Monika Seba 13.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 http://lh6.ggpht.com/jajozaza/SKCdCER53TI/AAAAAAAAClc/H_cOkw4Qdcc/s800/lazienka-ma%C5%82a---projekt-1-s.jpg Ciemna podłoga - OK; taką chciałem mieć. Przez chwilę powiało nudą, ale wyciągnąłem dolny dekor ponad poziom zabudowy i jakby lepiej. W tej serii płytek jest kilka ładnych dekorów, ale nijak nie widzę gdzie mógłbym wpasować je w mojej łazience. o tak lepiej!!! dużo lepiej niż w 1 wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 13.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Płytki do samej góry nie będą wg mnie dobrze wyglądać ( ale niektórym moze sie podobać), kibelek raczej podwieszany no i mocno zastanów sie nad halogenami . http://www.fothost.pl/upload/08/33/173d70a1.jpg http://www.fothost.pl/upload/08/33/d5488d66.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Moim zdaniem im wyżej pociągnie się płytki w małej łazience ty mniejsza sie wyda. Ja mając małą łązienkę zaproponowałbym raczej to: http://img329.imageshack.us/img329/8949/d4xn2.jpg nie widac tu całości ale bardziej chodziło mi o kolory i dobór wielkości. Kabina prysznicowa z otwieranymi ( a nie rozsuwanymi) drzwiami też wymaga więcej miejsca. Kolory im jaśniejsze tym lepiej ale ja jestem nieobiektywny bo ja w ogóle lubię jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Frykow cokolwiek wybierzesz nie rób białych kafli na podłodze-przerabiałam nigdy więcej-widać każdy paproch ,włos i rzęsę. Dandi3-kafle ,które pokazałeś są takie ,że spytałam męża czy moglibyśmy skuć ze ścian nasze nowe. nie wykazał zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dandi3-kafle ,które pokazałeś są takie ,że spytałam męża czy moglibyśmy skuć ze ścian nasze nowe. nie wykazał zrozumienia To w rzeczywistości wyglada jeszcze lepiej - paski są fioletowe i szare. To niestety nie moja łazienka ale ja na szczęście nie musze jeszcze nic skuwac ponieważ łazienki fizycznie niet, ale jak powstanie, przemyśle własnie te kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 14.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 witam, ja bym miala jeszcze inna propozycje jesli chodzi o nadbudowe wc: zaciągniety pomysł ode mnie http://images31.fotosik.pl/350/e02a081b666b3761m.jpg tez jak widzisz mam kolor jasny i wenge http://images29.fotosik.pl/264/3f87ddc16d4ae91dm.jpg ja bym dała jasna podłoge ze wstawkami ciemnej, np paski spod wc zakrecałyby pod katem prostym w strone umuwalki -a sciane za umywalką wylozyłabym ciemnymi kaflami, po sufit, ale tylko za umywalką dalej tylko do wysokosci geberitu-wc,i w prysznicu tez bym dała cos z ciemnych jako dodatek do jasnych http://images26.fotosik.pl/264/cfbf513dc34aacabm.jpg jakbys mogł to prosze zrob wizualizacje,bo ja nie mam takiego pr a chcialabym zobaczyc co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 i mi najbardziej podoba sie jasna wersja łązienki. Sama tez taką zrobiłam, może jest trpche większa, ale jest wąska i ciemna przytłaczająco by wyszła. Za to ciemna podłoga w łazience jest super - u mnie jest okno więc światło się odbija i nawet nie wygląda na ciemną bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.08.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 moim skromnym zdaniem eksperymenty z 2 kolorami na podłodze w małej łazience to pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 14.08.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Będę miał o czym rozmyślać przez weekend tuuska1, w jakim sensie mam przemyśleć halogeny? Żeby zamienić je na coś innego? Chętnie bym tak właśnie uczynił, ale "czuję jakąś taką pustkę wewnętrzną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 14.08.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 dandi3, co to za płytki na wybranym przez ciebie zdjęciu, jaka firma??? frykow, próbuje zaprojektować cos w PRO100 ale pokrywa mi całą ścianę od razu. Jak temu zaradzić. Moze bys mi poradził? A co do Twojej łazienki to uważam, ze daj sobie kilka dni przerwy i samo sie "uleży" w głowie. Bo przecież koncept juz masz. Ta jasna jest naprawdę ładna. Ale jak coś jeszcze wymyślisz, daj popatrzeć. Sledzę z zainteresowaniem. Niestety, i mnie to czeka ale dopiero za parę miesięcy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 14.08.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja powiem tak... Rzeczywiście, jasne ściany wyglądają dużo lepiej, i żadnych dekorów , te paski są super. Ja bym dała polerowane (szkliwione?) płytki białe... Na ścianę oczywiście. Ja mam beż i tak jakoś mi się... Na podłodze mam matowe jasne płytki i przestrzegam!!! Rzeczywiście widać nawet głupią rzęsę! Lepiej wziąć jakieś nakrapiane, albo co... Co jest ładne i nie wygląda odpustowo... Ciemne brązowe matowe płytki mam na przedpokoju na podłodze i zgrozo!!! Codziennie latam z mopem, każdy jasny pyłek widać i ciężko ją myć... Taki pasek z ciemnych płytek (też matowych) mam w łazience i również nie polecam, tylko na tych ciemnych widać wyschnięte krople wody Drugi raz bym położyła płytki lakierowane ( z połyskiem) - w starym mieszkaniu miałam takie i nie musiałam tak często myć... Wszystko więc do przemyślenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 nowa gala ma R12 czy R13 ( a może to było RD..) kurde nie pamiętam, mam je w wiatrołapie- szare, maziane- nic nie widać, żałuję, że nie mam ich w innych miejscach...no ale ty myślisz o beżach hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nilfina 23.08.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Nilfina skąd w programie PRO100 masz zwymiarowanie rzutów?poszczególnych scian? demo ma cos takiego ? nie wiem czy demo ma, ale generalnie w układzie Plan wciskasz na pasku taki guziczek ze strzałką w dwa kierunki (wymiarowanie), drugi po oświetleniu. frykow pod żadnym pozorem nie zmieniaj kabiny, bo oryginalna (w Twoim wydaniu nawet ładniejsza niż rzeczywista) i nie układaj w kratkę podłogi - toż to banał się zrobi! ale się wszystkim podoba ostatnia wersja aż jestem w szoku:) Mam demo i widac ma wymiarowanie domyslnie bo nic nie wlaczalam specjalnie. Po prostu to jeden z widokow projektu - kazda sciana z osobna. Aha i edytujac kazdy element mozna zaznaczyc czy ma byc pokazywany jego wymiar i w ten sposob na projekcie miec tylko te wymiary ktore nas interesuja - ja nie wylaczalam nic bo nie chcialo mi sie az tak bawic. Szkoda tylko ze zachowywac w demo nie mozna bo juz troche zmienilam koncepcje lazienki a nie chce mi sie od nowa projektu robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 24.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Moim zdaniem im wyżej pociągnie się płytki w małej łazience ty mniejsza sie wyda. Ja mając małą łązienkę zaproponowałbym raczej to: http://img329.imageshack.us/img329/8949/d4xn2.jpg nie widac tu całości ale bardziej chodziło mi o kolory i dobór wielkości. Kabina prysznicowa z otwieranymi ( a nie rozsuwanymi) drzwiami też wymaga więcej miejsca. Kolory im jaśniejsze tym lepiej ale ja jestem nieobiektywny bo ja w ogóle lubię jasność Dandi3 - co to za plytki? sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 24.08.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Tak się składa że jakiś czas temu też rozważałam te płytki które pokazuje dandi3 (i nawet mam to zdjęcie w swoim zbiorku ) więc odpowiem za niego: to Calle z Tubądzina. Tylko dziwne bo na stronie Tubądzina w tej kolekcji już nie ma tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts