ben88 22.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Piekna ta lampa. Z oswietleniem niestety tak jest, ze czesto brakuje go w rozsadnych cenach Jak czlowiek cos sobie upatrzy to cena go odstraszy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 22.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 abco, Twoja pustka robi wrażenie! Mój salon ma 4,5 m wysokości i do tej pory wydawało mi się, że jest wysoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 23.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 abco, Twoja pustka robi wrażenie! Mój salon ma 4,5 m wysokości i do tej pory wydawało mi się, że jest wysoki a dziękuję bardzo , zobaczymy jakie wrażenie będą robiły potem rachunki za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakw 25.03.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja marze o takiej pustce nad salonem juz nie moge sie doczekac kiedy zacznę budowę ale jeszcze chwile to potrwa. Mój idealny projekt juz znalazłam http://www.domyzwizja.pl/ projekt "z charakterem 3" - moje marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abco 25.03.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 piękny! A wizualizacja tak rzeczywista, idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 19.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Josephine gdzie wyszukalas te piekna lampe?Szperam i szperam i wszystkie wydaja sie byc przykrotkie.Ta Twoja jest piekna ale "ciekawam " jej wysokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 19.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Josephine gdzie wyszukalas te piekna lampe?Szperam i szperam i wszystkie wydaja sie byc przykrotkie.Ta Twoja jest piekna ale "ciekawam " jej wysokosci No sęk w tym, że nigdzie jej nie znalazłam, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 22.04.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Oh..szkoda bo naprawde piekna jest,te na ktore ja natrafiam maja max 2,40 na antresole za krotkie, naprawde nie wiem gdzie jeszcze szukac ?Czy nikt nie produkuje dluzszych zwisow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 11.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Czy ktos jeszcze moglby sie podzielic swoimi doswiadczeniami z uzytkowania domu z antresola? Bardzo prosze, smialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 11.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Jam mam antresolę nad swoim salonem ok 30m. Dom jeszce w trakcie budowy (aktualnie tynkujemy) i jest to genialne rozwiązanie. Nie zawachałem sie nawet na chwile po wybudowaniu .Z antresoli widac wielkie przeszkelnie tarasowe przesuwne oraz nad drzwiami przesuwnymi kolejnae przeszklenie-witryna o szerokości 3,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaza 11.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam Ja też mam pustkę nad salonem. Na razie dom jest na etapie dopieszczania tynków, ale nasz wysoki salon już wygląda zjawiskowo. Jak troszkę w nim pomieszkam to napiszę coś więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 05.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 http://www.domyzwizja.pl tutaj macie domki z antresolą, właśnie tu znaleźliśmy domek dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 06.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Możecie wrzucić zdjęcia albo linki do stron właśnie z oświetleniem do takich salonów z antresolą ?? Szukam i szukam i mam problem ze znalezieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Można po prostu zamówić upatrzoną lampę u dowolnego producenta, ale na specjalne zamówienie poprosić o wydłużenie kabla. Za dopłatą. Ja tek będę prawdopodobnie robić z firmą MASSIVE. Mam upatrzoną jedną z lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 06.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 a mają stronkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Chyba mają, wpisz w wyszukiwarkę MASSIVE. Ale jest ich też mnóstwo na ALLEGRO. I w dobrych cenach. Pooglądaj sobie. Mają piękne modele - nadające się świetnie do antresoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja w salonie z antresola nie mam centralnej lampy bo nic ciekawego, co by mi pasowało nie mogłam znaleźć albo cena odstraszała. Sa za to trzy pojedyńcze lampy pod antresolą oraz boczne kinkiety. Nie brakuje mi tej lampy z sufitu, jest nawet tak bardziej nastrojowo. Co do uzytkowania to mimo minusów jestem z niej bardzo zadowolona. Niesamowicie dodaje przestrzeni stosunkowo niewielkiemu salonowi i stanowi główny element zachwytu odwiedzających nas osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 U nas dokładnie tak samo. Nie ma lampy na środku, jest za to mnóstwo kinkietów (gipsowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 08.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 A wiesz jaka choinka się mieści ? :) o taaaaka:) http://images38.fotosik.pl/207/33e18dd229e259d7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.10.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Tak sobie myśle o tym uciekaniu ciepla na górę i sądze, ze jeśli ktoś ma otwartą klatkę schodową i nawet nie ma antresoli i pustki nad pokojem, to i tak ciepło zmyka w góre, a jednak chyba większość buduje teraz otwarte schody. Ja mam sufit katedralny nad dużym pokojem, ale mam dom, w którym na górze sypialni juz nie ma, a są pokoje uzytkowe w stylu gabinet i gościnny i właśnie chciałam miec kontakt góry z dołem, bo w dużym domu cięzko sie porozumieć jak się ludziska porozbiegają po kątach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts