Marek i Ewa 17.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 PF 125 rubin 710 + worek ziemniaków i pół świniaka (fuchę na wsi miałem) - z tym wszystkim miałem dachowanie - wgnieciony dach i olej się wylał - rubin przeżył - świniak i tak był nieżywy Najnowsze - reno kangoo - kompletny komin schidla 5 m + piesproblem nie był z wagą a z miejscem - jedną rurę wiozłem na kolanach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 18.08.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Może i mało rzeczy przewoziłam ale mina pana z magazynu bezcenna ... Przewoziłam kilka uniporów bo mi brakło, do tego 20 kg zaprawy murarskiej i to wszystko bez problemu wpakowałam do mojej czerwonej strzały (fiat coupe) - pan był chyba pod większy wrażeniem że kobieta wszystko sama załadowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 18.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 komin schiedla w srebrnej strzale marki peueot 206 te betony, które się nie zmieściły w bagażniku jechały na siedzeniach przypięte pasami jeden nawet w foteliku mojego synka bardzo bezpiecznie dojechały Ale mina pana w magazynie bezcenna jak podeszłam z potwierdzeniem zapłaty żeby mi wydał zakup, a za chwilę podjechałam "206-ką" i otworzyłam bagażniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Z zabawniejszych - matizem 5 donic z krzakami, wszystkie duże i miały się nie połamać (krzaki, nie donice). Też jechały na WSZYSTKICH siedzeniach, łącznie z przednim, i były przypięte pasami. Czubki wychodziły przez okna. Czułam się i wyglądałam jak przewoźny ogród.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 18.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Renault twingo-3 szt około 150cm thuji ,w tym jedna z przodu.Widziałam właściwie tylko las no i trochę w bocznym lusterku.Jechałam i kombinowałam,żeby nie skręcać.Ale udało się,drzewka się przyjęły i rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.08.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kangoo, blaszak - ok 5 metrowe, ukorzenione wierzby, szt. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 yarisem wziałem na raz 20m2 terakoty, 100 kg cementu a w resztę wolnego miejsca poupychałem styropian płyty 2cm ile wlazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 19.08.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 w corolli hb dwa fotele skórzane słusznych rozmairów jechały przez ok 10 km a ja przycisnięty do szyby i operujacy 1, 3 i 5 bo pozostałe biegi nie wchodziły. kiedyś widziałem jak rodzinka przewoziła dużą szafę na dachu dużego fiata - fiat bez bagaznika na dachu a pasażerowie z tyłu szafe trzymali rekoma za boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 19.08.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zbiornik Hydroforowy 300 L na tylnym siedzeniu sedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 20.08.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 VW Passat. Weszły mi wszystkie rury do kanalizacji (8szt 4m + 6szt 3m). Do tego trzy paczki styropianu. Z czego jeden kawalek mialem nad glową. A rury opierały się na przedniej szybie (jechalem ~20km/h). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 20.08.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Fiat 126P-1 metr sześcienny styropianu i 100 kg wylewki betonowej. Też jakoś kojarzę, że wchodziły tyklo 1 i 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubamak 20.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Punto i 2,5 m rury w ilości około 40 sztuk.Ale po kilku takich doświadczeniach dochodzę do wniosku, że Tico to było coś - świetna i bezkompromisowa skrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
La_bruijta 21.08.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a ja do swojego clio II dwóch paczek styropianu nie mogłem zmieścić . Do transportu to jest tragiczne auto nawet wózka dziecięcego nie ma jak wpakować! z doświadczenia Renault 19 jest fajnym autkiem - nieduże a po złożeniu tylnych siedzeń można pakować i pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts