dizzeeRascal 25.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Na boku wole, i co mam sie polozyc w salonie ,bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Pewnie, że tak - w BRW widziałam, jak ludzie sprawdzali materace, to i sofę można wypróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 25.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 materace to wiem ze mozna wyprobowac,sam wyprobowalem ale sofy to nie widzialem zeby sie kto kladl na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 25.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No ja sie zastanawiam ktora jest wygodniejsz z tych 2 do spania bo do siedzenia na pewno 1 bo ma wysokie oparcia a do drzemki?1 ma 160cm szerokosci siedziska a druga tez bedzie miala 158 z moich wyliczen. 1 http://www.meble.pl/porto,p39200.html 2 http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=45201&pid=82&did=1&l=pl Niestey nie wiem czy te sofy są wygodne do drzemki . Myślę jednak, że do spania po rozłożeniu będzie wygodniejsza sofa nr 2. Mam kanapę z tego typu stelażem jak nr 1 w pokoju gościnnym. Jest baaaaaaaaardzo niewygodna. Na szczęście używana jest okazjonalnie i nie przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 25.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Okazjonalnie to mnie nie intersuje tak bardzo jak codzienna drzemka i siedzenie.Tez mysle ze bedzie mniej wygodna od Helveti bo tamta nie ma stelazu za bardzo tylko wszystko na poduchach jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kito2010 14.12.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Mam tą sofę od 1,5 roku. Beddinge jest super jako spanie awaryjne...Pierwsze pół roku łóżko było super wygodne, potem powoli zaczęły się rozjeżdżać materace, tworząc efekt dziury. Sofa służy też jako sofa, na środku zrobiły się wgłębienia po tyłkach siedzących :|. Jedna połówka materaca (MURBO) znalazła się wyżej :|Często po nocy bolą mnie plecy. Rozglądam się za czymś innym. Myślałem o wymianie materaca, ale czytałem opinie człowieka, który przetestował wszystkie i uznałem, że nie ma to sensu. Beddinge tak, ale nie do spania na dłuższą metę PozdrawiamKito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 14.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 My mamy beddinga juz 7 lat i jak dla mnie jest to rewelacyjna sofa do spania , spalismy na niej 5 lat dzien w dzien , teraz nasi goscie na niej spia,i super sprawa bo mozna dokupic nowe poszycie i zmieniac tym wnetrze , ja bardzo polecam niepolecam polskich sof, tesciowa miala i to jakis koszmar był niedalo sie spac , zmienila na beddinga i jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 14.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 też mieliśmy beddinge, ale chyba z najlepszym materacem tzn. z lateksembardzo wygodnie się spało, długie i szerokie łóżkotylko te pokrycie mnie denerwowało, bo na noc zdejmowaliśmy - jest ciężkie i nieporęczne do ubierania na łóżko, a w dodatku dość duże żeby je wyprać samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 15.12.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 cynamonka a po sciagalas to pokrycie??? my normalnie dawalismy na nie przescieradlo i spalismy , ojjjj niechcialo by mi sie ciagle tego scigac, przeciez to jak normalna kanapa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Czy coś takiego istnieje? Koleżanka ze względu na powiększającą się rodzinę musi oddać sypialnię bliźniakom i przenieść się na rozkładaną sofę do salonu, obiecałam, że poszperam w necie, ale jakoś nie znalazłam ciekawych informacji - może Wy macie jakieś doświadczenia ze spaniem na rozkładanych kanapach? wyczytałam, że beddinge jest ok z dobrym materacem, ale taka chyba nie będzie pasowała do wystroju salonu, wydaje mi się, że szukają czegoś bardziej klasycznego. Pomożecie? bliźniaki prawie gotowe do wyrzucenia rodzców ze sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 16.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ja mam ektorpa w gościnnym - ładnie wygląda, tani, można zdjąć pokrycie do wyprania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ale czy wygodna do codziennego spania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.01.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dla mnie wygodne rozkładane kanapy sąjak yeti, ponoć istnieje, ale nikt go nie widział. Nigdy nie spałam na wygodnej kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No ja spałam na innym modelu z Ikea przez ok. 7 lat codziennie (już go nie ma w ofercie) i było ok, ale ja podkładałam jeszcze kołdrę pod prześcieradło. Myślę, że rokładana kanapa nigdy nie będzie tym samym co wygodne łóżko, no ale jak się nie ma wyboru, to co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No właśnie - czasami nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 17.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 beddinge - na tej kanapie sypiam codziennie od 6 lat. W zeszłym roku wuymieniliśmy materac. Spi się całkiem nieżle, nia mam zastrzeżeń. Do tego ammy dwa pokrycia, jesli chcemy jedno wyprać zakładamy drugie i po kłopocie . Przeprowadzamy sie do nowego domku razem z tym łóżkiem. Z tym, ze jego miejsce bedzie w gabinecie/gościnnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 17.01.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 pionan! Właśnie miałam to napisać, też śpie na tej kanapie, nie narzekam, pokrowce mozna wyprać, podobnie z pokrowcem na materac, a tak właściwie wszystko zalezy od materaca, ja mam ten lateksowy i jest bradzo wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 29.09.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Odgrzebię temat. We wcześniejszych postach nie wszyscy pisali jaki materac, a to ma wg mnie kluczowe znaczenie. Myśmy w Ikei wykładali się na sprężynach i było twardo i wygodnie. Czy ktoś testował beddinge z innymi materacami? Aha i czy ta skrzynia na pościel jest wystarczająco duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.09.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 duża nie jest ale wszystko co trzeba mieści się. Mam ze sprężynami, ale teraz to kupię raczej lateksowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 29.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 ja planuję zakup tejże sofy właśnie jako spanie dla gosci. parę razy już się przymierzałam do niej w ikei, podoba mi się to, ze można wybrać materać i pokrycie i prać. A jeśli chodzi o codzienne spanie, to myślę, że materac może sie wysłużyć, ale wtedy trzeba po prostu kupić nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts