retrofood 11.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Pilne!Niech mi ktoś poda przepis - tylko dokładny - na zrobienie czegoś ze szczupaka. To coś ma byc jadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 11.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 jeśli Ty serio, to google Twoim przyjacielem... http://www.przepisy.org/kategoria29_113.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Zamoczyć, nałożyć kielnią na niego zaprawę, ułożyć na poprzedniej warstwie muru i wyrównać (rogiem kielni). Po skończonej pracy poprosić żonę o posiłek! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 jeśli Ty serio, to google Twoim przyjacielem... http://www.przepisy.org/kategoria29_113.html serio, dzięki tyle, że mało dokładne te przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 11.08.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 hehe prościej być nie może ) http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/ryby/szczupak-sma%BFony.html a jak już coś upichcisz, wrzuć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mnie interesują fotki tych okazów i przynęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mnie interesują fotki tych okazów i przynęta! przynętą był kumpel - właściciel stawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mnie interesują fotki tych okazów i przynęta! przynętą był kumpel - właściciel stawu widzę ,że temat Ci przenieśli? A już myślałem ,że wedkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dwa szczupaki zjedzono. dzieci chwaliły. zrobiłem w jajeczku. a jeden pływa. będzie na zupę. jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.08.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja mam 4 szczupaki w zamrazalniku od tygodnia, tez musze poszukac dobry przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dwa szczupaki zjedzono. dzieci chwaliły. zrobiłem w jajeczku. a jeden pływa. będzie na zupę. jutro. Zupa ze szczupaka to chyba nie jest dobry pomysł? Na patelnie z nim!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 W Budapeszcie jadłem zupę ze szczupaka....Do dziś to pamiętam! Oni brali trochę szczupaka, trochę wody i kilo pieprzu!Może ze dwa kilo?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 dwa szczupaki zjedzono. dzieci chwaliły. zrobiłem w jajeczku. a jeden pływa. będzie na zupę. jutro. Zupa ze szczupaka to chyba nie jest dobry pomysł? Na patelnie z nim!!!!!!!!! Stuku, oprócz mnie mam jeszcze dwa głodomory w domu. Szczupak bydlę duże, ale na trzy gęby to z patelni małowato. Trzeba by chyba amura. A ten już zamrożony. Znalazłem w książce przepis podobny do tego co pisze Adaś. Tyle, że tam zupę gotuje się na drobnicy, której nie mam. Ale jutro przemyslę jeszcze, może się da to czymś zastąpić. najwyżej będzie zupa - wynalazek mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 10.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 A może szczupak w cieście piwnym ?Sprawić, zrobic rzadkie ciasto z piwa i mąki. Oczywiście rybę przyprawić . Zamoczyć w cieście i smażyć. Po wyjęciu położyć np na papierowych ręcznikach, żeby "odessać" tłuszcz.Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.10.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Maz robil szczupaka w panierce z zieleniny z duza iloscia duszonej cebuli, zapiekal wszystko w piekarniku, pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.