Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tańczę boso na trawie ,pije wino ...cudnie jest

Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 81
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cudownie jest:

Powietrze jest!

Dwie ręce mam,

Dwie nogi mam;

W chlebaku chleb,

Do chleba ser,

Do picia deszcz.

Nadchodzi noc

I zimno z nią;

Mam ręce dwie

Obejmę się;

Ukryję się,

Utulę się

We własna sierść.

Daleko świt,

Nie widać nic;

Dwie nogi mam;

Dojdziemy tam.

Szczękają psy!

Fruwają mgły!

Niech pani śpi!

Powietrze jest:

Cudownie jest!

daggulka - to moj ulubiony Stachura.

No to ja tez zaczne tanczyc na trawie (byle nie z kosiarka) bo - oglaszam wszem i wobec - 6 wrzenia o godzinie 12.30 stane sie szczesliwa mezatka.

Wychodze za maz za najwspanialszego chlopa pod sloncem! I do tego mojego najlepszego przyjaciela. la la la la

daggulka - to moj ulubiony Stachura.

No to ja tez zaczne tanczyc na trawie (byle nie z kosiarka) bo - oglaszam wszem i wobec - 6 wrzenia o godzinie 12.30 stane sie szczesliwa mezatka.

Wychodze za maz za najwspanialszego chlopa pod sloncem! I do tego mojego najlepszego przyjaciela. la la la la

Serdecznie gratuluję i cieszę sie razem z Tobą! :D

To cudowne mieć za Męża Przyjaciela - wiem coś o tym. 8)

Życzę Ci, aby ta przyjaźń na zawsze została. :D

madd - gratulacje !!! :D , życzę abyś zawsze była taka szczęśliwa jak teraz :D

(ja brałam ślub 5-go września) - było super :D

Pamiętam jak dziś, tego roku była straszliwa susza, straszliwa i właśnie w dniu naszego ślubu, spadł deszcz :D , taki upragniony, wyczekiwany... i wiecie co ? mimo, że lało jak z cebra, na mojej białej długaśnej sukni, nie miałam ani jednej plamki, zachlapania - NIC !, buciki atłasowe, nieskazitelna biel - nie wiem do dziś jak to się stało :roll: :D Mi oczywiście ten deszcz absolutnie nie przeszkadzał, byłam tak szczęśliwa, że świat nie istniał :D dziś też jestem :D , zwłaszcza, że za 2 tygodnie się wprowadzamy do naszego wymarzonego domu, domeczku, domuniu :D

Ew-ka, również gratuluję, z okazji uzyskania w sobotę nowego tytułu :wink: Myślę, że takiej teściowej, to nie jedna/nie jeden może pozazdrościć :D