cieszynianka 20.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wszystkie grzyby są jadalne ale niektóre tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.08.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 -mniammm....dobre te grzybki -chwali mąż obiadek - skąd masz przepis ? - a z jakiejś powieści Agaty Christie -mowi żonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 20.08.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Przybiega sąsiad do sąsiada i mówi: - Sąsiedzie dacie mi dwa wiadra wody - A na co wam woda skoro macie studnię u siebie. - Tak tylko teściowa wpadła do studni a woda jej sięga do brody. Fąfara do kolegi: - Moja rodzina przeżyła ostatno katastrofę kolejową. - Co się stało? - Teściowa przyjechała do nas pociągiem. Spotyka się dwóch kolegów. Jeden jest wyraźnie smutny, drugi pyta go: - Czego jesteś smutny? - No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu. - Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują. - Kto powiedział: "Ostrożności nigdy za wiele!"? - Zięć zamykając na kłódkę trumnę z teściową. Tak se wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.08.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ok ...to i ja jeszcze dołożę Teściowa staje w drzwiach -oooo ....mamusia przyjechała ..na długo ?-pyta zieć /synowa -aż wam sie znudzi - odpowiada teściowa -oooo....to mamusia nawet herbatki sie nie napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 joola napisał;Jak kropki zdrapiesz, to będzie ok czyli że to jest jakaś zdrapka,a co jest nagrodą-weekend z teściową? no ba- też jestem teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No to teściówki lecimy dalej Pyta znajomy znajomego: - Z kim jedziesz nad morze w tym roku? - Z żoną, dziećmi i z teściową. - Z teściową? - pyta zdziwiony. - A niech się franca do piachu przyzwyczaja. *** Zięć do teścia: - Sssss? - Sssss sssss! Tłumaczenie: - Jest żmija? - Są obie. *** Ksiądz chodzi po kolędzie. Przyszedł do Kowalskiego i mówi: - Ja wiem Kowalski, że nie masz pieniędzy i pochowałeś teściową w ogródku, ale czemu jej tyłek wychodzi z ziemi? - Bo muszę mieć gdzie rower zaparkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! Śliczne!!! A ja mam taką dobrą teściową, że każdemu życzę. Mieszkamy razem już prawie 20 lat i to Ona tworzy Dom w tym domu, w którym mieszkamy. Wspaniała kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 22.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! Śliczne!!! A ja mam taką dobrą teściową, że każdemu życzę. Mieszkamy razem już prawie 20 lat i to Ona tworzy Dom w tym domu, w którym mieszkamy. Wspaniała kobieta. NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! Śliczne!!! A ja mam taką dobrą teściową, że każdemu życzę. Mieszkamy razem już prawie 20 lat i to Ona tworzy Dom w tym domu, w którym mieszkamy. Wspaniała kobieta. NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!! Albo zmień dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 SZYBKO ..... "Szybko, zbudź się, szybko, wstawaj! Szybko, szybko, stygnie kawa! Szybko, zęby myj i ręce! Szybko, światło gaś w łazience! Szybko, tata na nas czeka! Szybko, tramwaj nam ucieka! Szybko, szybko, bez hałasu! Szybko, szybko, nie ma czasu! Na nic nigdy nie ma czasu! A ja chciałbym przez kałuże iść godzinę albo dłużej, trzy godziny lizać lody, gapić się na samochody i na deszcz, co leci z góry, i na żaby, i na chmury, cały dzień się w wannie chlapać i motyle żółte łapać albo z błota lepić kule i nie spieszyć się w ogóle! Chciałbym wszystko robić wolno, ale mi nie wolno " - DANUTA WAWIŁOW - Fajny wierszyk ? .... ja tak mam od jakiegoś czasu zwolniłam tempo i bardzo mi sie to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 http://daria24.wrzuta.pl/film/2XKJqWPoHp/maryla_rodowicz_-_jest_cudnie Jest cudnie słowa :Magda Umermuzyka : Seweryn Krajewski Dla Maryli Rodowicz Za pewien czas, gdy któreś z nas Odejdzie, zapomni, zatrzaśnie, Zaczną się złe godziny mdłe, Znikniemy sobie we mgle. Za pewien czas, gdy któreś z nas Zawinie do portu ciemnego Zaczną się łzy, lamenty, żal I zakróluje zła dal. A na razie fruwają motyle Tyle tego, tamtego wciąż tyle! A na razie wierzymy w baśnie I jaśniej! I jaśniej! A na razie kołyszą nas noce A na razie kołyszą nas dni Choć już życia, psia mać, Popołudnie, Jest cudnie, jest cudnie! Za pewien czas, gdy któreś z nas Odjedzie , odfrunie, odpłynie. Powie nam pas Zielony Czas I zmatowieje ten blask. Za pewien czas, gdy któreś z nas Odprawi ostatnie bagaże I stanie sam u Tamtych Bram, Nic nie pomoże już nam. A na razie śpiewamy do brzasku A na razie słuchamy oklasków A na razie oklaski kołyszą Przed ciszą, przed Ciszą. A na razie fruwają motyle Tyle tego , tamtego też tyle A na razie wierzymy w baśnie I jaśniej i jaśniej! A na razie kołyszą nas noce, A na razie kołyszą nas dni, Choć już życia , psia mać, Popołudnie Jest cudnie, jest Cudnie! CUDNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mam taki nieciekawy okres teraz w życiu bo postanowiłam je troche zmienić. Szkoda, że dopiero teraz tutaj trafiłam. Przydałaby mi się taka dawka optymizmu kilka tygodni temu. Ale już niebawem dołączę do Was i mam nadzieję cieszyc się kazdym dniem, już w spokoju ducha. Też dołączę boso tańcząc na trawie Winko juz sie chłodzi Ewuś, Ty to wiesz jak podnieść na duchu Chętnie zobaczyłabym zdjęcia ze ślubu. WIem, że były jakieś na forum ale nie miałam czasu szukać Pewnie było ślicznie jak zwykle u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ew-ka właśnie wczoraj byłam na koncercie Maryli Rodowicz i ten refren ''jest cudnie ''wszyscy śpiewali z dużym zapałem i było cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Mam taki nieciekawy okres teraz w życiu bo postanowiłam je troche zmienić. Szkoda, że dopiero teraz tutaj trafiłam. Przydałaby mi się taka dawka optymizmu kilka tygodni temu. Ale już niebawem dołączę do Was i mam nadzieję cieszyc się kazdym dniem, już w spokoju ducha. Też dołączę boso tańcząc na trawie Winko juz sie chłodzi Ewuś, Ty to wiesz jak podnieść na duchu Chętnie zobaczyłabym zdjęcia ze ślubu. WIem, że były jakieś na forum ale nie miałam czasu szukać Pewnie było ślicznie jak zwykle u Was! mayland- głowa do góry pamietaj ,że jak sie spada na dno to tylko po to by sie odbić i szybować wysoko.... wysoko zdjecia są w moim dzieniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ew-ka właśnie wczoraj byłam na koncercie Maryli Rodowicz i ten refren ''jest cudnie ''wszyscy śpiewali z dużym zapałem i było cudnie bylam na koncercie Maryli jakies 3 lata temu -koncert byl swietny Marylka cudna ,ale tej piosenki nie znalam -odkrylam ją ....dzisiaj zaraz mi wpadła w ucho .....i pare słów przemówiło do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Śliczna z nich para nowozeńców Udały Ci się dzieciaki Widzę Twoją rękę w dekoracjach weselnych Czyżbym się myliła? Nie mogę odnaleść Twoich komentarzy żeby tam to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia1979 26.08.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a ja tam nie lubie wina, nie ma to jak dobre mojito:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a ja tam nie lubie wina, nie ma to jak dobre mojito:) ale tylko latem, w upały tańczyć boso, na trawie, w stópki zimno ale potańczyłam już w nowym domu, jak w Sopocie zaśpiewał Shakin Stevens, to mój ślubny porwał mnie do tańca, byliśmy wieeeeele lat temu na jego koncercie na warszawskim Torwarze, wspominamy do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 tańczyć boso, na trawie, w stópki zimno boś za chuda ja tam nawet w zimie latam po śniegu ,bo mnie ma co grzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 tańczyć boso, na trawie, w stópki zimno boś za chuda ja tam nawet w zimie latam po śniegu ,bo mnie ma co grzać bo Tobie dobrze się powodzi, dlatego nie jesteś chuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts