adania 13.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam! Dołączamy z mężem do Was ponieważ zamierzamy budować dom. Nasze miejsce na ziemi będzie w pobliżu Łodzi, domek będzie z bali Mam nadzieję że tak jak dotąd znajdę odpowiedzi na wszystkie pytania, a z czasem sama radą będę służyć Pozdrawiamy ania i adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam na naszym wesołym forum "prawie budowlanym" ! A w jakiej dziedzinie jesteś dobra? Bo nie wiem czy pytać można i o co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.08.2008 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 w pobliżu Łodzi? to chyba arkę będziecie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adania 15.08.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 W jakiej dziedzinie jestem dobra? Jak na razie to w lokalizacjach działek, gdzie pod lasem gdzie na polu, gdzie budowlana a gdzie rolno-budowlana i po ile Oprócz tego budujemy z bali i mogę polecić kto i za ile i w jakim czasie. No a co do arki to bez przesady Będziemy się budować w Kolumnie, jesteśmy na etapie kupna działki, załatwiania papierologi i szukania ekipy do fundamentów, bo chcemy z tym ruszyć w lutym-marcu przyszłego roku. pozdrawiam anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Adania a nie obwiasz się bo podobno "najlepiej się pali dom z bali" ? Ale to tylko takiżarcik! Ja gdybym miał kase toteż bym sobie takiego wybudował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adania 17.08.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 stukpuk pewnie że i o tym myślę, ale z drugiej strony tyle ludziów już się wybudowało i mieszka w belkach że podejmę to ryzyko, poza tym muszę jeszcze pogadać z wykonawcą o tym i poczytać jak te bele zabezpieczyć. Poza tym mój mąż się śmieje że pod każdym oknem będzie stała drabina żebyśmy w razie "co" mogli się szybko ewakuować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam - powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 03.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam Łodziankę budującą w Kolumnie Ja też Łodzianka, tyle że działki szukam nieco bliżej, w Łodzi i na obrzeżach Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konefka 05.09.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hej, hej!Pozdrawiam z Sokolnik pod Łodzią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 19.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A my pozdrawiamy z Pabianic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam, jak dobrze,ze są na forum ludzie z Łodzi i okolic. Nasza rodzinka zamierza w najbliższym czasie wynieść się z miasta i wybudować nasz wymarzony domek w Łaznowskiej Woli ( między Łodzią a Tomaszowem Maz.) Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts