Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kwadratowy zlewozmywak...

AgaAloes

Recommended Posts

..czy ktos uzytkuje taki na codzien??? Bardzo mi sie podobaja te kanciaste zlewozmywaki, ale zastanaiwam sie czy sie brud nie zbiera sie w tych zakamarkach i czy trudniej sie je czysci niz te owalne? Bardzo porsze o opinie doswiadczonych.

np. o taki:

http://www.aglos.pl/_tools/assetmanager/images/stalpod.jpg

..czy ktos uzytkuje taki na codzien??? Bardzo mi sie podobaja te kanciaste zlewozmywaki, ale zastanaiwam sie czy sie brud nie zbiera sie w tych zakamarkach i czy trudniej sie je czysci niz te owalne? Bardzo porsze o opinie doswiadczonych.

np. o taki:

http://www.aglos.pl/_tools/assetmanager/images/stalpod.jpg

Mam takie cosik (to srodkowe, tylko wieksze) i musze powiedziec, ze z czyszczeniem tego jest z pewnoscia wiekszy problem jak z innymi. Zasada jest dokladne domywanie w tych miejscach. Octem mozna latwo usunac jesli sa jakies poprzedniejsze niedomycia.

Jesli chodzi o wyglad, to bardziej mi sie podoba od tych zaokraglonych, ale o te "katy" trzeba niestety dbac.

no ze octem, oh my god, to dopiero klopotliwe

teraz moj zlewozmywak franke raz na jakis czas traktuje domestosem i jakos on wyglada, aczkolwiek nie ma nieprzyjemnych rogow gdzie by sie jakies osady zbieraly

po prostu jestem troche leniuchem i problematycznych sprzetow raczej sobie nie zainstaluje w domu

no ze octem, oh my god, to dopiero klopotliwe

teraz moj zlewozmywak franke raz na jakis czas traktuje domestosem i jakos on wyglada, aczkolwiek nie ma nieprzyjemnych rogow gdzie by sie jakies osady zbieraly

po prostu jestem troche leniuchem i problematycznych sprzetow raczej sobie nie zainstaluje w domu

u mnie octem dziala, niczym nie-rozcienczonym, a czystym i nie pisze tutaj o czyszczeniu z zaciekow z wody, a o zwyklym brudzie jaki lubi sie tam czasem w rogach wytworzyc.

takze nie lubie problematycznych sprzetow, lubie modnie i wygodnie :wink:, ale nie bralam pod uwage zlewu, gdy poszlam zobaczyc mieszkanie (na razie sobie wynajmuje). u siebie w nowym mieszkanku planuje zlew ceramiczny, bo niezaleznie jakich ksztaltow, to stalowych mam juz dosc :x.

p.s. 100-ny post :lol: