laparia 13.08.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam Czy ktoś może zamieścić zdjęcia dębu olejowanego na biało. Będę zobowiązany. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.08.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 zapytaj w firmie dabex produkuja cos takiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjopeja 13.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 witam, podłączam się do prośby:) ale z tego co widziałam z drewna malowanego na biało, to dla mnie super, choć niektórzy uważają że jest to marnowanie drewna tak dziś cennego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 wkleje około wtorku mam na sklepie ale nie mam aparatu dzisiaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 15.08.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Informacje z tego blogu:http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,78453942,78587340.html http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/la/eg/hakb/WRoLQmaiP1VAg4varB.jpg "gdy bejca wyschnie można zacząć bielenie. Tu nie jest tak trudno jeśli pomięta się żebiały białemu nie równy)) Trzeba przypatryć się swoim kolorom w domku i pomyśleć czychce się biel zimną, siną czy cieplejszą.... ja np. miałam drzwi biale ale zlamane umbrą ipiaskiem czyli nie to zimne ni cieple ))) więc i mój kolor farby białej złamałam tak samo) Jeśli nie wiecie czym najlepiej bielić, to mogę polecić moja metodę: zwykłą emalięakrylową ( ale dobrą np Bondex ) bardzo rożrzedzoną wodą, żeby było maxtransparentnie ( 1 miarka emalii na 8 miarek ) Zawsze bielenie można powtórezyć jeśliwyjdzie za mało biało.... Można oczywiście kupić gotowy wosk do bielenia drewna ale onkosztuje 45 zł na 10m. można też kupić bejce - tu cena podobna...a przy mojej metodzie wyszłomi ok 6 zł za 10 m)) Oto zdjęcia z bielenia))" Moim zdaniem jeżeli podłoga tak wygląda to szkoda niszczyć drewna.To tak jak by zamalować ścianę z odkrytych cegieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts