Gość Henku_wawa 15.08.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Jak w temacie, model HVNP 4585. Bardzo nam się podoba, wkrótce prawdopodobnie ją kupimy - ale marka w Polsce mniej znana. Może ktoś ma i używa i podzieli się opinią.http://www.hoover.pl/index.php?page=produkty&id=57821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 17.08.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 brak negatywnych uwag... to pocieszające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 17.08.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Identyczne modele można kupić z napisem Candy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Bo obawiam się, że to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 17.08.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 To chyba nie to samo, mam nadzieję... Hoover jest sprzedawany w Polsce przez Candy, ale sama marka Hoover ma długą, ponad 100-letnią, tradycję za oceanem... http://www.hoover.com/companyinfo.aspx a lodówka naprawdę ładna wg mnie i jako jedyna (po wizytacji marketów) przeszła test funkcjonalnościowo-pojemnościowy (układ półek etc.). nie wiem tylko co z jakością (bebechy, awaryjność, ...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 i Hoover jest znany głownie z odkurzaczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 17.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 zgadza się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ale ja mam takie dziwne wrażenie,że prochu to się w technilogii lodówki już nie wymyśli. I zamierzam dobrać po prostu to co mi się podoba - i funkcjonalnie i koorystycznie. I chyba zostanę przy takim kluczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 17.08.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 czyli gdybyś była mną, kupiłabyś tą lodówę. to pocieszające (dla mnie). ale nie obawiałabyś się że to trochę zakup kota w worku? mam lekkie wątpliwości, jest parę wątków na forum w stylu "jakich firm AGD nie polecacie" itp. a jeśli nikt nie używa Hoovera (nie znalazłem opinii na forum), a Candy ma średnią opinię, rodzą się domysły i wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 18.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 przez kilka ładnych lat używam zmywarki tej firmy - sprawuje się bardzo dobrze, nigdy nigdy nie było z nią kłopotów kupując ją ponad 4 lata temu, może nawet więcej nie znałam tej marki, ale jestem bardzo z niej (zmywarki) zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 18.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 cieszę się, podziękować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 19.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mam odkurzacz i pralkę Hoovera - sprzęty sprawują się znakomicie / na razie - 1 rok / - żadnych problemów - ale było nie było - wszystko made in China ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 19.08.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 wszystko made in China ... prawdopodobnie podobnie jak nasze telewizory mimo że plazmy/lcd kilkadziesiąt cali i prawdopodobnie podobnie jak większość podzespołów w naszych komputerach nawet jeśli bardzo markowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 19.08.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 20.08.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 dokładnie No nie tak do końca - jestem wyczulony na te sprawy i jak nie muszę to nic z czajna nie kupuję . Ani mój telewizor /Soniacz Bravia / , ani sprzęt AGD / Ariston , Bosch , Liebheer , De Longhi , Falmec etc ... / , sprzęt grający i KD / Yamaha , Paradigm / nic nie zostało wyprodukowane w Chinach ... Jak tylko mogę omijam produkty Państwa środka szerokim kołem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 20.08.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 a podzespoły komputera? a może cały laptop? żaden z t-shirtów i skarpetek też nie? płyn do kąpieli? itp itd etc. (no ale zbaczamy z tematu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ukaszu 24.01.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 delikatnie odświeże.Zastanawiam się nad tą lodówką gdyż od ponad roku mam pralkę z tej firmy i jestem zadowolony, dziś rano natmiast przelalła się czara goryczy nad lodówką Bosch kgn 36x74, trzaski są co raz głośniejsze i jak już mi to przeszkadza to jest źletak więc proszę napisz czy lodowkę kupiliście i jak się sprawuje w niej no-frost słyszałem też że Hoover to w ładnym opakowaniu Candy jak już zauważyliście i boję się aby nie kupić pięknie zapakowanego bubla pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 09.02.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Też myślimy nad Lodówka HOOVER - HVNP 4587 Ogólnie opinie pozytywne czytałam o firmie. Ktoś może się jeszcze wypowie w temacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 09.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Członkowie najbliższej rodziny mają dwie lodówki Hoovera. Sprzęt w domu od ponad 6 lat bez awarii. Sam ma Boscha i porównując wyglad sprzetu po kilku latach normalnego użytkowania żałuje że sie pośpieszyłem i nie poczekałem na Hoovera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 09.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 moja mama ma ją jakieś dwa lata i urwała się półka ta na drzwiach, pękła A ogólnie bardzo ładna i nawet jej ta pęknięta półeczka nie przeszkadza Nie wiem dlavczego njie chciała tego reklamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts