adam998 14.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam,Mam pytanie odnośnie grzejników. Mam dom ok 120m2, ocieplony styropianem 8cm, plastikowe okna, ogrzewanie olejowe, do tej pory mam zamontowane stare grzejniki żeliwne i planuje ich wymianę, w jaki typ grzejnika najbardziej warto zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 16.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 daleko masz do granicy z niemcami?? zobacz sobie w praktikerze lub hornbachu... przynajmniej 2 razy tansze- 5 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukol-bis 16.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam, Mam pytanie odnośnie grzejników. Mam dom ok 120m2, ocieplony styropianem 8cm, plastikowe okna, ogrzewanie olejowe, do tej pory mam zamontowane stare grzejniki żeliwne i planuje ich wymianę, w jaki typ grzejnika najbardziej warto zainwestować? A dlaczego chcesz pozbyć się bardzo dobrych grzejników? Czy już znudziły Ci się, bo nie sądzę, żeby coś było z nimi nie tak? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts