Gość M@riusz_Radom 20.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ja to bym chciała coś mniejszego niż mam na co dzień... Chociaż by człowiek popatrzył na coś małego... Koleżanka pracuje w stadninie koni w Janowie czy innym podobnym, malowniczym, miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.08.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 hm ...nie chcąc się chwalić mam D ...ale tak sie składa , że sąsiadki też niczego sobie więc niezdrowego zainteresowania nie ma a tak serio .... wiedziałam, że odzew panów na taką propozycję bedzie natychmiastowy i głośny dla pań proponuję rozmiar pewnego organu ciała męskiego ... dlaczego panie miałyby być poszkodowane wzrokowo ? nie ma tam jakiejś działki do sprzedania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 niestety ( a może stety??? ) wszystkie wysprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ja to bym chciała coś mniejszego niż mam na co dzień... Chociaż by człowiek popatrzył na coś małego... Koleżanka pracuje w stadninie koni w Janowie czy innym podobnym, malowniczym, miejscu ? nie , koleżanka po prostu ma szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.08.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak widać z wypowiedzi to chyba nie bardzo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no i prosze na jaki temat ta dyskusja o zamkniętych osiedlach nam zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak widać z wypowiedzi to chyba nie bardzo ) Moj drogi - ja mam wielkie szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak widać z wypowiedzi to chyba nie bardzo ) Moj drogi - ja mam wielkie szczęście. Depesia - i jak ja teraz mam do Ciebie przyjechac i się zachowac jak biały człowiek Ty mi powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 20.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Racja Nefer -trudno Ci będzie teraz patrzeć tylko w oczy-nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak widać z wypowiedzi to chyba nie bardzo ) Moj drogi - ja mam wielkie szczęście. Depesia - i jak ja teraz mam do Ciebie przyjechac i się zachowac jak biały człowiek Ty mi powiedz Uda Ci się - jak zawsze. A co, oczy skromnie chcesz spuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.08.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 I w ten sposób faceci z tego wątku poszli zastanawiać się nad biustem Dagulki i jej Sąsiadek a kobietom z tego wątku snuje się po głowie pytanie "co by było gdyby", powoli pakuja walizki i zastanawiają się nad podróżą do Domku Pod Sosnami.... za zaczęło się niewinnie od małej dyskusji socjologicznej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 wiecie , że każdy wątek tak można zakończyć w pokojowej i miłej atmosferze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 22.08.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a kobietom z tego wątku snuje się po głowie pytanie "co by było gdyby", powoli pakuja walizki i zastanawiają się nad podróżą do Domku Pod Sosnami.... .... Ja nie, ja się wręcz wystraszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Moim szczęściem i tak nie zamierzam się z nikim dzielić. A kto przyjedzie, ten na pewno nie będzie żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A tak przy okazji osiedli zamkniętych: a) sprawa posiadania psów: dokąd te pieseczki są wyprowadzane na spacer i co z ich kupkami ? b) sprawa integracji dzieci: gdzie się bawią dzieci jeżeli bardziej atrakcyjne miejsce zabaw jest poza osiedlem ? Ad a -trzeba sprzątać i wychodzić poza teren. Zresztą tam rzadko kto ma psy Ad b - mojej przyjaciółce (gdy zasiedlała takiie mieszkanie -bezdzietnej) powiedziano na zebraniu wspólnoty - dzieci to się prowadza na tenis, jazdę konną, języki, a nie będą latać po osiedlu . I teraz, gdy już ma potomka - prowadza go. Od 2 rż zajęcia rozwijające (jeszcze przed przedszkolem Ten typ tak ma. Wszystkie sąsiadki też prowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.08.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Nalezy to odczytac jako : dzieci sie w y c h o w u j e. A na co kto prowadzxa swoje dzieci to jego sprawa. Zazdrosc pieknosci szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marioosh 26.08.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25218&w=83162257&a=83162257 na ogrodzonym też może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 26.08.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na ogrodzonym też może być ciekawie W zasadzie jest tego więcej - bo sąsiad krzywo parkuje - bo muzyki słuchają - głośno i nie tej co JA lubię jak widać tenis i jazda konna tez ma swoje godziny otwarcia, a dzieci duużo energii http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25218&w=81653347 Wychodzi na to że ludzie pragną całkowitej izolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja pierdziu...poczytałam te gazetowe fora z osiedli zamknietych i mam dość-jakja opatrzności dziękuję, ze sie na takie lokum nie skusiłam-toz to gorsze niz Praga Północ. A jakaż elokwencja mieszkańcówi, cóż za intelekt Dzieci do klatek - psy do schroniska- o imprezach zapomni - bo tu lud spracowany chce mieć ciszę. Jeden wniosek mi przychodzi - to niech se lud bunkier zbuduje - najlepiej w Koziej Wólce pod lasem. (a moze nie pod lasem - bo ptaków spiew ciszę zakłócać będzie) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nunczako 31.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Na pewno na takich zamkniętych osiedlach częściej lądują ci ludzie, którzy chcą od innych stronić, którzy bezpiecznie czują się gdy są odcięci od innych - ale czy można ich za to winić? Moim zdaniem jak ktoś chce mieszkać na zamkniętym osiedlu, zapłacił za to i tak to zaplanował to ma do tego święte prawo i żaden performer nie powinien mu wyć pod oknem. Każdy ma wolność w podejmowaniu własnych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts