dandi3 20.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no chyba, że robi często przyjęcia. REWELACYJNE ŻYCIE SINGLA - ja wspominam z sentymentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 20.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No sam widzisz, było rewelacyjnie i zapewne bez zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No sam widzisz, było rewelacyjnie i zapewne bez zmywarki ZNÓW ŻAŁUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYWALIĆ TAKĄ Z FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 20.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Już się nie odzywam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no chyba, że robi często przyjęcia. REWELACYJNE ŻYCIE SINGLA - ja wspominam z sentymentem Siur, że rewelacyjne Nie ma lepszego Swoją singielską zmywarę zamieściłam powyżej Przyjęcia owszem, na małą ilość osób - na dużą jestem zbyt leniwa No i do zmywary muszę wtedy na 2 razy pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Swoją singielską zmywarę zamieściłam powyżej Niech mi Pan Bóg przebaczy głupie pytanie ale musze bo zdechnę w cholerę albo mnie rozpieprzy. Jesteśmy wychowaniu w kraju gdzie POD ZLEWEM ZNAJDUJE SIĘ KOSZ I KUR..... NIC GO STAMTĄD NIE RUSZY. Zdaję sobie sprawę, że to infantylne ale pierwsze co mi przyszło do głowy jak zobaczyłem to foto to wlasnie: gdzie trzymasz kosz???? Nic się nie stanie jak nie odpowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Swoją singielską zmywarę zamieściłam powyżej Niech mi Pan Bóg przebaczy głupie pytanie ale musze bo zdechnę w cholerę albo mnie rozpieprzy. Jesteśmy wychowaniu w kraju gdzie POD ZLEWEM ZNAJDUJE SIĘ KOSZ I KUR..... NIC GO STAMTĄD NIE RUSZY. Zdaję sobie sprawę, że to infantylne ale pierwsze co mi przyszło do głowy jak zobaczyłem to foto to wlasnie: gdzie trzymasz kosz???? Nic się nie stanie jak nie odpowiesz Odpowiem Kosz jest obok Mikro kosz się mieści i na typowo kuchenne, organiczne odpadki wystarcza - w końcu mało ich robię Odpady segregowane idą faktycznie w inne miejsce, jeszcze brak pojemnika I nie wiem, kiedy się za to zabiorę. Ale to "czyste" śmieci, więc nie muszą być pod zlewem - nie śmierdzą, nic z nich nie kapie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 [Jesteśmy wychowaniu w kraju gdzie POD ZLEWEM ZNAJDUJE SIĘ KOSZ I KUR..... NIC GO STAMTĄD NIE RUSZY. w mieszkaniu miałam kosz nie pod zlewem a zupełnie z drugiej strony - wszyscy domownicy radzili sobie z tym doskonale teraz w domu mam przez przypadek pod zlewem i tez mi to nie przeszkadza ja bym nie przesadzała z tym kultowym miejscem kosza na śmieci i marzy mi sie sortowanie tychże i niestety w naszym kraju... a propos tematu głównego : zmywarka 45 na rodzinę 3 osobowa jest wystarczająca i garnki tez sie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 21.08.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dandi3 otwieram tą stronę ale nigdzie nie widzę żadnego wybierz po prawej Proszę tak bardziej łopatologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.08.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Dandi3 otwieram tą stronę ale nigdzie nie widzę żadnego wybierz po prawej Proszę tak bardziej łopatologicznie http://www.imageshack.us/ ------------------> przepraszam, jełop, popełniłem nie ten adres (literówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 21.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 http://img247.imageshack.us/img247/4215/kuchniauk7.jpghttp://img247.imageshack.us/img247/4215/kuchniauk7.b6ed4767d5.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszasta 21.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Uff... Bo już się wystraszyłam, że coś ze mną nie tak. Ale udało się i działa. Dziękuję dandi3. Zmywarka to to coś zaraz po lewej stronie od piekarnika. Fronty z bielonego drewna, całość tak w stylu prowansalskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Myszasta, piękny projekt Jeszcze w kwestii zmywarki... Sama najlepiej wiesz, ile masz codziennie rzeczy do zmywania, jakie nawyki kuchenne, czy gotujesz dużo czy mało, czy codziennie, ile przy tym używasz gratów itd. Przejdź się do sklepu i spróbuj "wirtualnie zapakować" zmywarkę swoimi gratami, i dużą, i małą. Ja jestem pewna, że na 1-2 osoby 45tka wystarczy zupełnie, ale to Ty musisz być pewna, co chcesz, i co Ci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.08.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a te trzy fronty w kratkę to ażurowe jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.08.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Uff... Bo już się wystraszyłam, że coś ze mną nie tak. Ale udało się i działa. Dziękuję dandi3. Zmywarka to to coś zaraz po lewej stronie od piekarnika. Fronty z bielonego drewna, całość tak w stylu prowansalskim Ładny projekt, ale za mało miejsca pomiędzy płytą a zlewozmywakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja celowo kupie 45-tke, tesciowa ma 60tke i w 2 osoby nie zapelniaja jej w 1 dzien. I na 2gi dzien smierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 21.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja celowo kupie 45-tke, tesciowa ma 60tke i w 2 osoby nie zapelniaja jej w 1 dzien. I na 2gi dzien smierdzi... To co oni tam jedzenie wkładają? Moja w tygodniu działa z raz/dwa razy i nie śmierdzi. Myszasta, co do projektu, pomyśl o zlewie przy oknie. Po pierwsze za mała odległośc od płyty, po drugie będziesz miała wtedy duży blat roboczy pomiędzy płyta i lodówką. Razem ze zlewem przenieś zmywarke, nie wiem czy powinna staćobok piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 21.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja celowo kupie 45-tke, tesciowa ma 60tke i w 2 osoby nie zapelniaja jej w 1 dzien. I na 2gi dzien smierdzi... Moja w tygodniu działa z raz/dwa razy i nie śmierdzi. moja 60-tka (na dwie osoby) myje do drugi dzień i też nic z niej brzydko nie pachnie Razem ze zlewem przenieś zmywarke, nie wiem czy powinna staćobok piekarnika. nam projektant też odradził stawianie zmywarki obok piekarnika. odległość między zlewem i płytą jest faktycznie malutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Myszasta, co do projektu, pomyśl o zlewie przy oknie. Zawsze mi się wydawało że jak zlew jest pod oknem to podczas zmywania chlapie się na szybę ale ja tak nie mam więc to tylko moja wyobraźnia. A swoją drogą Mysza pytała tylko czy 45 czy 60 a całkiem fajny wątek nam się tu rozwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 21.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja celowo kupie 45-tke, tesciowa ma 60tke i w 2 osoby nie zapelniaja jej w 1 dzien. I na 2gi dzien smierdzi... To co oni tam jedzenie wkładają? Moja w tygodniu działa z raz/dwa razy i nie śmierdzi. Myszasta, co do projektu, jest bardzo ładny, pomyśl tylko o zlewie przy oknie. Tteraz jest za mała odległośc zlewu od płyty, będziesz miała wtedy duży blat roboczy pomiędzy płyta i lodówką. Razem ze zlewem przenieś zmywarke, nie wiem czy powinna stać obok piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts