Wolfgar 16.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam. Ostatnio przechodząc obok pewnej budowy zobaczyłem, że używają tam ziemi która zawiera dosyć sporo kawałków szkła. (wielkości dochodzącej do 1 cm). Cała hałda ziemi była nim wypełniona. Czy takie zabiegi są legalne? Nie będzie to stanowić niebezpieczeństwa dla osób które będą z tych trawników "korzystać"? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paskud 16.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Czy to jest legalne? a co jest legalne - to co nie jest zabronione.. na własnym podwórku możesz siać trawnik na czym chcesz.. niestety. Czy będzie to niebezpieczne.. raczej nie .. o ile się wygrabi kawałki szkła z wierzchniej warstwy gleby, dziwniejsze rzeczy się wykopywało z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 16.08.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 a co ty opowiadasz? nie możesz siać na czym chcesz, jeżeli utwardzisz sobie podjazd do garażu azbestem, to dopiero dobiorą się tobie do tyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolfgar 16.08.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No ja tam rozumiem. Ale przeraża mnie wizja dziecka które pobiegnie za piłką i "wyrżnie się" w to całe szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts