Izabela Wawrzeń 12.08.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 witamw moim nowym domu mam ceglastą sciane ale na niej są białe zacieki po podlewaniu stropu ,woda ściekała po tej ścianie i teraz niewiem czym ją wyczyścić samą wodą czy moze z płynem do naczyń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 13.08.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Możesz spróbować tym:http://www.atlas.com.pl/pl/katalog/produkty/CC3D24B3BD44BF46C1256D02003C9CFA/ATLAS+SZOP Jeżeli weszło w głąb struktury cegły to musisz zeszlifować trochę:http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/prace-wykonczeniowe/mur-z-surowej-cegly,6344_917.htm Jeżeli szczotka druciana pozostawia ślady to najlepiej przejechać okrągłym kamieniem szlifierskim. Zamieść zdjęcia...Sam szykuję trochę odkrytej cegły w jednym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 13.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ja czyszczę szczotka, woda z mydłem albo ostrzej sa takie specjalne roztwory z kwasu różnych firm w kazdym markecie budowlanym, jest na nich opisane co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 13.08.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ja mam całą ściane w salonie z surowej cegły i komin w kuchni -kuchnia jest otwarta na salon jak tylko porobie zdjęć troche to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 14.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ocet spirytusowy zapewne pomoże, ale to trochę potrwa.nie szoruj tych cegieł żadnymi druciakami. gąbeczka i do dzieła, za pół roku nie będzie śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts