yacol 28.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale czasem cos gotujesz wiec jakies garnki beda A co wlozyz do 45 ?? Jedna duza patelnie na dol a na gore pare szklanek i talerzykow ? A gdzie wlozysz sztucce ? Ok, zartuje, kazdy ma to co chce. Przyjemnosci w uzytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 28.03.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale czasem cos gotujesz wiec jakies garnki beda A co wlozyz do 45 ?? Jedna duza patelnie na dol a na gore pare szklanek i talerzykow ? A gdzie wlozysz sztucce ? Ok, zartuje, kazdy ma to co chce. Przyjemnosci w uzytkowaniu powiedzialem - zakonczmy wątek - masz swoje racje ale Twoje argumenty do mnie nie przemawiają, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ...powiedzialem - zakonczmy wątek... A nam się go nie chce zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 28.03.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A nam się go nie chce zakończyć nie no luz, źle się wyraziłem tylko już mnie nie przekonujcie że potrzebuje wiekszej zmywarki bo bede miał za mało miejsca na 4 patelnie i 3 garnki przy pomocy których bede przygotowywał swoje obiady, nie mówiąc już o słoikach na zaprawy murarskie po prostu nie angażujcie już mnie w dyskusję pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 na dole strony po lewej malutki link: "przestań śledzić ten temat" tylko już mnie nie przekonujcie że potrzebuje wiekszej zmywarki to po kiego grzyba ten wątek? W dodatku na temat już wielokrotnie przewałkowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 28.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 ok sorry, zadałem pytanie, było sporo odpowiedzi.. wiec watek się ciagnął samoczynnie.. nie chciałem tato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a jak sobie pościeli , tak się wyśpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 28.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a jak sobie pościeli , tak się wyśpi... gadaj zdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 tylko już mnie nie przekonujcie że potrzebuje wiekszej zmywarki No co Ty , sam się wkrótce przekonasz . My mamy 45 i uważam to za totalna porażkę. Gary wchodzą trzy na krzyż i to małe gabarytowo. Teraz wiem , że 45 to tylko dla ludzi co jedzą na mieście a w domu tylko kawka. Pierwsze co zrobię przy nadarzającej się okazji to wywalę 45 do mojej mamy, która mieszka sama i jada na mieście, może jej wystarczy . Kupujemy 60 i nie ma o czym mówić. Też tak chojrakowałam jak wszyscy znajomi tołkowali mi , ze 45 to za mało . Teraz oni mają luzik w kwestii garów, a ja mam problemik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.03.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 popieram przedmówcę w całej rozciągłości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 28.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Też tak chojrakowałam jak wszyscy znajomi tołkowali mi , ze 45 to za mało . Ja nie chojrakuje - przeczytałem wiele przydatnych opinii ALE powtarzam jeszcze raz, każdy ma swój tryb życia. Rozmawiałem ze znajomymi, jest ich DWOJE, i mają 45 i mówią że to im w zupełności wystarcza, a wiem ile oni gotują w domu. Jasne? chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 bzx jesli masz kuchenke gazowa to nie moze byc blizej nic 50cm od okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 28.03.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 bzx jesli masz kuchenke gazowa to nie moze byc blizej nic 50cm od okna już tu pisałem że nie mam płomienia ale dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hmm to chyba nie czytalam zbyt dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 28.03.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A nam się go nie chce zakończyć nie no luz, źle się wyraziłem tylko już mnie nie przekonujcie że potrzebuje wiekszej zmywarki bo bede miał za mało miejsca na 4 patelnie i 3 garnki przy pomocy których bede przygotowywał swoje obiady, nie mówiąc już o słoikach na zaprawy murarskie po prostu nie angażujcie już mnie w dyskusję pozdro Bzx to, że to Ty rozpocząłeś wątek nie oznacza, że TY go zakończysz nawet jeśli już podjąłeś decyzję. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie i wątek może żyć własnym życiem jeszcze baaaaaaaaardzo długo Takie są zasady na tym forum, przynajmniej tak mi się wydaje. Nie musisz się angazować w dyskusję, ani nawet tu zaglądać. Wrzuć na luz.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 28.03.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Bzx to, że to Ty rozpocząłeś wątek nie oznacza, że TY go zakończysz nawet jeśli już podjąłeś decyzję. Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie i wątek może żyć własnym życiem jeszcze baaaaaaaaardzo długo Takie są zasady na tym forum, przynajmniej tak mi się wydaje. Nie musisz się angazować w dyskusję, ani nawet tu zaglądać. Wrzuć na luz.... Pozdrawiam ale jest total luz, rozumiem, wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 28.03.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 zastanawiam sie jakie Wy macie gary. mi się wszystko mieści do 45. Specjalnie wybrałam taką, zeby się te druciki składały i jest gites. wlasnie rozmawiałem ze znajomym ktory prowadzi podobny tryb zycia jak ja, z tą różnicą że u nich gospodarstwo składa się z dwóch osob. powiedział mi że 45 wystarczy mi w zupełności. markdottir - jaką masz zmywareczke jesli mozna wiedziec? Elektrolux ESL 46010 (przynajmniej tak jest napisane na tabliczce znamionowej). Aha i gotuje normalnie dla 2 osób codziennie. Nie zużywam do tego tony garów, ale bez problemu myję talerze, kubki, sztućce, garnek, patelnię i części do robota (misa, mieszadła itp.). Może to kwestia tego, jak sie wszystko w tej zmywarce upycha (uprzedzam pytania - wyciągam czyste) a może "rozmachu" przy gotowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 26.06.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no to podbijemy temat.. A jak to wyglada dzisiaj?? Jakie macie doświadczenia z 45tkami i 60tkami ? (oczywiscie wciaz mowa o zmywarkach ;'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Moja 2-osobowa rodzinka używa zmywarki 60 cm. Załączana jest codziennie i nie jest za duża. Garnki nie zasychają . Zbieram naczynka cały dzień, a wieczorkiem wystarczy załączyć na program ekonomiczny, 30 minutek i naczynka czyste. Chyba, że bardzo brudne i podpieczone to wtedy na 65 sttopni. Jeśli tylko ilość miejsca w kuchni na to pozwala to 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 27.06.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Popieram 60 Rodzina 3-osobowa, najczęściej chodzi codziennie (zmywarka, nie rodzina ), a czasami, kiedy praktycznie cały dzień nas nie ma w domu - to raz na dwa dni. Trzeba tylko pamiętać, że w lato raczej nie powinno się zostawiać schowanych w niej naczyć do zmywania na następny dzień, bo potem trudno przeżyć ten zapach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts