wyspa7 11.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam, sytuacja przedstawia się następująco:W zeszłym roku upatrzyliśmy sobie działeczkę, uzgodniliśmy cenę.Działka bez WZ, porośnięta rzadko drzewami. Uzgodniliśmy, że spiszemy umowę notarialną po wydaniu WZ na działkę i uporządkowaniu - wycinka paru drzew.Właśnie dostałem warunki zabudowy na działkę - jednakże dowiedziałem się również, że właściciel dostał kolegium za wycinkę drzew bez zezwolenia.Chcę iść do notariusza aby sfinalizować transakcję i pytanie, czy to kolegium ew, inne postępowanie, które zostało wszczęte przeciw właścicielowi nie będzie przeszkadzało w zakupie działki. Czy te roszczenie nie przejdą na mnie jako nowego właściciela?? Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/106512-wycinka-drzew-sprzeda%C5%BC-dzia%C5%82ki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts