gradzio1313 13.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam, ma pytanko: czy ktoś z was słyszał o takim "zabobonie" lub nie, że nie powinno się wprowadzać do nowego domu/mieszkania w roku przestępnym jakim jest rok 2008. W październiku odbiorę mieszkanie, i nie wiem czy wprowadzać się w tym roku czy na początku następnego? Czy coś w tym jest? Uważam że nie, ale czekam na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
befcia 14.08.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 JEZELI WIERZYSZ W TAKIE ZABOBONY TO POCZEKAJ ALE WYOBRAZ SOBIE ILE LUDZI W TYM ROKU KUILO DOMY LUB MIESZKANIA I JUZ MIESZKAJA , JA TEZ W TYM ROKU WPROWADZAM SIE DO NOWEGO MIESZKANAKA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gradzio1313 14.08.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 szukam tylko potwierdzenia od innych, ze to tylko wymysl, Dzięki za wypowiedź befcia. Jak uda mi zię wykończyć to też wprowadzę się w tym roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts