czp01 25.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Mój kowal właśnie założył mi bramę i zainstalował tak jak wcześniej uzgodniliśmy napęd TOUSEK PULL T - na razie chodzi elegancko a sprawdzian zimowy przed bramą i napędem. Aha brama przesuwna i ma w świetle 5,60 metra . http://www.tousek.com/files/torantriebe_schiebetore/pl/torantriebe_pull_t.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haze 05.10.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Moze ktos cos wiecej wie o tych napedach Tousek Pull T bo powiem szczerze jesli chodzi o design to wygladaja super. Pytalem sie montazysty znajomego to on mi powiedzial ze to tousek to "napedy marketowe" ktos moze to zweryfikowac. Czy jest sens brac taki naped jesli serwis jest 500 km ode mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 28.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mój napęd bramy przesuwnej TOUSEK PULL T sprawuje się na razie bez zarzutu - no ale to dopiero 3 miesiące. Zastanawia mnie jednak jedna rzecz czy jak przyjdą duże mrozy i śnieg to nie zaszkodzi to w jakiś sposób mechanizmowi napędowemu mam na myśli głównie połączenie koła zębatego i listwy zębatej. Elementy te są całkowicie odkryte ( niczym nie osłonięte) i narażone na czynniki zewnętrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts