Marton 14.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam serdecznie! Niedawno staliśmy się z żonką szczęśliwymi posiadaczami działeczki w północnych okolicach Krakowa. W tej chwili wspólnie z przyszłymi sąsiadami zbroimy działki w media. Nie mamy jeszcze planów rozpoczęcia budowy, ale za to mamy do Was mnóstwo pytań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Cze Marton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 My mamy dużo odpowiedzi, ale nie wiem czy się pokrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.08.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 28.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 My mamy dużo odpowiedzi, ale nie wiem czy się pokrywają a głównie to na poszczególne pytanie każdy ma inną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam serdecznie! Niedawno staliśmy się z żonką szczęśliwymi posiadaczami działeczki w północnych okolicach Krakowa. W tej chwili wspólnie z przyszłymi sąsiadami zbroimy działki w media. Nie mamy jeszcze planów rozpoczęcia budowy, ale za to mamy do Was mnóstwo pytań! trza się było spytać wcześniej. siostrzenica ma na południu i ja tam będę byłbyś blisko, to by się załatwiło po drodze, a tak to bydziesz musiał poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 16.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam z północy Krakowa. Choć troszkę żal, że daleko do miasta. Z balkonu mam widok na światła miasta w oddali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts