Spirea 17.07.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) u nas jeszcze trwa wykończeniówka, więc puste pomieszczenia: http://img337.imageshack.us/img337/7736/obraz4267.jpg tu jeszcze wczesniejszy etap, ale widać pełną wysokość pustki nad pomieszczeniem http://img841.imageshack.us/img841/7159/obraz3678.jpg Balustrada (łącznie z balustradą na schody) - razem 17m kosztowała nas 10 tys, czyli średnio 588zł /mb. Mamy dość nietypowe rozwiązanie. Cenowo jednak, jak rozważaliśmy zmianę planów okazał się to wariant najtańszy. Edytowane 17 Lipca 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 17.07.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 A moze ktos pochwali sie swoja antresola? U mnie co nieco w galerii. Reszta będzie po wykończeniu poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 17.07.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Spirea, bardzo fajna antresola. Ten górny rząd okien dodatkowych daje bardzo ciekawy efekt. Rozwiązanie na balustrady cenowo ok i fajne, tylko ja mam styl trochę mniej industrial i nie pasuje do całości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.07.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Interona, u nas całość dość ascetyczna i trochę industrialna/loftowa więc wszystko gra. Poza tym antresola jest na 3,5m wysokości. Jeden bieg schodów idzie "w powietrzu" i balustrada jest po bokach. Musiało być więc bezpieczne pełne wypełnienie. Szkło wyszłoby nas prawie 2x tyle, gdyby miało być bezpieczne/hartowane itd. Obejrzyj sobie balustrady na antresoli u Efilo, Anuli05, Nefer, Mazo. Mają szkło albo barierkę stalową. Edytowane 17 Lipca 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 19.08.2019 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Podrzucam temat pustki nad salonem:)Czy ktoś z was ma pomalowany sufit na ciemniejszy kolor i jak to wygląda?Czy nie przytłacza?U mnie będzie sufit katedralny i mam dylemat na jaki kolor go pomalować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 27.08.2019 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2019 Dziękuję. Właśnie sama nie wiem, bo na wizualizacjach to wygląda ładnie, ale ciekawi mnie jak jest w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts