agnieszka1980 12.08.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam,czy ktoś z furomiczów kupował coś w sklepie internetowym mizar.pl.Mają tez podobno sklep w Piastowie/K W-wyMają dobre ceny na interesujące mnie sprzęty, czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.08.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Cały mój sprzęt kuchenny kupowałam przez internet, ale akurat nie w tym sklepie. Możesz sprawdzić opinie klientów o tym sklepie - któraś z wyszukiwarek ma tą opcję. Bałam się tych zakupów, bo to o wiele większa kasa niż za książkę z Allegro . Na szczęście wszystko poszło gładko, sprawnie i bez kłopotów. Przed zakupem sprawdzałam czy jest możliwy odbiór osobisty (nie żeby osobiście odbierać, ale sprawdzić, czy to nie jakaś firma kogucik, której nie da się w razie wsypy odnaleźć). Życzę udanych wyborów i zakupów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 13.08.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Kupowałam w tym sklepie, bodaj piekarnik lub płytę elektryczną alb obie te rzeczy na raz (nie pamiętam, musiałabym sprawdzić na fakturach) i wszystko było w należytym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigalo 18.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 nie polecamstraszny kontakt-kupilem drzwi do prysznica i okazalo sie ze potrzebuje prof rozszerzajaceg- czekalem 1.5 miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 19.08.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 nie polecam straszny kontakt-kupilem drzwi do prysznica i okazalo sie ze potrzebuje prof rozszerzajaceg- czekalem 1.5 miesiaca powyżej: pierwszy Twój post, od razu ochrzanka dostawcy... nie pracujesz w konkurencji? ps. nie byłem jak dotąd klientem tego sklepu i nie mam z nim nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 30.08.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Naprawdę nikt u nich nie kupował ani nie słyszał o tym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 30.08.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No przecież napisałam wyżej, że kupowałam i było OK. Ale chyba tylko ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medicon 26.03.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Nie polecam. Niby towary wysłane szybko, ale jakość opakowań słaba a przede wszystkim sklep nie dotrzymuje obietnic!!! Pomimo osobiście złożonej przez sprzedającego obietnicy możliwości zwrotu towaru po terminie dłuśzym niż 14 dniowy sklep odmówił przyjęcia z powrotem zakupionej nie używanej w oryginalnym opakowaniu baterii. Są znacznie rfzetelniejsze firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts