Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najlepsze pomysły na transport osobówką materiałów budowlany

Recommended Posts

PF 125 rubin 710 + worek ziemniaków i pół świniaka (fuchę na wsi miałem) - z tym wszystkim miałem dachowanie - wgnieciony dach i olej się wylał - rubin przeżył - świniak i tak był nieżywy

Najnowsze - reno kangoo - kompletny komin schidla 5 m + pies

problem nie był z wagą a z miejscem - jedną rurę wiozłem na kolanach ....

Może i mało rzeczy przewoziłam ale mina pana z magazynu bezcenna ...

Przewoziłam kilka uniporów bo mi brakło, do tego 20 kg zaprawy murarskiej i to wszystko bez problemu wpakowałam do mojej czerwonej strzały (fiat coupe) - pan był chyba pod większy wrażeniem że kobieta wszystko sama załadowała ;)

komin schiedla w srebrnej strzale marki peueot 206 :-)

te betony, które się nie zmieściły w bagażniku jechały na siedzeniach przypięte pasami :-) jeden nawet w foteliku mojego synka :-)

bardzo bezpiecznie dojechały :-)

Ale mina pana w magazynie bezcenna jak podeszłam z potwierdzeniem zapłaty żeby mi wydał zakup, a za chwilę podjechałam "206-ką" i otworzyłam bagażniczek :-)

Z zabawniejszych - matizem 5 donic z krzakami, wszystkie duże i miały się nie połamać (krzaki, nie donice). Też jechały na WSZYSTKICH siedzeniach, łącznie z przednim, i były przypięte pasami. Czubki wychodziły przez okna. Czułam się i wyglądałam jak przewoźny ogród..

w corolli hb dwa fotele skórzane słusznych rozmairów

jechały przez ok 10 km a ja przycisnięty do szyby i operujacy 1, 3 i 5 bo pozostałe biegi nie wchodziły.

kiedyś widziałem jak rodzinka przewoziła dużą szafę na dachu dużego fiata - fiat bez bagaznika na dachu a pasażerowie z tyłu szafe trzymali rekoma za boki :-)