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_tu 25.08.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Na temat kuchenek Samsunga nie wiem nic Ale użytkujemy tej firmy pralkę i telewizor i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 28.08.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Z Samsunga mam mikrofalówkę i jestem usatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 01.09.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Gratuluje doboru modelu z ceną. Fakt to czyni je bezkonkurencyjnymi. Natomiast cenę w zabudowie względem wolno stojących napędza tzw. estetyka. Ludzie po prostu są skłonni zapłacić więcej za urządzenie stojące z innymi i wyglądające jak szafka. Tak to już po prostu jest - przyzwyczajaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 05.11.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 W zeszłym tygodniu znowu się zepsuł. końcem miesiąca kończy się gwarancja. MODEL CHYBA ZBQ...... jest w naprawie drugi tydzień. Nie powiem u nas się korzysta z piekarnika jak jest sprawny ale chyba po to jest żeby korzystać a nie żeby stał. Firma jest tak rzetelna że w jednym z emalii odpisują żeby nie wstawiać ciepłych napoi do lodówki chyba nie wiedzą o jakiej sprawie piszą po prostu tragedia. Nie chodzi nawet o to że się psuje ( chociaż to przede wszystkim) ale o to jakie jest podejście do klienta. Nikomu nie polecam i sam już nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 17.11.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 DALEJ NIE MAMY NAPRAWIONEGO PIEKARNIKA ponad 3 tygodnie w naprawie cztery tygodnie jak się popsuł. Serwisant mówił że chyba wymienią na nowy ale niestety nic z tego jednak nie wymienią . dwuletnia gwarancja kończy się za tydzień. Na infolinii usłyszeliśmy że mogą 30 dni naprawiać. Wyobraźcie sobie zepsuł się chyba piąty raz za każdym razem kilka tygodni jest w naprawie i nie chcą wymienić na nowy. NIGDY WIĘCEJ SAMSUNGA ICH SERWISU I PODEJŚCIA DO KLIENTA PORAŻKA TOTALNA ZŁOM JAKICH MAŁO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 26.11.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Minęło 32 dni odkąd piekarnik jest na serwisie a dalej nie mamy piekarnika dziś się skończyła dwuletnia gwarancja z dwóch lat chyba lekko pól roku w naprawie. Pozdrawiam wszystkich czytających tę relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 02.12.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Coś mi się wydaje że SAMSUNG zafunduje nam Święta bez piekarnika. Bo dalej nie ma piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 10.12.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Dalej nie ma piekarnika. Czy ktoś może ma jakiś pomysł jak wyegzekwować od SAMSUNG a piekarnik? choćby ten naprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts