Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

hamaki

wisia30

Recommended Posts

Jak dla mnie to to chyba sprawa gustu. Teraz mam taki bez tych belek http://www.bujane.pl ) i wydaje mi sie ze jest wygodniejszy ale z kolei taki z belkami to mialem kiedys i byl to taki sznurkowy a nie materialowy wiec moze dlatego go nie lubilem. Poczytaj na jakichs forach turystycznych, tam wypowiadają się ludzie ktorzy czesto sypiaja w hamakach wiec napewno beda wiedzieli

Może ktoś jeszcze się wypowie. Poszłam za radą i poszukałam na forum gazeta.pl tam mają działy turystyczne, ale nic nie znalazłam.

Czy ktokolwiek korzystał z hamaka (obojętnie jakiego typu) i nie podobało mu się?

Ja tak drążę temat bo chcę zainstalować hamak w domu, muszą być do tego przygotowane uchwyty i tak właściwie muszę go zamówić jak najszybciej, żeby wiedzieć jak te uchwyty zamontować. Problem w tym że nie wiem jaki kupić, z tymi drewienkami czy bez więc wpisujcie się proszę.

Skąd pomysł, żeby spać w hamaku, jeśli mogę zapytać? I to w domu? :o

Mam sznurkowy hamak w ogrodzie, taki z drążkami. Do spania nie jest zbyt wygodny, choc fajnie się w nim pobujać :D

Jednak na samych sznurkach nie da się poleżeć, bo wpijają się w ciało. Trzeba coś podłożyć, np. koc i koniecznie poduszke pod głowę i pod stopy. A ten koc sie zwija... No... w sumie nie jest to zbyt wygodne.

Ale cóż, hamak to taki sentyment z dzieciństwa, zawsze chciałam go mieć, więc teraz mam :)

Przydaje się przy usypianiu małych dzieci :)

Pozdrawiam serdecznie

Skąd pomysł, żeby spać w hamaku, jeśli mogę zapytać? I to w domu? :o

Mam sznurkowy hamak w ogrodzie, taki z drążkami. Do spania nie jest zbyt wygodny, choc fajnie się w nim pobujać :D

Jednak na samych sznurkach nie da się poleżeć, bo wpijają się w ciało. Trzeba coś podłożyć, np. koc i koniecznie poduszke pod głowę i pod stopy. A ten koc sie zwija... No... w sumie nie jest to zbyt wygodne.

Ale cóż, hamak to taki sentyment z dzieciństwa, zawsze chciałam go mieć, więc teraz mam :)

Przydaje się przy usypianiu małych dzieci :)

Pozdrawiam serdecznie

Kup sobie porzadny hamak a zmienisz zdanie. Ja mam taki gruby, materiałowy, spi sie rewelacyjnie. Tyle ze mam go nad jeziorem miedzy drzewami, w domu spie na lozku. A te sznurkowe z marketow to sobie darujcie

EDIT: Ja mam cos takiego

http://www.bujane.pl/opis.php?tow_id=6&jezyk_id=1&skad=kategoria&kat_id=8&fraza=

Nie chcę na nim spać tylko się pobujać przy oglądaniu telewizji. Widziałam taką aranżację salonu w którym był także hamak i tak mnie to wzięło, że chcę taki u siebie. Przynajmniej chciałam, teraz już sama nie wiem. Czy to nie będzie zbyt dziwaczne? Jak to zeskanuję (bo jest to w gazecie) to tu wkleję.

• 4 weeks później...