AgaAloes 14.08.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ..czy ktos uzytkuje taki na codzien??? Bardzo mi sie podobaja te kanciaste zlewozmywaki, ale zastanaiwam sie czy sie brud nie zbiera sie w tych zakamarkach i czy trudniej sie je czysci niz te owalne? Bardzo porsze o opinie doswiadczonych. np. o taki:http://www.aglos.pl/_tools/assetmanager/images/stalpod.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 14.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ..czy ktos uzytkuje taki na codzien??? Bardzo mi sie podobaja te kanciaste zlewozmywaki, ale zastanaiwam sie czy sie brud nie zbiera sie w tych zakamarkach i czy trudniej sie je czysci niz te owalne? Bardzo porsze o opinie doswiadczonych. np. o taki: http://www.aglos.pl/_tools/assetmanager/images/stalpod.jpg Mam takie cosik (to srodkowe, tylko wieksze) i musze powiedziec, ze z czyszczeniem tego jest z pewnoscia wiekszy problem jak z innymi. Zasada jest dokladne domywanie w tych miejscach. Octem mozna latwo usunac jesli sa jakies poprzedniejsze niedomycia. Jesli chodzi o wyglad, to bardziej mi sie podoba od tych zaokraglonych, ale o te "katy" trzeba niestety dbac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 14.08.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 octem.... OMG mi tez sie podoba taki kwadratowy, ale skoro ma to znaczyc jeszcze wieksza zabawe z dbaniem niz o stalowy (te kropelki...) okragly, to chyba sobie odpuszcze mam wrazenie ze nasz dom nie bedzie za ladny, tylko raczej praktyczny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 14.08.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 octem.... OMG mozesz rozwinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 14.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no ze octem, oh my god, to dopiero klopotliwe teraz moj zlewozmywak franke raz na jakis czas traktuje domestosem i jakos on wyglada, aczkolwiek nie ma nieprzyjemnych rogow gdzie by sie jakies osady zbieraly po prostu jestem troche leniuchem i problematycznych sprzetow raczej sobie nie zainstaluje w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Jak przeczytałem temat wątku, to jako pierwsze nasunęło mi się na myśl właśnie problem z domywaniem zakamarków w rogach. O wiele wygodniej byłoby, gdyby rogi były lekko zaokrąglone, coby nie zakłóciło kwadratury zlewu a jednocześnie pomogło w utrzymaniu czystosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 14.08.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no są takie zaokraglone bardziej, ale wtedy tak fajnie juz nie wygladaja np takiehttp://www.franke.pl/franke-230-systemy-kuchenne.html no ale niestety cos za cos, albo praktycznie albo ladnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 14.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no ze octem, oh my god, to dopiero klopotliwe teraz moj zlewozmywak franke raz na jakis czas traktuje domestosem i jakos on wyglada, aczkolwiek nie ma nieprzyjemnych rogow gdzie by sie jakies osady zbieraly po prostu jestem troche leniuchem i problematycznych sprzetow raczej sobie nie zainstaluje w domu u mnie octem dziala, niczym nie-rozcienczonym, a czystym i nie pisze tutaj o czyszczeniu z zaciekow z wody, a o zwyklym brudzie jaki lubi sie tam czasem w rogach wytworzyc. takze nie lubie problematycznych sprzetow, lubie modnie i wygodnie , ale nie bralam pod uwage zlewu, gdy poszlam zobaczyc mieszkanie (na razie sobie wynajmuje). u siebie w nowym mieszkanku planuje zlew ceramiczny, bo niezaleznie jakich ksztaltow, to stalowych mam juz dosc . p.s. 100-ny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 14.08.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ja mam taki, ale jeszcze nie użytkuję...Teka 40x40 podobał mi się to kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.08.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja mam Teka Universo 60 B-GT same plusy. Wygląda mniej więsej tak: http://pic.skapiec.pl/icb/138652b1.jpg Brudu nie widać. A czy się zbiera - nie wiem, szoruję go co jakiś czas i zbytnio się nad tym nie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 14.08.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzieki za odpowiedzi. Hmm to moze rzeczywiscie uda mi sie znalesc jakis kompromis cos kwadratowego o bardzo lekko zaokraglonych naroznikach. Jezeli cos wypatrzycie...bardzo prosze o pomoc Funia ten twoj wyglada calkiem fajnie tylko ze ja szukam podwieszanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts