martynka1 11.08.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Czy znacie i macie może w ogrodzie roślinki odstraszające zapachem komary, słyszała, że taką rośliną jest LAWENDA, znacie może inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 11.08.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 komarzyca mam ją u siebie na tarasie i jak do tej pory komara tam nie widziałam ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 13.08.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ja mam u siebie posadzone aksamitki równolegle do podjazdu (dwa rzędy po ok 10 m)i i jakoś komarów nie ma , dla porównania za domem już jest ich pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 U mnie podobnie z jednej strony jest las i jest komarów bez liku i nic ich nie odstrasza, za to z drugiej strony domu nie ma ich wcale i bez odstraszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Czy znacie i macie może w ogrodzie roślinki odstraszające zapachem komary, słyszała, że taką rośliną jest LAWENDA, znacie może inne ? oprocz wymienionych powyzej to jeszcze drzewko eukaliptus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.08.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Spróbuj zajrzeć TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.08.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 znalazłem jeszcze coś takiego. Pod artykułem linki z odnośnikami do publikacji, które mogą zainteresowac tych którzy komarów nienawidzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaldum 24.08.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Maryśka... jak bozie kozie, spędzałam lato w uroczym pensjonacie nad naszym morzem. Na tarasie u właścicieli ani grama komarów, a 50 merów dalej chmary. teściowa właściciela pomiędzy słonecznikami posadzonymi od południowej strony powkładała nasiona konopi indyjskich. Przycina je regularnie, żeby sąsiedzi nie donieśli, ale i jak działają Komary ich nie znoszą... tyle że hodowla tego zakazana, nawet na użytek własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts