Mgdalena 18.08.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.08.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Czy rzeczywiście notorycznie masz takie powody, czy też je wyszukujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.08.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A ja martwię się wręcz nałogowo, nie pamiętam żebym nie miała jakiegoś powodu do zmartwienia mam nadzieję że przejdzie mi to z wiekiem taaa może z XXII a sio ...a sio do innego wewontku tutaj same dobre wiadomości mają być i zero zmartwień Słoneczko dzisiaj świeciło od rana ...i pizza wyszła mi znakomita ........i najważniejszy powód do radości to złoto w Pekinie Leszka Blanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.08.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ew-ka, również gratuluję, z okazji uzyskania w sobotę nowego tytułu Myślę, że takiej teściowej, to nie jedna/nie jeden może pozazdrościć dziekuję ,dziękuję Mam piękną i dobrą synową http://images30.fotosik.pl/267/89d733989256d97bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ewcia, życzenia miłości przez całe życie prosze złożyc ode mnie swoim Dzieciakom Piekne zdjęcie ... pewnie Ty je robiłaś A z natury jestem z tych, co to zawsze mówią, że szklanka jest do połowy pełna Nawet jak nie jest tak dobrze, jakbyśmy chcieli to ... i tak jest dobrze!!!!!! Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.08.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ewcia, Piekne zdjęcie ... pewnie Ty je robiłaś wiadomo A z natury jestem z tych, co to zawsze mówią, że szklanka jest do połowy pełna Nawet jak nie jest tak dobrze, jakbyśmy chcieli to ... i tak jest dobrze!!!!!! Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z życia ...i o to w życiu chodzi narzekającym mówimy stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.08.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a propos narzekania -przypomniał mi sie dowcip Zona dowiaduje sie ,że mąż chadza do burdelu Kochanie , dlaczego ? Bo one jęczą ,a ty nie -odpowiada mąż Ok ...to ja bede od dzisiaj jęczeć - stwierdza żona Wieczor ....nasza para w łózku .....on piesci ją namietnie Mam już jęczeć ?-pyta żona Jeszcze nie -mowi mąż - i nadal ja piesci A teraz ? Jeszcze nie - mowi Może teraz ? -pyta przejęta żona ok ...teraz jęcz -szeptem mowi mąż A żona : ....na gaz nie mamy pieniedzy ,czynsz nam podwyzszyli , Adas dwoje przyniosł z polskiego, nie mam nowej sukienki ...itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 19.08.2008 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wstaje nowy,piękny dzień! I się cieszę, bo w dobry humor już mnie wprowadził dowcip powyżej Super udanego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 19.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ew-ka, Synowa piękna, to fakt i co najważniejsze dobra, to już całkowicie rozumiem Twoje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ew-ka, Synowa piękna, to fakt i co najważniejsze dobra, to już całkowicie rozumiem Twoje szczęście to synowa się pojawiła, nie zięć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 19.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ew-ka, Synowa piękna, to fakt i co najważniejsze dobra, to już całkowicie rozumiem Twoje szczęście to synowa się pojawiła, nie zięć??? Nie wiem czy z zięcia Ew-ka byłaby, aż tak zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Też myślę że Ew-ka bardziej cieszy się z synowej a i synowa niech się cieszy że ma tańczącą teściową,gratulacje należą się wszystkim i życzenia wielu chwil z tańcem ,winkiem i trawnikiem w roli głownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 dziekuję ,dziękuję Mam piękną i dobrą synową No to gratulacje. Ponoć synowie szukają sobie żon podobnych do matek. Ja już dziś boję się jaką zołzę przyprowadzi mój syn bo ja staszna kobieta jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 krys1- właśnie dlatego cieszę się że mam dwie córki i złotego chopa za męża - jeśli to prawda , to takich zięciów mogłabym zdzierżyć ...nawet dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.08.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 to ja zacznę ....Jutro zostanę TEŚCIOWĄ Teściowo Ty stary rowerze - znasz to ? Ja znam... kiedyś też będę takim starym rowerem, choć mam nadzieję, że nie za szybko, bo mój synuś dzisiaj obchodzi 17-te urodziny. Ciekawe skąd ja mam takie stare dziecko, skoro sama mam dopiero 18-cie Ew-ka napijmy się: Nasze zdrowie http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-czartesciowej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.08.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam zadowolonych z życia widzę ,że mój wczorajszy nastrój udzielił się niektórym może tu wpisywać bedziemy swoje radości i sukcesy Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.08.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam zadowolonych z życia widzę ,że mój wczorajszy nastrój udzielił się niektórym może tu wpisywać bedziemy swoje radości i sukcesy Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! Jolka -nie przesadzaj ...w zyciu nie brałam ,a wszyscy sie do mnie uśmiechają ...o innych rzeczach nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.08.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 http://republika.pl/blog_su_3575737/4431100/tr/przysmak-tesciowej.jpg ja to sie spodziewam takiej przyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Teraz niektórzy zaczną szturmować sklepy spożywcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 http://republika.pl/blog_su_3575737/4431100/tr/przysmak-tesciowej.jpg ja to sie spodziewam takiej przyprawy Jak kropki zdrapiesz, to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts