eurydyka 15.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 w dniu dzisiejszym rano zaginely z podworka 2 beagle tutaj wiecej szczegolow:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118558 pomozmy je odnalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 17.08.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 cytuje wpis wlascicielki:Nie ma już Mema, odnalazł syn jego ciało w firmie uprzątającej miasto.Potrącił go ktoś na jezdni, 200m od domu.Misza został sam Misza sie odnalazl na Paluchu jeszcze wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 18.08.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 cytuje wpis wlascicielki: Nie ma już Mema, odnalazł syn jego ciało w firmie uprzątającej miasto. Potrącił go ktoś na jezdni, 200m od domu. Misza został sam Misza sie odnalazl na Paluchu jeszcze wczoraj No nie wiem co napisać W sobotę widziałam ogłoszenie na słupie na mojej ulicy, to musiało własnie o te chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 18.08.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 pewnie jeszcze nie zdjeli ogloszen:( smutno im bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts