Ew-ka 12.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 nie warto sie martwic ....co bedzie to bedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 12.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 nie warto sie martwic ....co bedzie to bedze Ze dwieście razy chciałem załozyc taki topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 13.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Aaa .... można się dołączyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jest cudnie, ale w du..ę grzeje i się pocę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jest cudnie, ale w du..ę grzeje i się pocę... No to łyk dla ochłody i chlup do wody lub chlup dla ochłody i łyk wody jak wolisz, no ... chyba że nie popijasz JANK, chciałam o to samo zapytać , to co zatańczym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 13.08.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja tańczyłam wczoraj.Dzisiaj boli głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 nie warto sie martwic ....co bedzie to bedze Ze dwieście razy chciałem załozyc taki topic bo trzeba mieć ...jak to godo nosz forumowy dziadek ...kalesony a , nie sznurki z kaleson no...nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.08.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Cudownie jest:Powietrze jest!Dwie ręce mam,Dwie nogi mam; W chlebaku chleb,Do chleba ser,Do picia deszcz. Nadchodzi nocI zimno z nią;Mam ręce dwieObejmę się; Ukryję się,Utulę sięWe własna sierść. Daleko świt,Nie widać nic;Dwie nogi mam;Dojdziemy tam. Szczękają psy!Fruwają mgły!Niech pani śpi! Powietrze jest:Cudownie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.08.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 witam zadowolonych z życia widzę ,że mój wczorajszy nastrój udzielił się niektórym może tu wpisywać bedziemy swoje radości i sukcesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.08.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 to ja zacznę ....Jutro zostanę TEŚCIOWĄ dlatego między innymi wczoraj wieczorem przy pięknej muzyce ,na boso ,na trawie ,z winkiem..... tańczyliśmy z mężem żegnając stan kawalerski naszego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.08.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 daggulka - to moj ulubiony Stachura. No to ja tez zaczne tanczyc na trawie (byle nie z kosiarka) bo - oglaszam wszem i wobec - 6 wrzenia o godzinie 12.30 stane sie szczesliwa mezatka.Wychodze za maz za najwspanialszego chlopa pod sloncem! I do tego mojego najlepszego przyjaciela. la la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.08.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Tańczę razem z Wami, mimo, że płytki w kuchni na ścianie nie są położone, dolna łazienka też nie jest dokończona, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 13.08.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Też w podskokach , choć mnie słońce spiekło i jęczę jak najęta , bo gruz przewalałam na działce – ale swój gruz i na swojej działce , więc jestem w boleści szczęśliwa A i teściowym gratulujemy i przyszłym mężatkom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 już teraz mi sie marzy .... zazdraszczam tej rosy i ...winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 daggulka - to moj ulubiony Stachura. No to ja tez zaczne tanczyc na trawie (byle nie z kosiarka) bo - oglaszam wszem i wobec - 6 wrzenia o godzinie 12.30 stane sie szczesliwa mezatka. Wychodze za maz za najwspanialszego chlopa pod sloncem! I do tego mojego najlepszego przyjaciela. la la la la Serdecznie gratuluję i cieszę sie razem z Tobą! To cudowne mieć za Męża Przyjaciela - wiem coś o tym. Życzę Ci, aby ta przyjaźń na zawsze została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 to ja zacznę ....Jutro zostanę TEŚCIOWĄ Teściowo Ty stary rowerze - znasz to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kup se miotłe wcześniej, bo co zrobisz, jak zięć powie: No, teściowa, odlatuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 madd - gratulacje !!! , życzę abyś zawsze była taka szczęśliwa jak teraz (ja brałam ślub 5-go września) - było super Pamiętam jak dziś, tego roku była straszliwa susza, straszliwa i właśnie w dniu naszego ślubu, spadł deszcz , taki upragniony, wyczekiwany... i wiecie co ? mimo, że lało jak z cebra, na mojej białej długaśnej sukni, nie miałam ani jednej plamki, zachlapania - NIC !, buciki atłasowe, nieskazitelna biel - nie wiem do dziś jak to się stało Mi oczywiście ten deszcz absolutnie nie przeszkadzał, byłam tak szczęśliwa, że świat nie istniał dziś też jestem , zwłaszcza, że za 2 tygodnie się wprowadzamy do naszego wymarzonego domu, domeczku, domuniu Ew-ka, również gratuluję, z okazji uzyskania w sobotę nowego tytułu Myślę, że takiej teściowej, to nie jedna/nie jeden może pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts