zahir1000 14.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Wystrój w etnicznym klimacie, niestety to coś jeszcze nie na tyle popularne aby przeczytać coś na ten temat na naszym forum, jednak myślę że coraz więcej osób zacznie się nim interesować już wkrótce. Meble, lampy i różne gadżety wspomagające stworzenie tego klimatu można znaleźć już w sieci, jak i w postaci namacalnej w każdym większym mieście. Proponuję ten wątek jako przyszły zbiór informacji, pomysłów, zdjęć z realizacji. Jak nie chwyci to niech mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 15.08.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Są całe sklepy z tymi gadżetami - można być etnicznym nawet nie wiedząc gdzie leży Afryka. Są zdjęcia w kolorowych pisemkach a i na tm forum też by się coś znalazło (np. wystrój "prowansalski"). Wklej tylko parę obrazków a zaraz się zlecą zainteresowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 17.08.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 No fotki chętnie wkleję, jak znajdę coś odpowiedniego, u mnie dopiero w następnym roku coś się pojawi przypominającego wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 24.08.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Znalazłem taką stronkę http://www.arta.bydgoszcz.pl/html/index.php?ida=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts